joi, 1 octombrie 2020

DINTR-O DATĂ IADUL SE VA DEZLĂNŢUI PE PĂMÂNT - Carbonia, 31.07.2020

Iubiți copii, Dumnezeu este cel care în durerea Lui infinită strigă la voi disprețul față de comportamentul vostru rău!

Pocăiți-vă acum, o, oameni, căci dreptatea Mea este deja în desfăşurare. Nu-l lăsaţi pe Satana să vă târâie în iad, puneţi-vă în genunchi în fața Crucifixului și cereţi iertarea păcatelor voastre.

Ați ajuns în momentul alegerii. Să nu îndrăzniţi să vă ridicaţi împotriva Creatorului vostru ca să nu fiţi alungaţi departe de Ochii Lui.

Nu așteptaţi până să vă treziţi într-o dimineață și să realizaţi că viața voastră s-a terminat, că nu aveţi șansa să o îndreptaţi. Dumnezeu vă vorbește acum și vă cheamă ca să-L urmaţi; îndreptați-vă acum, o, oameni, nu așteptați să vedeți răsăritul acelei dimineți care va marca ultima zi din viață pentru voi.

Renunțaţi la Satana, întoarceţi-vă la Viață, pericolul este permanent și se învârte în jurul vostru. Pământul e pe cale să-și reverse tot răul lui spre voi, durerea va fi mare, o, oameni, nu vreţi să înțelegeţi, încă sunteţi îndrăzneţi în ciuda celor prin care treceţi deja.

Nu speraţi într-un viitor mai bun pentru că nu va exista viitor pentru cei care nu se vor însoți cu Dumnezeul lor Iubire.

DUMNEZEU CHEAMĂ LA CONVERTIRE URGENTĂ! Nu mai există timp, copii, dintr-o dată se va dezlănţui iadul pe Pământ și pe cel care se va găsi în stare de păcat, Dumnezeu îl va lăsa în voia soartei lui, îi va întoarce privirea.

Când vă așteptați cel mai puțin, cerul se va înroși și pământul va începe să tremure. Se vor auzi țipete de demoni dornici să posede cât mai multe suflete, luându-le de la Mine. Așa că nu mai așteptaţi, reparați greșelile voastre acum. Dumnezeu așteaptă întoarcerea copiilor Săi pentru a-i putea îmbrățișa la Sine și a le dărui bucuria Lui în minunile Creaţiei Sale.

MEDITAȚI LA ACEST APEL AL MEU DE SALVARE, O, OAMENI, ABANDONAŢI-VĂ MIE, RENUNȚAŢI  LA SATANA, DORIȚI-VĂ SĂ TRĂIŢI ȘI NU SĂ MURIŢI.

Tânjesc după întoarcerea voastră la Mine.

Vă aştept, copiii Mei, să încep cu voi timpul iubirii infinite.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4112109775497794&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu