luni, 4 martie 2024

ACEASTĂ UMANITATE A VRUT SĂ SE ERIJEZE ÎN ZEU, A NEGAT BINELE ABSOLUT - Carbonia, 20.02.2024

Isus și Maria sunt cu tine, floare mică. Iubire mereu! Trăiește conform Sfintei Evanghelii, lucrurile lumii vor trece, dar... niciodată nu va trece Cuvântul lui Dumnezeu! Păstrează dictările pe care le-ai primit, fii senină!

Totul este împlinit: "lucrurile lumii" se vor pierde ... în timp ce "cele ale Cerului" se vor deschide larg pentru copiii lui Dumnezeu.

Iubiți fii! A venit ceasul să vă refugiați în Inima Imaculată a Mariei: consacrați-vă ei, fiți uniți cu Ea, pentru că prin Ea puteți fi călăuziți spre Viață.

Dumnezeu a pregătit pentru copiii Săi o lume încântătoare. Grădina Lui este în frumusețea Iubirii Sale. Dumnezeu încă așteaptă să-i încânte cu cele mai frumoase flori ale Sale: copiii Săi! El așteaptă să le deschidă ușile vieții noi! El așteaptă să sărbătorească împreună cu iubiții Săi: ... pe cei care au fost găsiți, ... pe cei care s-au întors la El.

Iubiți copii: este timpul pentru lucruri noi, inimile voastre vor vibra de o imensă iubire când Mă veți vedea!

Iubiții Mei, tânjesc să vă îmbrățișez din nou... să vă unesc cu Mine pentru totdeauna. Lucrurile lui Dumnezeu așteaptă să fie experimentate în armonie și pace, în abundența Binelui Său infinit.

Voi deschide poporului Meu o lume minunată: se vor bucura de ceea ce Eu, Dumnezeu, am pregătit cu dragoste pentru ei; vor fi cei aleși de Domnul și vor fi binecuvântați pentru totdeauna.

Pacea Mea să fie cu voi, copiii Mei, apropiați-vă de chemarea Mea la mântuire... Veniți la Mine, pentru a fi vrednici de Mine și a locui în Mine!

Eu sunt cu totul "al vostru", copiii Mei: Eu vă iubesc cu o iubire încă necunoscută vouă, o iubire care vă va fi dezvăluită în curând, pentru că veți locui în Mine; veți ști totul despre Mine, veți fi plini de Mine și veți vedea prin Mine măreția Mea de Dumnezeu Creator și de Iubire perfectă!

Lumină blândă sunt! Sunt Iubire infinită și bucurie imensă. Eu sunt Cel care a creat toate lucrurile din iubire, ... și totul se va întoarce în iubire la Mine.

În curând, ușile Arcei se vor închide: nu întârziați să vă convertiți ... lumea se află în prăpastie. Satana și-a jucat bine cărțile, profitând de  cei slabi ...pe cei care M-au renegat pentru a trăi cu dumnezeul pe care l-au creat în ei. Această Umanitate a vrut să se erijeze în zeu: a negat Binele Absolut, a îmbrățișat Răul!

Dumnezeu Tatăl este la Dreptatea Sa! El nu-l va mai lăsa pe Satana să se înfrupte din copiii Săi!

A sosit timpul! Plânsul și scrâșnirea dinților pentru cei care au ales să trăiască după ego-ul lor, pierzând harul Cerului!

Bucurie pentru cei care au îmbrățișat Sfânta Evanghelie.

Maria, Maica tuturor popoarelor, vă îmbrățișează și vă conduce "ca și Co-Răscumpărătoare în lucrarea de mântuire" la adevărata Viață în Dumnezeu. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/02/21/questa-umanita-ha-voluto-erigersi-a-dio-ha-rinnegato-il-bene-assoluto/

Un comentariu:

  1. Mulțumesc frumos Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere