miercuri, 21 februarie 2024

PANDEMIA TERIBILĂ ESTE DEJA ÎN LUME.... Carbonia, 09.02.2024

Sfânta Fecioară Maria este cu voi.

Mica mea floare, du-te la adăpostul tău. Această lucrare este a lui Isus Cristos, numai în El vei găsi mângâiere. Pune pace în inima ta și însemnează-te mereu în Numele Său Sfânt. Întotdeauna dăruiește-te Domnului tău Dumnezeu... și fii statornică în misiunea încredințată ție. Lucrurile acestei lumi vor trece... dar niciodată nu vor trece Cuvintele Lui. Scrie, ascultă-mi cuvintele și transmite-le lumii.

Eu sunt Sfânta Fecioară: am venit în această lume pentru a aduce Cuvântul lui Isus!

Puneți în voi dorința arzătoare pentru El, ascultați ceea ce vă spune și urmați-L... pentru că... numai El este Mântuitorul! Arătați-vă "ascultători" ... și "umili" față de Voința Sa!

Voi aparțineți Cerului ... nu sunteți din această lume! În curând veți fi primiți la El, Domnul! În ciuda răutății acestei Omeniri, Cerul vrea să-și salveze copiii!

Adevărul este numai în Isus Cristos: depărtați-vă de lume și trăiți conform Cuvântului Său. Dumnezeu este Ființa Perfectă: numai în El este mântuirea!

Mâine veți fi luați de El, veți locui în El și veți fi "noi" în trup și suflet, veți fi chipul și asemănarea Celui care este Creatorul vostru.

Copila mea dulce... scrie fără oprire: să fie în tine o creștere spirituală.

Maria este cu tine așa cum Isus este cu tine; ție ți-a fost încredințată ultima Lucrare pământească în iubire și caritate.

Copiii mei, în curând nu se va mai putea circula: circulația va fi închisă... din cauza unor mari tulburări... Se va întâmpla ... în orice zi. Pandemia teribilă este deja în lume....

Copiii mei, în curând nu se va mai putea circula, va începe o mare luptă! Războiul civil împotriva conducătorilor este deja în desfășurare.

Pace ție, copilul meu binecuvântat. Rezistă atacurilor lui satana, totul se va remedia în Mine. Sunteți atacați pentru că sunteți puternici în Mine... adevărați soldați ai lui Isus Cristos.

Pandemia va lua mulți oameni ... Casele se vor goli și sufletele necredincioșilor vor pleca.

Isus vă adresează strigătul Său de iubire. Ora este marcată de intervenția Sa divină.

Copiii mei, iubiți-i pe Profeții mei și protejați-i, dați-le ajutorul vostru... o, oamenilor toți!

Cerul este pe cale să intervină, faceți ceea ce vă cere Dumnezeu: fiți credincioși Lui! Fiți Iubire și Caritate cu aproapele vostru. Vă binecuvântez! Vă iubesc!

Dumnezeul vostru al Iubirii.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/02/12/la-terribile-pandemia-e-gia-nel-mondo/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere