marți, 27 octombrie 2020

NU DISPREŢUIȚI IUBIREA LUI DUMNEZEU, COPIII MEI, NU SUNTEŢI DIN LUME, DAR SUNTEŢI AI LUI DUMNEZEU - Carbonia, ora 26.08.2020, ora 16:14

Carbonia, ora 26.08.2020, ora 16:14 - Prezent un grup din Sassari.

Sfânta Maria: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh vă binecuvântez, copiii mei, și vă îndemn să fiți mereu mai mult ai lui Isus. Iubiţi-L pe Isus înainte de orice este pe lume, puneţi-L pe Isus pe primul loc în viața voastră și îndreptaţi-vă spre sfinţenie.

Vremurile care vin sunt vremuri foarte grele, copiii mei, sunt vremuri care duc la moarte! ... Dacă omul nu se va întoarce la Dumnezeul său Creator, dacă omul nu se va converti din nou la Dumnezeul său Creator, el va pieri.

Astăzi, lumea aceasta este plină de răutate, diavolul distruge fiecare suflet bun, încearcă să distrugă această Omenire ca să se poată ridica deasupra lui Dumnezeu, dar cu Dumnezeu nu va reuși.

Satana este aproape de ultimele sale acte de vandalism și răutate, dar planul său a eșuat deja. Dumnezeu este pe cale să intervină în această lume pentru a spune destul răutății sale și a pune omul într-o lume nouă plină de iubire și sensibilitate.

Dragii mei copii, vă mulțumesc că ați venit aici pentru a contempla acest Loc sacru unde Isus își va manifesta în curând Gloria Sa! Această grotă va avea Lumina ei pentru că Isus se va manifesta în Lumina Sa, va deschide larg porțile acestui Loc tuturor celor care s-au alăturat acestei chemări mondiale: ... nu doar Carbonia, ci întreaga lume! Chemarea lui Dumnezeu aparține întregii lumi.

Aici în Carbonia există un proiect aşa cum în alte locuri există un alt proiect, dar toate sunt pentru singura Operă a lui Dumnezeu,... pentru mântuirea acestei Omeniri.

Iubiții mei copiii, Raiul astăzi se deschide vouă și coboară pe acest Pământ pentru a atinge copiii Lui, pentru a-i binecuvânta în Numele Lui Sfânt.

Isus își va deschide mantia și îi va păstra în Sine, îi va pune pe toți cei mici în Inima Lui și îi va face să înflorească în iubire, și va fi sfânt și imaculat în Iubire,... aparținând Iubirii!

IATĂ-NE, SUNT ÎN MIJLOCUL VOSTRU, SUNT CU FIUL MEU ISUS,

ATING INIMILE VOASTRE.

ISUS SE APROPIE DE FIECARE DINTRE VOI,

MARCHEAZĂ INIMA VOASTRĂ CU SEMNUL CRUCII

ȘI VĂ CHEAMĂȊL URMAȚI ÎN CONFORMITATE CU SFINTELE SCRIPTURI ȘI SFÂNTA EVANGHELIE.

Nu dispreţuiţi iubirea lui Dumnezeu, copiii mei, voi veniţi de la Dumnezeu, nu sunteţi din lume ci sunteţi ai lui Dumnezeu şi vă veţi întoarce la Dumnezeu! Viața voastră, prin urmare, trebuie să fie transformată, trebuie să vă convertiţi acum, nu mâine pentru că nu mai este timp, nu mai este timp!

Pe acest Pământ este pe cale să vină o mare distrugere din cauza păcatelor omului. Omul, care n-a vrut să se convertească la Dumnezeul său, a continuat să-l urmeze pe satana în răutatea lui.

Copii, mă rog acest sfânt Rozariu cu voi, îmi unesc mâinile mele cu mâinile voastre și vă cer harul de a vă deschide cu adevărat inima, să meditați cuvintele lui Isus, chiar și în acest sfânt Rozariu dedicat Lui și implorând întoarcerea Sa anticipată ....

Mă voi ruga cu voi pentru întoarcerea Lui anticipată și apoi vă voi oferi binecuvântarea finală împreună cu Preasfânta Treime.

Haideți, copiii mei, timpul se apropie, răul rătăcește prin lume, Omenirea aceasta cu adevarat este în pericol,... riscă să moară!

Lăudat să fie Isus Cristos. Ȋn veci.

 

LOCUȚIUNEA  A II A – Ora 16:21.

PREGĂTIȚI-VĂ ÎN CASELE VOASTRE, ELE SĂ FIE REFUGII.

Sfânta Fecioară, în acest moment ne îmbrăţişează pe fiecare dintre noi, ne ține strâns la Sânul ei și spune: Pregătiți-vă, copiii mei, pentru că acum va veni cu adevărat o mare suferință peste această Omenire.

Pregătiți-vă în casele voastre, ele să fie refugii, puneți tot ce puteți să vă hrăniți pentru o perioadă, copiii mei. Pregătiți un altar în casele voastre, îngenuncheați în fața lui Isus Răstignit,... în lipsa adevăraților preoți ai lui Isus, credincioși lui Isus, cereți în genunchi, închinați în fața Lui, iertare pentru păcatele voastre.

Timpul este foarte greu, copiii mei, încă nu vă daţi seama, nu vă puteți imagina ceea ce se va întâmpla pe acest Pământ, sunteți prea departe de Iubire.

Lacrimile noastre de Sânge nu coboară în zadar, nu sunt întâmplătoare, sunt lacrimi adevărate, lacrimi de durere profundă pentru pierderea copiilor noștri pentru că mulți vor fi luați de satana, deoarece nu vor fi pregătiți să facă față situației care va veni.

Convertiți-vă cu adevărat, copiii mei, țineți Rozariul în mâini și rugați-vă, rugați-vă continuu, acesta este un timp de rugăciune mare, ACESTA ESTE TIMPUL PE CARE TREBUIE SĂ-L DEDICAŢI LUI ISUS ŞI SĂ LĂSAŢI LUCRURILE LUMII.

Renunțați la tot, copiii mei, abandonați tot pentru că ceea ce Eu vă anunț se va întâmpla în curând.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4235034026538701

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu