marți, 13 februarie 2024

O LUME VECHE ESTE PE CALE SĂ-ȘI ÎNCHIDĂ PORȚILE, ... Carbonia, 31.01.2024 ora 12:00

Dumnezeu Tatăl spune:

Poporul Meu ... Eu te iubesc! Întoarce-te la Mine!

Iubiți-vă unii pe alții: fiți uniți mai mult ca niciodată ... și rugați-vă. O lume veche este pe cale să-și închidă porțile, ... o Nouă Epocă începe pentru a aduce viață și fericire pentru Noul Meu Popor, cei care au perseverat în credința adevărată, care nu s-au abătut de la căile Domnului!

Eu sunt Începutul și Sfârșitul, Eu sunt Dumnezeul vostru Creator, Cel PERFECT! Eu sunt Cel care vă iubește atât de mult! În curând vă voi ține în brațele Mele... vă voi legăna, în iubirea perfectă veți intra ... și în bucurie imensă vă veți bucura de tot ceea ce-Mi aparține.

Fiți fermi în chemare, Cerul așteaptă adevărate convertiri. Dumnezeu Tatăl tânjește după întâlnirea cu copiii Săi pentru a le da de la Sine.

Sămânța plantată a răsărit în inimile celor aleși, ei vor fi umpluți de Mine, Eu îi voi învălui la Mine, Duhul Sfânt îi va umple de daruri infinite.

Copiii Mei, întoarceți-vă inimile spre singurul și adevăratul Dumnezeu, ABSOLUTUL! Nu există alt dumnezeu în afară de El. Mânia Mea este pe cale să tune cu putere asupra acestei Omeniri care nu vrea să se îndrepte, ...care se hrănește cu otrava lui satana.

Iubiții Mei, prețioși în Ochii Mei, nu fiți nesăbuiți... pocăiți-vă acum! Nu căutați ceea ce se va sfârși pentru totdeauna, tânjiți după Lucrurile lui Dumnezeu, fiți sfinți! 

Timpul pe care îl trăiți este amenințător, un război civil-politic dur este pe cale să izbucnească, veți avea parte de suferințe și greutăți de tot felul.

Dumnezeu Tatăl își cheamă poporul la Sine, le spune să-și deschidă inimile spre iubire pentru ca IUBIREA să-i poată lua la El.

Omul nelegiuit continuă în pervertirea lui să își distrugă frații, sunteți la un pas de sfârșit, .... pocăiți-vă repede! Lucifer pune stăpânire pe inimile celor care l-au renegat pe Dumnezeul lor Creator. Feriți-vă, o, oameni!

Dumnezeul vostru Iubire vă cheamă la pocăință, nu ratați ocazia acestei chemări la convertire.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/02/02/un-mondo-vecchio-sta-per-chiudere-le-sue-porte/

Un comentariu: