marți, 26 martie 2024

Adevărul trebuie să vă elibereze, Shelley Anna

Messaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

 În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai lui Hristos, îndepărtați-vă de acești profeți falși ale căror profeții sunt nebiblice, ca nu cumva să fiți prinși în capcana minciunilor lor care vă vor face credința să se clatine.

Profețiile sunt pentru edificarea bisericii, nu pentru a invoca frica, ci pentru a promova și întări acea binecuvântată speranță a răscumpărării. Pentru a încuraja credința cu lumina adevărului care luminează calea spre mântuire care poate fi obținută doar prin Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos.

Nu va fi întuneric timp de trei zile, dar va veni o zi de mânie și de judecată, ziua Domnului care va fi plină de întuneric și nu va avea nici o strălucire în ea.

 { Isaia 13:10 }

Căci stelele cerului şi constelaţiile nu vor mai străluci, soarele se va întuneca la răsăritul său, iar luna nu va mai da lumină.

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă voi apăra cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

{ Amos. 5. [18]  

„Vai de cei care doresc Ziua Domnului! Ce va fi pentru voi ziua Domnului? Va fi întuneric, și nu lumină.

Ioel 2:10-11

10 Înaintea lui se cutremură pământul, se zguduie cerurile, soarele și luna se întunecă, iar stelele își pierd strălucirea. 11 Domnul a pus să fie glasul lui înaintea armatei lui, căci tabăra lui este foarte mare și puternic este cel care împlinește cuvântul său. Pentru că mare este Ziua Domnului și foarte înfricoșătoare. Cine îi va putea rezista?

Sofonia 1:15

1 Zi de indignare este ziua aceasta, zi de strâmtorare și de necaz, zi de ruinare și de devastare, zi de întuneric și de negură, zi cu nori și cu beznă,

Apocalipsa 6:12-17

12 Când a desfăcut cel de-al şaselea sigiliu, am văzut: s-a făcut un mare cutremur şi soarele s-a făcut negru ca un sac din păr, iar luna întreagă a devenit ca sângele. 13 Stelele cerului au căzut pe pământ aşa cum un smochin îşi aruncă smochinele verzi când este scuturat de un vânt puternic. 14 Cerul a fost îndepărtat aşa cum se strânge sulul cărţii şi a fost mişcat de la locul lui orice munte şi insulă. 15 Regii pământului, cei mari şi comandanţii oştirilor, cei bogaţi şi cei puternici, orice sclav şi orice om liber s-au ascuns în peşteri şi printre stâncile munţilor, 16 spunând munţilor şi stâncilor: „Cădeţi peste noi şi ascundeţi-ne de faţa celui care şade pe tron şi de mânia Mielului, 17 pentru că a venit ziua cea mare a mâniei lor! Şi cine poate sta [în picioare]?”.

Tit 2:11-15

11 De fapt, harul lui Dumnezeu s-a arătat ca mântuitor pentru toţi oamenii, 12 învăţându-ne să respingem nelegiuirea şi poftele lumeşti, ca să trăim în veacul de acum cu înţelepciune, cu dreptate şi cu evlavie, 13 aşteptând speranţa fericită şi arătarea gloriei marelui Dumnezeu şi a Mântuitorului nostru, Isus Cristos. 14 El s-a dat pe sine însuşi pentru noi ca să ne răscumpere de orice nelegiuire şi să cureţe pentru sine un popor numai al său, plin de zel pentru fapte bune. 15 Acestea să le spui, să îndemni şi să dojeneşti cu toată autoritatea! Nimeni să nu te dispreţuiască!

https://beloved-shelley-anna.webador.com/the-truth-shall-set-you-free-a-message-from-saint-michael-the-archangel

Un comentariu: