sâmbătă, 2 martie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 19, 21 și 22 februarie 2024

LUNI, 19 FEBRUARIE 2024

Repostat: Mă bucur de adevărata voastră adorare față de Mine, 11 iulie 2011

"Domnul îmi vorbea despre adevărata adorare în timpul rugăciunii mele de dimineață, când a venit acest mesaj:

Poporul Meu nu pătrunde până acolo unde sunt Eu și pleacă nemulțumit - neîmplinit și crezând că Eu am rămas în urmă, când în realitate adorarea lor este cea care rămâne în urmă.

Nevoia de a Mă adora este o nevoie pe care Eu am pus-o în poporul Meu și lumea nu are nimic care să poată umple această nevoie. Numai prezența Mea vă împlinește în acest fel. Doresc ca poporul Meu să se apropie de tronul Meu și să Mă adore, să experimenteze frumusețea Mea și să simtă sfințenia Mea, să își ia puterea de la Mine. Când vă apropiați de Mine în acest fel, simțiți puterea Mea și vă temeți mai puțin de dușman. Simțiți dragostea Mea pentru voi și cunoașteți protecția Mea acolo.

Dacă poporul Meu va face ceea ce este corect și își va face timp pentru a Mă adora, nu va fi dezamăgit de rezultate. Lumea vă va dezamăgi, dar dragostea Mea nu dezamăgește niciodată. Dragostea Mea este întotdeauna perfectă, întotdeauna credincioasă. Este o iubire veșnică pe care niciun bărbat sau femeie nu v-o poate lua, copiii Mei.

Mă încântă adevărata voastră venerare, copiii Mei, chiar și atunci când încercările voastre sunt slabe. Eu vă voi învăța dacă vă veți apleca spre Mine.

Mulți dintre voi renunță prea ușor la lucrurile Împărăției Mele atunci când văd că dorințele lor nu se realizează imediat. Vă refuzați binecuvântarea cea mai mare atunci când faceți acest lucru, căci din împărăția Mea se revarsă binecuvântări mărețe pentru cei care sunt dispuși să-și petreacă timpul străduindu-se și căutându-mă cu adevărat, pentru cei care tânjesc să-Mi vadă fața, pentru cei care tânjesc după vocea Mea, după prezența Mea, cei care vor să se apropie de Mine pentru a Mă cunoaște. Aceștia sunt adevărații Mei copii și pentru ei am o ploaie de binecuvântări care așteaptă să fie revărsate."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=700908808872148&set=a.403808015248897

                      MIERCURI, 21 FEBRUARIE 2024

Repostat: Eu construiesc casa, 4 octombrie 2013

"Eu alcătuiesc cărămizile vieții voastre - Cuvântul Meu, căile Mele, Duhul Meu Sfânt. Bucată cu bucată, destinul vostru este construit de Mine.

Ascultarea voastră este cheia care descuie ușa destinului vostru. Mulți dintre voi se roagă  să vă primesc, însă voi înșivă dețineți cheia.

Dacă Mă refuzați, dacă refuzați să vă supuneți poruncilor Mele, nu veți intra pe ușa a ceea ce am plănuit pentru voi. Nu veți experimenta lucrurile mărețe pe care vi le-am arătat, ceea ce a fost profețit asupra voastră.

Eu construiesc casa, dar tu ții cheia.

Vreți să intrați cu Mine?"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=701923838770645&set=a.403808015248897 

JOI, 22 FEBRUARIE 2024

Repostat: Începeți din nou, 10 februarie 2014

Cred că acest cuvânt vorbește despre locul în care mulți dintre noi ne aflăm acum. Deoarece nu am primit niciun cuvânt nou în această săptămână, voi încărca repostări până când voi primi.

"Eu fac din nou toate lucrurile noi.

Adesea, înainte de a construi, trebuie să dărâm ceea ce a existat anterior. Prin urmare, Mă veți vedea acum dărâmând în zonele în care plănuiesc o nouă construcție. Nu intrați în panică, copiii Mei, ci bucurați-vă! Bucurați-vă că Tatăl vostru este la lucru în lume. Bucurați-vă că multe dintre rugăciunile voastre sunt ascultate. Bucurați-vă! Bucurați-vă că reînnoiesc ceea ce vă privește.

Mulți dintre voi au intrat în relații de unire care nu sunt voia Mea pentru voi. Vă întrebați de ce vă luptați astfel; acesta este răspunsul. Vă veți lupta întotdeauna când veți ieși din voia Mea pentru voi. Nu am spus Eu: "Jugul Meu este ușor"?

Și așa este.

Dacă vă luptați, întrebați-vă dacă acesta este motivul, apoi cereți-Mi cea mai bună cale de ieșire, dacă este așa, căci Eu voi face întotdeauna o cale de scăpare pentru voi.

Orice lucru în afara voinței Mele vă răpește pacea zilnică și aduce luptă și muncă grea în viețile voastre. Când rămâneți cu Mine, nu este așa. Calea Mea este mult mai ușoară și povara voastră pare ușoară pentru că Eu sunt cu voi, călăuzindu-vă.

Relațiile bazate pe pasiuni pământești nu pot rezista la furtunile care vor veni. Numai cele construite pe Mine și pe Cuvântul Meu pot. Cereți-Mi ca voia Mea să se împlinească în viața și în relațiile voastre, iar Eu o voi face căci doresc să vă aflați într-un loc sigur, pe un teren solid, ca să puteți supraviețui furtunilor.

Vă iubesc, copiii Mei."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=702446585385037&set=a.403808015248897

Un comentariu:

  1. Mulțumesc frumos Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere