sâmbătă, 24 octombrie 2020

COPIII MEI, ÎN CURÂND, ȘI SPUN CĂ ÎN CURÂND, EU VOI FI AICI ÎN MIJLOCUL VOSTRU. CERUL SE DESCHIDE - Carbonia, 19.08.2020

Groaznică va fi dreptatea Mea!

Copiii Mei, voi cei care credeți în Mine, înaintați fără nici o teamă, Eu Sunt cu voi și cu voi, voi încheia acest plan al mântuirii.

RĂMÂNEȚI TARI ÎN CREDINȚĂ ÎN MINE, FIȚI OAMENI SINCERI, DREPŢI ÎN FAŢA DUMNEZEULUI VOSTRU.

Astăzi Eu vin să dezvălui intervenția Mea pe acest Pământ, voi da lumii măreția Mea, voi lua poporul Meu în Mine, îl voi înălța la Mine,... îi voi da darurile Duhului Sfânt! El va intra în Divinitatea Mea și va fi sfânt în Mine.

Credeți, copiii Mei, în aceste cuvinte ale Mele, astăzi vreau să vă ridic la Mine, deja vă iau inima și o pun pe Inima Mea,... vă dau darurile Duhului Sfânt, copiii Mei! Deschideți-vă inima către Mine, cereţi cu umilință iertare pentru că M-aţi jignit, pentru că M-aţi trădat cu căderile voastre, în umanitatea voastră, vă rog ridicaţi-vă și reluaţi calea spre Mine, îmbrățișaţi acea Cruce pe care Eu am îmbrățișat-o și urmaţi-Mă fără oprire.

Iată, apreciați intervenția Domnului, daţi Lui cinstea și gloria pentru că El vine prin Crucea Glorioasă ca să vă dea din El însuși,... El vă va îmbrățișa,... vă va uni cu El însuși și vă va umple cu toate bunurile Sale ....

Urâtă va fi aventura pentru toți cei care M-au negat, pentru toți cei care M-au trădat, nu Mi-au cerut iertare și s-au cufundat în viețile lor întunecate pentru a Mă jigni din nou și a nega ceea ce Ȋmi aparține.

Copiii Mei, vântul va crește puternic acum, lumea va intra în marea durere, se pregătește o mare carantină pentru această Omenire. Poporul lui Dumnezeu va fi eliberat de toate acestea, pentru că Dumnezeu va interveni pentru a-l lua în El însuși.

Rămâneți puternici în Mine, rămâneți puternici în luptă, copiii Mei, țineți Sfântul Rozariu în mâini și binecuvântați-vă și dușmanii, pe cei care v-au jignit și blestemat.

Copiii Mei, curând și spun în curând, Eu voi fi aici printre voi,... Mă veți vedea și vă voi conduce pe ușa aceea pe care o voi deschide doar pentru voi, vă las să intrați în Grădina Mea cerească, în noul Paradis pregătit pentru voi. Rugați-vă pentru această Omenire care este cu adevărat pe cale să intre în Necazul cel Mare.

Cerul se deschide, Isus este pregătit pentru marea bătălie cu Armata Sa cerească. Veți fi binecuvântații Domnului, o, voi cei care ați crezut în Domnul și veți fi sclavi voi cei care aţi crezut în satana și v-aţi îndepărtat de Mine.

Fericiți cei care au urmat Sfânta Evanghelie și Sfintele Scripturi și au îmbrățișat Legea lui Dumnezeu!

Binecuvântați sunteți voi, copiii Mei, căci o nouă împărăție este pregătită pentru voi, o împărăție de preoți sfinți.

Scriu aceste cuvinte în inima voastră, iată Eu sunt Dumnezeul vostru, iubiţi-Mă pe Mine, singurul și adevăratul Dumnezeu, ștergeţi toată frica din inima voastră și nu vă temeţi de nici un rău pentru că Eu sunt Cel ce mântuiește, Eu sunt mântuirea! Eu sunt Creatorul, copiii Mei! Nu vă fie teamă, veţi traversa cărbuni aprinși, veţi trece prin mari uragane și veţi rămâne mereu în picioare, pentru că Dumnezeu vă va ridica din orice situație.

Ora bate amar pentru cei care s-au lăsat duși de Satana, pentru toți acei copii care nu vor să deschidă ochii la situația actuală care există de pe acest Pământ.

Copiii Mei, sunteţi deja sclavii satanei, aţi fost făcuţi sclavi de cel rău, nu aţi devenit conştienţi de situaţie, v-aţi predat, v-aţi abandonat legilor omului, nu aţi luptat pentru libertatea voastră, v-ați adaptat sclaviei în satana și cu el veţi rămâne pentru totdeauna.

Dumnezeu nu poate interveni în liberul vostru arbitru, acest lucru a fost decis de la început, din prima clipă în care v-am creat, am decis să vă las liberi în deciziile voastre.

Vă iubesc, Mi-am dat viața pentru voi și încă sunt gata să-Mi dau viața pentru voi, dar văd că voi nu ascultați, aţi intrat în surditate și orbire absolută, nu vreţi să ascultați sau să vedeţi, sunteţi oameni păcătoşi, sunteți oameni ai lumii, sunteți oameni de-acum înrădăcinați în satana.

Păcat pentru cei care nu vor să asculte cuvintele Mele și continuă să fie sclavul lui însuși,... sclavul sentimentelor sale,... sclavul convingerilor sale! Păcat, copiii Mei, păcat că nu voi putea face nimic pentru voi...

DACĂ NU VĂ VEŢI UMILI PENTRU MINE,

             DACĂ NU VĂ VEŢI ÎNGENUNCHEA LA MINE

   ȘI NU ÎMI VEŢI CERE IERTARE CU CĂINȚĂ ȊN INIMĂ,

          DACĂ NU ÎMI VEŢI DESCHIDE CU ADEVĂRAT SUFLETUL VOSTRU PENTRU A-MI SPUNE:

''DOAMNE, AM GREȘIT ȘI ÎȚI DAU TOT CEEA CE ŢI-AM LUAT.

SUNT UN OM MIZERABIL, SUNT CEL CARE TE-A TRĂDAT,

ASTĂZI, TOTUŞI VREAU SĂ MĂ ȊNDREPT ".

Dumnezeu încă îți dă timp să îndrepţi asta, omule, ridică-te, ridică-te și fă-te puternic în Domnul Isus Cristos, abandonează-l pe satana, abandonează-ți convingerile pământești, alege să trăiești viața veșnică și nu moartea veșnică.

Sunt alături de voi în acest loc, copiii Mei, pe această Colină sacră!  Se încearcă în toate modurile să vă ia această bucată de pământ, dar omul încă nu a înţeles că nu poate face nimic fără Mine! Acest loc Îmi aparține și acest loc Îmi va rămâne Mie; indiferent de ce se va întâmpla cu omul, prin suferința lui, această Colină va rămâne mereu în Mine.

Eu am desemnat  pentru această Colină un profet și acel profet este Myriam, niciun alt profet nu va mai urma pe această Colină, pentru că va fi un profet fals, nu un profet al lui Dumnezeu! ... și acest lucru va fi anunțat de pe acoperişuri. Toți oamenii vor recunoaște înșelăciunea și se vor îndepărta repede făcând de râs și punându-i în dificultate pe oamenii care au fost utilizaţi pentru a trăda din nou Opera lui Dumnezeu.

Am ajuns la capătul unui drum, o istorie veche este pe cale să fie închisă, un nou timp este pe cale să înceapă în sfințenie și iubire, în fericirea veșnică a Iubirii.

Copiii Mei, lăsați-Mă să vă îmbrățișez, sunt aici, sunt Isus al vostru, sunt sclavul vostru, luați-Mă, îmbrățișați-Mă, hrăniți-vă cu Mine, serviți-Mă, copiii Mei, îndepărtați-vă de egoul vostru, de lucrurile acestui Pământ, donați bunurile voastre săracilor, distribuiți totul, copiii Mei, dacă vreți să vă salvați viața, altfel veți fi în moarte veșnică.

Aveți milă de voi, oameni, aveți milă de voi înşivă! DUMNEZEU APELEAZĂ ACUM LA BUNUL SIMŢ AL VOSTRU! Suntem la final, sunt pe cale să intervin, iar acesta este adevărul infinit, sunteți pe cale să vedeți focul coborând din Cer.

Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh și vă aștept cu drag pe toți ai Mei.

Un ultim efort, haideți, sunteți la sfârșitul călătoriei, sunteți pe cale să începeți o nouă istorie în fericirea veșnică a Iubirii, nu fiți nesăbuiți.  Amin.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4202820453093392

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu