marți, 12 martie 2024

Inimile au devenit reci ca ceara, Anna Shelley

 Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim, spune:

Profeția este pentru edificarea sufletului uman, pentru a avertiza și a instrui, nu pentru a insufla teamă. Din cauza profețiilor și a doctrinelor false, mulți au rătăcit deoarece inimile lor s-au răcit ca ceara.

Eu sunt lumina care strălucește în întuneric. Veniți la Mine pentru ca Eu să vă vindec de această orbire spirituală și să vă eliberez din robia Satanei.

Eu vă iubesc cu o iubire veșnică și necondiționată. Așa vorbește Domnul.

CONFIRMARE DIN SCRIPTURĂ

Ei i-au răspuns: „Crede în Domnul Isus şi vei fi mântuit tu şi casa ta!”. Faptele Apostolilor 16:31

Dumnezeule Sfânt! Dă-mi, Doamne, puterea de a rezista ispitelor și înșelăciunilor

celui rău. Te rog să faci din viața mea o mărturie glorioasă a harului Tău. În numele lui Isus, Te rog. Amin.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/hearts-have-become-wax-cold

MESAJ NOU DE LA DOMNUL

 Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim, spune:

Iubiților, Îmi întind Mâna pentru a-Mi aduna aleșii foarte curând. Pregătiți-vă inimile pentru întoarcerea Mea. Convertiți-vă, păstrând tradițiile Mele, și urmați-Mi pașii, căci v-am luminat o cale pe care să o urmați. Nu vă abateți de la ea ca să nu cădeți în întunericul de afară, unde va fi plâns și scrâșnitul dinților. Așa vorbește Domnul.

Un mesaj de la Sfântul Mihail Arhanghelul

În timp ce penele îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

Este foarte urgent să vă întoarceți la rugăciune, să vă rugați pentru cei dragi, să vă rugați pentru țara voastră, pentru dușmanii voștri și pentru convertirea păcătoșilor.

Voalul se subțiază. Pregătiți-vă inimile pentru Domnul, rugându-vă unii pentru alții.

Eu sunt gata cu mulțimi de Îngeri să vă apăr cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

CONFIRMĂRI DIN SCRIPTURĂ

12 Aşadar, având o astfel de speranţă, noi umblăm cu multă îndrăzneală, 13 nu ca Moise, care îşi punea vălul pe faţă ca fiii lui Israél să nu privească fix la sfârşitul a ceea ce era trecător.

14 Dar minţile lor s-au întunecat, căci până în zilele de astăzi, când se citeşte vechea alianţă, rămâne acelaşi văl care nu s-a mai ridicat, fiindcă a fost desfiinţat de Cristos. 15 Însă până astăzi, ori de câte ori este citit Moise, rămâne un văl pe inimile lor. 16 Însă, ori de câte ori cineva se întoarce la Domnul, vălul este dat la o parte, 17 căci Domnul este Duhul şi unde este Duhul Domnului acolo este libertate, 18 iar noi toţi care, cu faţa descoperită, privim ca într-o oglindă gloria Domnului, suntem schimbaţi în acelaşi chip al lui tot mai glorios aşa cum dă Duhul Domnului. 2 Corinteni 3:12-18

3 Şi chiar dacă evanghelia noastră este sub un văl, ea este ascunsă de văl pentru cei care se pierd, 4 pentru cei necredincioşi, cărora dumnezeul veacului acestuia le-a orbit minţile ca să nu vadă strălucirea evangheliei gloriei lui Cristos, cel care este chipul lui Dumnezeu. 2 Corinteni 4:3-4

https://beloved-shelley-anna.webador.com/new-message-from-the-lord

Îngerul Domnului vorbește - Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail 

 În timp ce pene de aripi angelice mă acoperă, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

În calitate de Apărător vigilent al vostru, vă îndemn să te refugiați în Inima Sfântă a lui Iisus Hristos. Este foarte urgent ca cei dragi și locuințele voastre sigure să fie consacrate Inimii Sfinte a Domnului nostru, unde întunericul nu poate pătrunde.

Răul Satanei este oglindit de copiii întunericului care se înfățișează după chipul și asemănarea sa.

Ambasadorii, cândva pentru Hristos, au îmbrățișat întunericul, respingând lumina.

O prefigurare a întunericului face loc urâciunii pustiirii. Atunci când i se vor ridica restricțiile, va începe timpul său de întuneric.

Răul său se oglindește în lume, aruncând reflecții de întuneric asupra omenirii, punând stăpânire pe sufletele care îl resping pe Isus Hristos, Răscumpărătorul lumii.

RĂMÂNEȚI SOBRI ȘI VIGILENȚI. Activitatea demonică s-a intensificat pentru că ei știu că timpul lor este scurt.

Îmbrățișați lumina, umblând în dragostea lui Isus Hristos. Puneți-vă încrederea în Hristos, Domnul Înviat, care v-a eliberat din întuneric, învăluindu-vă cu lumina Sa minunată .

Cu sabia mea scoasă din teacă sunt gata, împreună cu mulțimi de Îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

Biblia Douay-Rheims: Dar ei au spus: Crede în Domnul Isus și vei fi mântuit tu și casa ta.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/the-angel-of-the-lord-speaks

Un comentariu:

  1. Domnul este scăparea mea și nu ma voi teme Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere