miercuri, 28 februarie 2024

EU VIN! - Carbonia, 13.02.2024

 În scurt timp voi uimi lumea cu intervenția Mea bruscă.

Iubiți copii: Eu sunt cel care vă vorbește, Dumnezeul vostru Creator ... nu există alt dumnezeu în afară de Mine și în curând veți conștientiza acest lucru pentru că Mă veți vedea!

Răul domnește pe întregul Pământ! Această Umanitate s-a prosternat în fața Satanei, nu vrea să-și deschidă inima către Dumnezeul său Iubire, rătăcește în întuneric, nu știe ce urmează să se întâmple... este sigură că merge pe drumul cel bun, își neagă Creatorul, ... ... merge în întâmpinarea morții.

Copiii Mei, voi care credeți în Mine, așteptați-Mă cu dragoste răbdătoare ....Zâmbiți-Mi! Viața vă va lua acum în Ea însăși, veșnic vă veți bucura. Iubirea va fi în voi pentru că Iubirea vă va absorbi în Sine.

Cântați din harpe și liră, cântați, o cimbale, la trecerea Regelui regilor!

Cântați, copiii Mei, cântați: Veni, Creator Spiritus! (Vino, O, Spirit Creator). Ridicați-vă capetele spre Mine, Eu sunt Creatorul vostru... Eu sunt Tatăl vostru!

Iubirea Mea este infinită, tânjesc să vă am din nou "ai Mei".

Iată, vine timpul durerii pentru cei care M-au renegat, pentru cei care încă Mă trădează!

O, oameni, care nu vreți să înțelegeți! O, voi, care trăiți în lux și nu vreți să împărțiți cu cei săraci! O, voi, care vă bateți joc de copiii Mei și vă folosiți de ei în interes personal, ce se va întâmpla cu voi? Unde este caritatea voastră? Unde este asemănarea voastră cu Cel care a dat totul din Sine însuși pentru a vă salva?

O, voi care vă temeți să vă pierdeți bunurile de pe acest pământ, ... în adevăr vă spun: Eu voi arde totul, voi purifica această lume de tot ceea ce este pe ea.

Voi inversa situațiile: voi lua de la cei bogați ... și voi da celor săraci.

Reparați repede răul pe care îl faceți copiilor Mei ... pentru a nu vă găsi în situația de a fi nevoiți să cerșiți. Nu-Mi întoarceți spatele! Ascultați poruncile Mele!

Chivotul este gata: doar copiii lui Dumnezeu vor intra în el. Săraci vor fi cei care vor sta în fața ușii închise.

Eu sunt Cel care vă vorbește, oameni buni! Eu sunt, Eu!!! ... "EU SUNT"!!!

DOAR EU AM PUTERE ASUPRA TUTUROR LUCRURILOR.

Pocăiți-vă repede, mânia Mea este mare... Îi voi extermina pe cei răi și voi ridica la Mine pe cei umili! Nu fiți neghiobi! Acest cuvânt al Meu este pentru mântuirea voastră: Pocăiți-vă!

Pocăiți-vă! Pocăiți-vă! Eu vin!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/02/19/sto-arrivando/

Un comentariu:

  1. Vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere