joi, 22 februarie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 6, 7 și 8 februarie 2024

 MARȚI, 6 FEBRUARIE 2024 - Ei trebuie să fie îndepărtați

"Copiii Mei, în acest timp vedeți că pedepsele Mele încep să cadă. Veți vedea dispariția multora dintre cei care M-au respins din nou și din nou.

Continuați să strigați pentru cei dragi pierduți. Continuați să mijlociți pentru cei pe care îi iubiți, pentru ca Eu să îi salvez, pentru cei pe care îi voi salva, deși s-ar putea să nu o vedeți până atunci.

Pregătiți-vă inimile pentru durerea care va veni, pentru că va fi o perioadă cu adevărat dureroasă, deoarece voi face să plouă cu pedepse asupra Americii, care va face ca multe națiuni și popoare să jelească, dar răutatea ei trebuie oprită.

Răutatea celor care Mă resping continuu trebuie, de asemenea, să fie oprită. Iată de ce trebuie să fac ceea ce voi face. Modalitățile prin care îi voi opri nu vor fi frumoase de privit. Mulți dintre ei vor fi luați pe neașteptate, deoarece le-am dat multe, multe șanse de a se pocăi de-a lungul vieții lor și au refuzat. M-au respins, inclusiv unii care M-au cunoscut în trecut. Au ales plăcerile păcatului în locul Meu, au ales întunericul în locul luminii și Îl persecută pe poporul Meu, așa că trebuie îndepărtați."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=693535009609528&set=a.403808015248897

MIERCURI, 7 FEBRUARIE 2024 - Risipitori

"Copiii Mei, a sosit timpul ca fiii și fiicele risipitori să Mă cunoască. Eu desfășor o lucrare în mijlocul vostru. Îi atrag la Mine pe cei care M-au respins ani de zile, dar fiți conștienți că mulți vor continua să Mă respingă în favoarea plăcerilor lumești. Creșteți rugăciunea voastră pentru ei, pentru ca Eu să-i salvez în acest timp, căci dacă nu-și predau viața Mie, îi așteaptă multă suferință.

Acesta este timpul fiilor și fiicelor prezis în Sfântul Meu Cuvânt. Bucurați-vă! Căci mulți vor veni la Mine în acest timp. Rugați-vă pentru cei care au inima împietrită, pentru ca ei să fie printre voi și să evite purificarea intensă necesară pentru cei care nu vin de bunăvoie, care nu înțeleg că au nevoie de Mine.

Pentru cei care nu înțeleg că au nevoie de Mine, va fi necesar ca Eu să le arăt aceasta și va fi foarte dificil pentru ei.

Rugați-vă, copiii Mei. Rugați-vă."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=694140336215662&set=a.403808015248897

JOI, 8 FEBRUARIE 2024 - Doar dacă Mă onorați

"Copiii Mei nu umblă în integritate așa cum doresc Eu.

Copii, nu știți că văd nemulțumirea și resentimentele din inimile voastre? Că văd modurile tăcute în care vă jigniți și luați de la angajații voștri și de la ceilalți care nu fac așa cum doriți voi? Pentru voi, acestea sunt chestiuni mărunte, dar în ochii Mei, această lipsă de integritate este foarte gravă.

De ce nu umblați în integritate și nu-Mi dați Mie nedreptățile mai mici să le răzbun? Nu aveți încredere în Mine că Îmi voi respecta Cuvântul? Pentru că, dacă ați umbla cu integritate în moduri care aduc onoare Numelui Meu, nu vă dați seama că progresul vostru ar fi asigurat?

În schimb, vă răzbunați singuri pe ceea ce vi se pare a fi o nedreptate, nelăsându-Mi Mie nici o cale să vă ajut, căci Eu nu-i ajut pe cei mândri.

Mulți dintre copiii Mei Îmi cer să fie ajutați, dar ei nu se califică pentru ajutor. Numai dacă Mă onorați în toate căile voastre, vă pot onora și Eu."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=694726462823716&set=a.403808015248897

Un comentariu: