joi, 8 octombrie 2020

ASCULTAŢI! ASCULTAŢI VOI, TOATE POPOARELE: IATĂ CĂ EL VINE! - Carbonia 01.08.2020

Sfânta Maria cu tine, o, slujitoarea Iubirii. Te învălui la Inima mea Imaculată și te binecuvântez.

Scrie fiica mea, scrie acum poporului meu:

SUNT FECIOARA DE GUADALUPE, sunt Mama și Regina voastră, am venit la voi să vă chem înapoi la credința adevărată în Cristos Isus, Fiul meu.

Micuţii Inimii mele Imaculate, Isus așteaptă de la voi o convertire adevărată, întoarceți-vă la lucrurile sfinte! LUAŢI SCRIPTURILE SACRE ÎN MÂNĂ ȘI TRĂIŢI DUPĂ SFÂNTA EVANGHELIE.

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Jahwè își strigă dreptatea.

Nu mai este timp, copiii mei, întoarceți-vă la Isus pentru că doar cu Isus puteți reveni la viață.

Casa Tatălui așteaptă să-și reprimească copiii la Sine, e timpul întoarcerii Acasă copii, trecerea voastră aici pe acest pământ s-a terminat, puneți-vă în condiția de a fi luați de Cel Preaînalt.

Ca Mamă a lui Isus și Mamă a voastră, vin să vă instruiesc, să vă educ în lucrurile lui Dumnezeu ca să vă aduc înapoi la Dumnezeul vostru Creator.

Isus este Fratele vostru mai mare, El în umilința Sa a îndeplinit misiunea Tatălui, astăzi, este rândul vostru, TRIMIŞII LUI CRISTOS, SĂ FINALIZAŢI PLANUL DE SALVARE FIIND TARI IN ADEVĂRATA DOCTRINĂ A BISERICII.

CA SOLDAŢI AI IUBIRII PRACTICAŢI DARURILE IUBIRII ANUNȚÂND ADEVĂRUL.

Dumnezeu Iubirea Veșnică vă va întări în misiune. Dăruiţi-vă complet Lui pentru a fi victorioși în El.

Se apropie ceasul îngrozitor, Pământul va trece prin marea sa patimă. Această Omenire va pieri între deznădejde și durere pentru că nu a crezut cuvintele Cerului, nu a ascultat vocea Mariei și a tuturor profeților din lume trimiși de Dumnezeu pentru convertirea ei: MIZERIA VOASTRĂ UMANĂ I-A REFUZAT, ALUNGAT ȘI RIDICULIZAT,... ACUM VEŢI STRIGA AJUTORUL LOR... DAR VA FI PREA TÂRZIU!

Va fierbe apa mării și totul va arde pentru ca această Omenire să fie purificată.

E timpul răscumpărării, Dumnezeu Își vrea copiii înapoi, Planul Său este să curețe tot ce este rău, să readucă Pământul la o viață înfloritoare și sănătoasă și să-și sfințescă oamenii în Sine.

Strigați-mi DA-ul vostru sincer, să fie în voi convertire sinceră, oameni!

ACUM ORICE LUMINĂ SE VA STINGE ÎN CER ȘI PE PĂMÂNT!

Arătați-Mi ascultare, o, oameni, nu vă acoperiți cu întuneric, ci cu lumină. Iată că Lumina lumii vine să se manifeste în gloria Sa!

Ascultați! Ascultați, voi toate popoarele: iată că El vine!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4113813188660786&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu