vineri, 30 octombrie 2020

ACEASTĂ TOAMNĂ VA FI DUREROASĂ PRIN TOT CEEA CE VEŢI SUFERI - Carbonia, 03.09.2020

Iată-mă, Doamne, roaba Ta Te ascultă.

Iubită fiică, uraganul urmează să acționeze, nu va fi ușor să-i învingi puterea, doar cei care s-au refugiat în Mine, Dumnezeul Creator, vor avea ajutorul. Această Omenire este pe cale să fie pedepsită pentru marea mândrie și imoralitate.

CA DUMNEZEU ȘI CA TATĂ, VOI SPUNE ULTIMA MEA DORINȚĂ PENTRU MÂNTUIREA OAMENILOR.

Copiii Mei și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă, Eu vin astăzi din nou să vă implor pentru convertire, întoarceți-vă la Mine, nu mai este timp, uraganul este pe cale să răstoarne această Omenire și să o îngenuncheze,... datorită nebuniei sale va traversa Iadul pe Pământ.

IUBITUL MEU POPOR, ISRAELUL MEU, CÂT DE MULT MAI TREBUIE SĂ VĂ IMPLOR PENTRU A VĂ ÎNTOARCE LA MINE?

Deschide ochii, omule, uită-te la ce a devenit viața ta, vezi murdăria care curge în tine și în fața ta, ridică-te repede. O, omule, Eu sunt Dumnezeul tău Iubire, nu vreau ca tu să te pierzi, vreau să te îmbrățișez din nou și să-ți dau imensul Meu Bine, nu-Mi întoarce spatele, omule, ca nu cumva să ajungi cu satana în iad.

ACEASTĂ TOAMNĂ VA FI DUREROASĂ PRIN TOT CEEA CE VEŢI SUFERI, O, OAMENI.

ACEST PĂMÂNT VA DEVENI FIERBINTE ȘI NU VEȚI ȘTI CUM SĂ STINGEȚI FOCUL CARE VA IZBUCNI PE NEAȘTEPTATE.

LIPSIȚI DE APĂ VIE, VĂ VEȚI GĂSI ÎN SECETĂ MARE,

... NICI UN IZVOR PE PĂMÂNT NU VĂ VA POTOLI SETEA.

Nebuni! Ați fost nebuni, o, oameni, ați împrumutat partea voastră dușmanului și acum el vă conduce viața în nefericirile sale infinite.

În curând va tuna mânia Tatălui asupra acestei Omeniri eșuate care nu a vrut să se convertească, care nu a acceptat mila lui Dumnezeu pentru a se întoarce la Viață și a trăi Viața în fericire și iubire.

Se bucură ticălosul să vadă cum vă târâți la picioarele lui, vă orbește cu luminile lui false, vă agață de el și vă scuipă otrava lui.

COPIII MEI, AȚI FOST AVERTIZAȚI, DUMNEZEU ESTE TATĂL VOSTRU ȘI AȘTEAPTĂ SĂ VĂ ÎMBRĂȚIȘEZE DIN NOU LA SINE,... NU LĂSAȚI SĂ COBOARE ÎNTUNERICUL ÎNAINTE DE A VĂ ÎNTOARCE LA EL.

Meditați, toți oamenii, gândiți-vă pentru că vă spun cu adevărat: aștept convertirea voastră.

Nu plânge, poporul Meu, pe voi Dumnezeul vostru este gata să vă primească pe brațele Lui, să vă ridice din iarna fierbinte care va urma pe acest Pământ.

Îmbrățișați-Mă la sânul vostru, poporul Meu, și rugați-vă, rugați-vă pentru că prin rugăciuni multe situațiile pot fi atenuate.

MI-E SETE! Rugați-vă și postiți pentru ca acest moment să se termine repede.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4275197402522363

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu