miercuri, 6 martie 2024

SUNT PE CALE SĂ MĂ FAC CUNOSCUT FIECĂRUIA DINTRE VOI - Carbonia, 17.02.2024

Prima locuțiune - ora 16:24.

 Preasfânta Maria:

Cobor din Cerul meu în mijlocul vostru, copiii mei, pentru a vă îmbrățișa pe toți la Sânul meu; vin să vă dăruiesc iubirea cerească, vin să vă întăresc în inimile voastre, în credința în Cristos Isus, Fiul meu.

Sunt vremuri grele prin care va trebui să treceți... copiii Mei: lupta va fi grea, bătălia va fi obositoare. Am nevoie de mângâierea voastră ... am nevoie de da-ul vostru fidel, copiii Mei, dați-mi cu adevărat da-ul vostru în totus tuus (toate ale voastre). Căci sunt pe cale să Mă manifest fiecăruia dintre voi. Voi apărea brusc și ...vă voi cere credință! Vă voi întreba "dacă sunteți cu adevărat copii ai Domnului nostru Isus Cristos, Fiul meu Isus”, ... sau ... "dacă sunteți între lume și Adevăr!".

Iubiții mei copii, astăzi Inima mea bate de bucurie pentru mulți dintre cei pe care îi văd convertindu-se ... dar ... încă plâng lacrimi de sânge ... pentru toți cei care se pierd pe urmele satanei: el este puternic ... este în stare să vă tragă la el, amăgindu-vă cu lucrurile acestei lumi, amăgindu-vă cu bogățiile acestei lumi pe care vi le poate da, dar ... totul este fals, copiii mei ... totul este fals!!! Inima voastră să fie îndreptată doar spre lucrurile cerești, ... nu vă mai gândiți la ceea ce este în această lume! Trebuie să lucrați pentru Împărăția lui Dumnezeu, ... să aveți inima întoarsă spre El și să-L cinstiți, să-L iubiți și să-L adorați.

Împărtășiți-vă spiritual ... des ... copiii mei, este ceea ce mângâie inima lui Isus.

Mărturisiți-vă păcatele la picioarele Crucii Sale, cereți-i cu umilință iertare și îndurare pentru această Omenire necredincioasă.

În curând, copiii Mei, se va întâmpla un dezastru .... Deodată se va întâmpla! Omul își va da seama de acest lucru... doar când se va confrunta cu acest dezastru.

Rugați-vă, iubiții mei ... rugați-vă! Chemați-l pe Dumnezeul vostru în ajutor! ... Cereți, copiii Mei, ajutorul Lui... Și cereți ajutorul Mamei voastre cerești care, cu toată dragostea, vine să vă îmbrățișeze, să vă ia în Brațele ei și... să vă legene la Sânul ei.

Înainte! Totul este pregătit! Totul este aproape în fața ochilor voștri.

Copiii mei, nu mai este nimic de spus! Ați ajuns la sfârșit... ați ajuns la sfârșitul unei călătorii pământești. Sunteți pe cale să începeți o nouă viață!

Mulți vor intra într-o nouă dimensiune: un nou Pământ pregătit de Domnul, unde vor fi fericiți... în timp ce alții ... vor trebui să treacă prin Marea Strâmtorare care se va manifesta în această lume!

Rugați-vă pentru aceste suflete, copiii Mei, rugați-vă pentru aceste suflete care se vor afla în această situație. Eu vă iubesc pe toți! Vă însemnez pe toți în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!

Copiii mei, vă însemnez cu semnul Crucii pe frunte, ... în inimă, ... pe mâini, ... pe încheieturi! Predați-vă complet Mâinilor Mele, fiți ascultători. Eu vă aduc Cuvântul lui Isus și ... vă primesc cu "da-ul" vostru, în planul Domnului nostru Isus Cristos.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Îmi unesc Mâinile Mele cu mâinile voastre și vă aduc cu Mine!

Înainte! Bătălia... aproape a început, grea va fi lupta ... Dar ... prin credința în Cristos Isus și prin ascultarea de Voința Sa, veți fi victorioși în El. Amin!

A 2-a locuțiune - ora 16:32 p.m.

Fiți cu adevărat cu Mine ... alături de Mine, nu doar cu gândurile voastre ... ci cu toată inima voastră.

Isus: Ascultați Vocea Mea ... Ascultați Vocea Mea, ... copiii Mei!

Îngenuncheați în fața Crucifixului: cereți-Mi îndurare. Luminile lumii se vor stinge imediat... Un mare război va avea loc... copiii Iubirii vor fi feriți de acest dezastru, pentru că Isus va interveni pentru a le da ajutor. Ei vor intra într-o nouă dimensiune ... unde totul va fi pregătit pentru a primi darurile Duhului Sfânt ... și vor fi pregătiți să se întoarcă în această lume ... pentru a evangheliza, pentru a aduce acasă toate acele creaturi care l-au renegat pe Dumnezeu chiar și în prezența Lui.

Copiii Mei... copiii Mei iubiți, cât vă iubesc! Cât de mult doresc să vă iau imediat cu Mine ... într-o lume în care există doar iubire ... și unde florile parfumează de iubire infinită, ... unde apa este transparentă și în iubirea lui Dumnezeu vibrează și dansează în prezența celor care L-au iubit pe Isus, L-au urmat pe Isus ... L-au adorat pe Isus ... L-au slujit pe Isus.

Copiii Mei, această lume vă așteaptă. Nu vă lăsați convinși de seducțiile acestei lumi ... pentru că totul se sfârșește!

Acum am decis să închid ușile acestei ere pentru a deschide una nouă. Eu sunt cu voi... mereu... copiii Mei: în orice moment al zilei fiți cu Mine! Fiți cu adevărat cu Mine ... alături de Mine: nu doar cu gândurile voastre... ci cu toată inima voastră; îmbrățișați Inima mea Imaculată... și.., agățați-vă de Inima mea Imaculată, pentru că numai așa veți avea puterea de a merge înainte și de a lupta împotriva fiarei.

În prezent, conducătorii acestei lumi au decis deja să continue să masacreze poporul lui Dumnezeu, să măcelărească această Omenire care încă nu știe ce va trebui să sufere. Dar... totul se va deschide în ochii lor și vor înțelege, mulți se vor converti... dar... alții se vor lepăda de Dumnezeu.

Vă țin aproape de Mine... Copiii mei, îmi unesc mâinile cu mâinile voastre și vă iau cu Mine! Înainte! Bătălia este deschisă: rămâneți aproape de Mine, stați lângă Mine!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/02/26/sto-per-manifestarmi-ad-ognuno-di-voi/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere