luni, 11 martie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 3, 4, 5 și 6 martie 2024

 DUMINICĂ, 3 MARTIE 2024

Repostat: Siguranță, 31 ianuarie 2017

"Îmi trimit poporul pe vârfurile munților pentru siguranță. Cuvântul Meu spune cum îi protejez pe ai Mei.

Am mutat pe mulți dintre ai Mei în locuri sigure, acolo unde este de lucru pentru Împărăția Mea. Doresc ca fiecare dintre voi să aducă multă roadă pentru Împărăția Mea în locul în care vă aflați acum și în locurile în care vă trimit.

Sunt multe suflete pierdute și doresc ca ele să audă de Mine și să-Mi dea inimile lor. V-am acordat o mică fereastră de oportunitate în care să lucrați din greu, apoi vor avea loc evenimente care vă vor șoca; unele vă vor îngrozi. Cei care sunt ai Mei nu trebuie să se teamă, pentru că Eu vă protejez și să vă hrănesc cu mâna Mea."

NOTĂ: Nu toată lumea este trimisă în același loc în acest timp, deoarece lucrările Împărăției sunt răspândite în fiecare domeniu. Oriunde vă aflați, acolo este locul unde există o muncă de făcut pentru Domnul. Dacă nu ești mutat deocamdată, găsește-ți munca acolo unde te afli, s-ar putea să te muți mai târziu sau să fii chemat în zona ta actuală. Poziția fiecărei persoane depinde de darurile sale particulare și de ce persoane este chemată, precum și de capacitatea și disponibilitatea de a face munca în circumstanțele actuale.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=707635208199508&set=a.403808015248897

LUNI, 4 MARTIE 2024

Repostat: 9 IANUARIE, 2022 - Timpul s-a scurs

Vreau să împărtășesc ceva cu voi toți. Tocmai îmi conectasem microfonul pentru a înregistra emisiunea despre vremurile sfârșitului pentru săptămâna viitoare, aseară, și eram pe cale să-l sun pe Ray Bergman, cu care înregistram, când, deodată, am simțit o durere foarte puternică din partea Domnului. Și am simțit că El voia să-mi spună ceva important.

Așa că am lăsat deoparte telefonul și mi-am scos căștile. Și El a început să-mi vorbească acest mesaj urgent și mi-a cerut să le spun oamenilor Săi.

Niciodată în toți anii mei de profeție sau de slujire nu-mi amintesc ca Domnul să-mi fi dat un mesaj așa urgent ca acesta chiar înainte de a înregistra o emisiune.

Și nu-mi amintesc ultima dată când am simțit o asemenea urgență de a lucra pentru sufletele pierdute ca în această seară. Ray Bergman a spus că a început să simtă același lucru în ajunul Crăciunului, când încerca să petreacă timp cu familia sa, și a simțit aceeași urgență în spiritul său chiar și acum.

"Fiica Mea, spune-le oamenilor Mei că timpul s-a scurs pentru această națiune. Spune-le să vină în fața Mea și să plângă și să se tânguiască pentru cei dragi pierduți, pentru ca Eu să îi salvez repede înainte ca distrugerea să se abată asupra lor și sufletele lor să fie trimise în întuneric și chin pentru toată veșnicia. Spuneți-le!

Nu mai pot amâna aceste judecăți. Au avut timp suficient să se pocăiască, dar majoritatea își continuă drumul cu bucurie, fără să se mai gândească la Mine sau la destinația lor eternă. În acea noapte nu va mai exista o a doua șansă. Nu este voia Mea ca cineva să piară, dar Cuvântul Meu arată clar ce trebuie să facă omul pentru a fi salvat.

Spuneți-le acum. Timpul s-a scurs pentru America. Nu voi mai amâna Judecata Mea, pentru că lumea se duce în rătăcire."

NOTĂ: Domnul nu a mai folosit niciodată cu mine cuvântul "trimitere", așa că l-am căutat pentru a mă asigura că am înțeles exact ce înseamnă. Dicționarul Merriam Webster definește trimiterea ca fiind: întoarcerea unei persoane în așteptarea procesului sau pentru o detenție ulterioară.

Primul meu mentor, Beverly, m-a învățat de timpuriu că jalea - a striga tare către Domnul, aduce succes. Dacă aveți un copil rătăcitor sau o persoană iubită, strigați în rugăciune pentru ca ei să fie salvați și Domnul vă va răspunde.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=708161341480228&set=a.403808015248897

MARȚI, 5 MARTIE 2024

Repostat: Un Dumnezeu gelos, 18 decembrie 2015

"Pe măsură ce zilele voastre ocupate se scurg una după alta, vă este ușor să Mă uitați; să dați la o parte timpul petrecut cu Mine înlocuindu-l cu lucruri care nu contează. Dar timpul vostru cu Mine contează. Eu sunt un Dumnezeu gelos - Îi iubesc cu pasiune pe copiii Mei și cu mare zel vă păzesc.

Aveți grijă să nu Mă uitați deloc, căci voi învinge orice rival pentru timpul și afecțiunea voastră. Eu sunt în stare să distrug orice idolatrizați mai presus de Mine

Eu trebuie să fiu cel dintâi".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=708696524760043&set=a.403808015248897

MIERCURI, 6 MARTIE 2024

Repostat: Nu sunt pe primul loc, 16 noiembrie 2021

"Mulți dintre copiii Mei spun că Eu sunt pe primul loc în inimile și viețile lor și totuși nu sunt.

Eu nu sunt primul în timpul vostru. Nu sunt primul în finanțele voastre. Nu sunt primul pe care Îl iubiți. Deci, cum sunt Eu primul? Copiii Mei, ați fost înșelați de dușmanul sufletelor voastre - Eu nu sunt deloc pe primul loc.

Eu nu sunt primul și voi nu sunteți pregătiți să vă întoarceți acasă la Mine. Doresc să vă examinați inimile și să vă căiți în fața Mea de fiecare persoană, loc și lucru pe care l-ați pus înaintea Mea și a voinței Mele pentru voi.

Atunci putem începe din nou.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=709295571366805&set=a.403808015248897

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere