marți, 13 februarie 2024

Amenințarea Anticristului, Shelley Anna

 Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail 

În timp ce pene angelice mă acoperă, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiții Domnului și Mântuitorului nostru, pregătiți-vă pentru plecarea voastră!

Posesiunile au început să se intensifice foarte mult pe măsură ce se apropie timpul Marii Strâmtorări. Spiritul lui anticrist se mișcă în lume, punând stăpânire pe cei care dețin o mare autoritate, făcând loc pentru manifestarea lui anticrist.

Cei care aparțin Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos nu au nici un motiv să se teamă, pentru că va avea loc o mare răpire, ("Răpirea") și Mireasa lui Cristos va intra în îmbrățișarea plină de iubire a Domnului și va fi pentru totdeauna cu Domnul.

Eu, Sfântul Mihail, vă voi apăra de răutatea și capcanele diavolului, mulțimi de îngeri sub comanda lui Dumnezeu vă înconjoară cu protecția Domnului.

Umiliți-vă în fața Domnului cu pocăința pe buze pentru ca Milostivirea Lui să vă acopere goliciunea și Sângele Lui să vă spele păcatele.

Iubită Mireasă a lui Cristos, pregătește-te pentru plecarea ta!

Eu sunt gata să vă apăr cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

 CONFIRMARE DIN SCRIPTURI

Dar orice duh care nu-l mărturiseşte pe Isus nu este de la Dumnezeu. Acesta este [duhul] lui anticríst, despre care aţi auzit că vine; şi acum este deja în lume.  1 Ioan 4:3

Căci aşa vorbeşte Domnul Sabaót, Dumnezeul lui Israél: «Să nu vă înşele profeţii voştri care sunt în mijlocul vostru şi necromanţii voştri; nu ascultaţi de visurile voastre pe care le visaţi! Căci ei vă profeţesc înşelăciune în numele meu: nu eu i-am trimis – Cuvântul Domnului»”.  Ieremia 29:8-9

Feriţi-vă de profeţii falşi care vin la voi în haine de oi, dar înăuntru sunt lupi răpitori!  Matei 7:15

Căci va veni timpul când nu vor mai primi învăţătura sănătoasă, ci, după propriile pofte, se vor înconjura de învăţători care să le delecteze auzul. Îşi vor întoarce auzul de la adevăr ca să se îndrepte spre basme. 2 Timotei 4:3-4

Și nu luaţi parte la faptele fără rod ale întunericului, ci mai degrabă denunţaţi-le! Efeseni 5:11

Secretul de la La Salette; paragrafele 11 și 12 sunt:

"În anul 1864, Lucifer împreună cu un mare număr de demoni se vor dezlănțui din iad; ei vor aboli credința încetul cu încetul și chiar în persoanele consacrate lui Dumnezeu; le vor orbi în așa fel încât, cu excepția unui har special, aceste persoane vor lua spiritul acestor îngeri răi: mai multe case religioase vor pierde complet credința și vor pierde multe suflete... "[Secret:(11)]

Morții și drepții vor fi făcuți să învie. [Secret:12]

[Adică acești morți vor lua înfățișarea unor suflete de drepți care au trăit pe pământ, pentru a-i duce pe oameni mai departe în rătăcire: acești așa-ziși morți înviați, care nu vor fi altceva decât demonii sub aceste înfățișări, vor propovădui o altă Evanghelie, contrară celei a adevăratului Isus Cristos, negând existența raiului, dar pot fi și sufletele damnaților. Toate aceste suflete vor apărea ca și cum ar fi unite cu trupurile lor].

https://beloved-shelley-anna.webador.com/the-warning-of-the-antichrist

Un comentariu: