marți, 20 februarie 2024

ACEASTĂ LUME S-A TERMINAT, NU MAI EXISTĂ VIITOR - Carbonia, 03.02.2024 (ora 16:31 locuțiune pe colină)

 Sfânta Fecioară Maria: În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez. Abandonați-vă cu totul în mâinile mele, fiți ascultători la vocea lui Isus, ascultați îndemnul Lui: CONVERTIȚI-VĂ!

Fiți uniți! Fiți o singură inimă, un singur suflet! Fiți adevărați soldați ai lui Isus Cristos.

Acum timpul se va întuneca și totul se va întâmpla, brusc, lucrurile vechi vor trece pentru a face loc celor noi.

Eu sunt Sfânta Fecioară, sunt Mama lui Isus și Mama voastră.

Copiii mei, ascultați ceea ce am să vă spun astăzi: este un apel urgent pentru această Omenire, pentru convertirea ei.

Nu vă duceți la moarte, copiii mei, salvați-vă pe voi înșivă, salvați-vă sufletele întorcându-vă la Isus, îndreptați-vă repede, copiii mei: mărturisiți-vă păcatele la picioarele Crucii, implorați milostivirea lui Dumnezeu, implorați Harul Său asupra voastră.

Zgomotele lumii se vor uni în curând într-unul singur...un vuiet teribil care va provoca o mare groază asupra oamenilor. Inimile voastre se vor pleca, mulți vor fi zdrobiți și nu vor mai putea vedea lumina, din cauza stăruinței lor față de legile acestei lumi își vor pierde viața.

Iubiții mei copii: întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Creator; întoarceți-vă la Cel care v-a creat, care v-a dat viață pentru a fi oameni iubitori și de caritate. Rămâneți în fidelitate absolută față de sfânta Evanghelie, cinstiți între voi, ascultați ceea ce are Domnul să vă spună în fiecare zi, mai ales în aceste ultime vremuri care se apropie de sfârșit.

Totul este de-acum spre finalizare... sunteți la sfârșitul unei lumi vechi, ușile unei lumi noi sunt pe cale să se deschidă. Fiți adevărați soldați ai Mariei și ai lui Isus.

În curând voi fi printre voi... Vă voi da ultimele Reguli ale Cerului, pentru ca voi să vă pocăiți ... și să urmați singura și adevărata Doctrină a lui Isus Cristos.

Salvați-vă, copiii Mei, lăsați-vă mântuiți, această lume s-a sfârșit, nu mai există viitor, ceea ce va rămâne... va fi cenușă... iar voi, cei care veți rămâne aici - pentru că ați respins pe Dumnezeul vostru al Iubirii - ...veți umbla în disperare și foame!

Nu va mai rămâne nimic, copiii Mei: nici apă, nici mâncare, nici mijloace de trai de niciun fel.

Dumnezeu a creat această lume pentru ca voi să puteți trăi în ea așa cum v-a arătat El: în iubire și fraternitate, uniți într-un singur "Lucru" în Isus Cristos, dar voi ați distrus totul, v-ați făcut pe voi înșivă "dumnezei" pe Pământ! Ați luat puterea pe care Dumnezeu nu v-a dat-o. Trebuia să trăiți în această lume pentru a fi mai buni... pentru a vă întări în spirit și în trup.... Dar... voi ați respins bunătatea lui Dumnezeu... și v-ați dat pe voi înșivă dușmanului... celui care l-a răstignit pe Isus și a urât această Omenire și încă o urăște, o Omenire care se amăgește crezând că are bunăvoință din partea infernului, dar în schimb îi va atrage pe toți în iadul său.

Va veni plânsul și scrâșnirea dinților! Va trebui să treceți prin Marea Strâmtorare!

Isus v-a avertizat despre asta! Înainte! Vă întăresc cu Cuvântul lui Dumnezeu; vă iau de mână și mă rog cu voi acest Sfânt Rozariu! Împreună cu voi implor revenirea anticipată a Fiului meu Isus.

Fie ca Tatăl să îi dea Fiului permisiunea... să se întoarcă pe pământ, acum! Acum! ....în acest timp pe care îl trăiți, înainte ca anticristul să se manifeste pentru a pune capăt carității și iubirii.

Vă binecuvântez din nou: În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/02/12/questo-mondo-e-finito-non-ce-futuro/

Un comentariu: