miercuri, 27 martie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 23, 24 și 25 martie 2024

SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024

Repostat: Risipitori, 13 februarie 2019

   "Îi aduc acum pe risipitori în turmă. Nu a mai rămas mult timp pe Pământ și acum Mă veți vedea făcând lucrări miraculoase în viețile copiilor voștri și ale celor dragi pentru care v-ați rugat continuu.

   Nu disperați dacă vedeți că circumstanțele lor se prăbușesc, pentru că cei care au inima împietrită vor avea nevoie de măsuri mai energice pentru a veni la Mine, dar nu vă temeți, copiii Mei, pentru că am făcut deja un plan pentru fiecare dintre cei pentru care ați mijlocit.

  Priviți acum cum îi salvez. Chiar dacă le voi da viața peste cap, ei vor deveni ai Mei și îi veți vedea în Rai."

https://www.facebook.com/photo?fbid=718285697134459&set=a.403808015248897

DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024

Repostat: Mai rentabil, 19 septembrie 2019

    "Priviți în jurul vostru. Sunt oameni care mor de foame după Mine, Pâinea vieții. Le-ați spus măcar unuia dintre ei ce am făcut Eu pentru voi? Cum v-am salvat de păcatele voastre și v-am izbăvit de rău?

   Copiii Mei, viețile voastre sunt pline de multe griji ale lumii din jurul vostru și, uneori, treceți cu vederea ceea ce este cel mai necesar. Viața voastră pe Pământ este atât de temporară, iar ceea ce vă așteaptă după ea nu se termină niciodată. Este mai rentabil atunci să vă strângeți comori aici, pentru a vă bucura de ele atunci când va veni sfârșitul tuturor lucrurilor (pe Pământ). Este mai rentabil să conduceți suflete în Împărăția Mea, așa cum v-am chemat să faceți, în loc să vă căutați propriile plăceri zi și noapte. Este mai rentabil ca voi să nu risipiți tot ceea ce v-am dat și darurile pe care le-am pus în voi în favoarea urmăririi unor plăceri prostești.

   Timpul vostru pe Pământ se termină în curând, deoarece sfârșitul tuturor lucrurilor se apropie cu repeziciune. Va veni când nu vă așteptați și mulți dintre voi nu vor fi pregătiți. Ce veți face atunci când nu veți putea să dați o socoteală bună despre cum ați folosit ceea ce vi s-a dat? Ce veți spune atunci când veți sta în fața Mea fără să aveți nimic de arătat pentru timpul petrecut pe Pământ, decât distracție?

https://www.facebook.com/photo/?fbid=718857663743929&set=a.403808015248897

LUNI, 25 MARTIE 2024 - Le vor simți

Marți dimineață am fost copleșită de durere în legătură cu ceea ce va urma pe pământ și Domnul a început să vorbească.

-Doamne, nu există nicio modalitate de a-i avertiza pe oameni despre acest nivel de durere!

”Ei vor simți durerea pe care am simțit-o Eu când cei nenăscuți au fost smulși din pântecele mamelor lor. Vor simți durerea pe care am simțit-o Eu în fața vieților neînsuflețite ale acelor copii. Vor simți groaza pe care au simțit-o acei copii în timp ce instrumentele reci din mâinile medicilor îi căutau și îi sfâșiau membru cu membru. Așa este, fiica Mea. Mânia Mea și judecățile Mele sunt drepte.

Nu, nu există nicio modalitate de a avertiza acest popor de durerea care va veni. Ei nu cred că îi va afecta, dar nimeni din cei rămași pe pământ atunci nu va rămâne neatins sau neafectat. Așa cum nici Eu nu am rămas neafectat de toate viețile nevinovate pe care le-am creat și care au fost luate în numele alegerii și al comodității.

Toate națiunile care au participat la acest măcel vor fi implicate în ceea ce va urma.

În ciuda tuturor avertismentelor Mele, ele nu s-au schimbat. Nu s-au căit. Într-adevăr, ele continuă ca înainte și chiar se înrăutățesc.

Nu voi mai reține Pedepsele Mele."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=719431923686503&set=a.403808015248897

Un comentariu: