sâmbătă, 31 octombrie 2020

VĂ ANUNȚ APROPIEREA AVERTISMENTULUI, PREGĂTIȚI-VĂ, FIII MEI ȘI PREGĂTIȚI-I PE CEI DRAGI AI VOȘTRI – CARBONIA, 9.09.2020

 Fie ca binecuvântarea Mea să coboare asupra voastră!

Isus cel răstignit e din nou în mijlocul vostru, noul Său popor. Isus și Maria vin să locuiască pe pământ împreună cu poporul ales.

Înainte, o, creație a lui Dumnezeu, voi sunteți fondatorii unei noi generații, sunteți fiii aleși ai lui Dumnezeu, cei care vor conduce mulțimi de oameni în sfințenie și dragoste pentru că Dumnezeu e cu voi.

Ierusalimul ceresc coboară deja din cer ca să se unească cu pământul, poporul lui Dumnezeu va fi pus în condiții de bucurie și dragoste imensă, noua lor viață va fi în frumusețea cerească, totul se va deschide poporului ales al lui Dumnezeu.

SFÂNTUL PAUL ESTE DEJA ÎNTRE VOI ȘI CONDUCE POPORUL LUI DUMNEZEU SPRE VENIREA FIULUI OMULUI.

SFÂNTUL PETRU VA COBORÎ ACUM CU MARIA ȘI SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL CA SĂ CONDUCĂ NOUA BISERICĂ.

VEȚI FI SURPRINȘI ÎN NOAPTE ȘI VEȚI FI RIDICAȚI ÎN PREZNȚA MEA ȘI APOI TRIMIȘI PE PĂMÂNT PENTRU A DA ULTIMUL APEL ÎMPREUNĂ CU MARIA ȘI CU TOȚI APOSTOLII ȘI PROFEȚII TUTUROR TIMPURILOR.

Vă veți bucura de sfintele daruri ale Duhului Sfânt și nu veți mai traversa niciodată cărbunii aprinși, ci doar pajiști moi și flori parfumate vor înmiresma calea voastră.

Îmbrățișați de Duhul Sfânt al dragostei vă veți bucura în dragoste și veți trăi în dragoste.

Dumnezeu e pace, dragoste, frumusețe și încântare! Veți avea parfumul lui Dumnezeu și veți fi asemănători cu Dumnezeu pentru că veți intra în Dumnezeu, vă veți pune inimile voastre în El, El te va conduce în veșnicie.

Această colină, oh, ce frumusețe va fi!

O, ce frumos va fi acest loc când Maria va apare în frumusețea ei orbitoare ca Femeia îmbrăcată în soare, cu îngerii și arhanghelii care o vor înconjura și lumina lui Dumnezeu îi va orbi pe toți cei prezenți.

Loc sfânt al lui Dumnezeu, loc unde se va manifesta Însuși Dumnezeu! Loc unde va începe noua viață, noul oraș sfânt!

Dumnezeu este cu voi

https://www.facebook.com/photo?fbid=4303421076366662&set=pb.100000964356095.-2207520000.. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu