joi, 14 martie 2024

E TIMPUL PĂTIMIRII!!! – Carbonia, 08.03.2024

 Eu sunt Cine sunt!

Copiii Mei, Dumnezeul vostru al Iubirii este gata să coboare printre voi, El vine să aducă Harul Său celor aleși de El! Abandonați-vă Celui care v-a creat, o, oameni buni! Pregătiți-i calea întoarcerii. Pacea fie cu voi!!!

 Iubiți copii, eu sunt Sfânta Fecioară, cobor din Ceruri ca să vă aduc ajutorul Meu.

Am venit să vă învăț lucrurile lui Dumnezeu! Vin cu Duhul Sfânt pentru a vă revigora inimile. Se va coborî de sus Cel pe care Îl veți vedea în curând în Frumusețea Sa Veșnică. El va veni pe un nor alb... și Își va binecuvânta poporul.

Vocile Îngerilor, în cor, Îi vor cânta laude minunate de iubire, Îl vor urma pentru a-L onora și adora.

În Frumusețea Sa infinită, El va radia asupra tuturor copiilor Săi, va zâmbi, îi va lua la pieptul Său, veșnic se vor bucura.

Zorii noii zile se ivesc asupra poporului ales al lui Dumnezeu, asupra tuturor copiilor Săi iubiți și credincioși.

Priviți, iubiților! Iată, Dumnezeul vostru... coboară din Cerul Său pentru voi, vă va cinsti și vă va face "veșnici" în Sine.

Națiunile sunt agitate: un atac nuclear este iminent, o națiune se va ridica în nebunia ei și își va decreta legea.

Războiul va izbucni și va fi plâns și scrâșnit din dinți pentru Umanitate și pentru Pământ.

Satana a reușit în planul său diabolic, dar ... adevăr vă spun, că totul se termină aici, puterea lui se va sfârși și va fi legat în iad.

Tatăl își strigă răzbunarea! Această Omenire a acceptat păcatul... și se bucură de el, se erijează în Dumnezeu... nu a înțeles încă că sfârșitul său este aproape, că a fi zeu nu este decât moartea sa.

Sfântul Arhanghel Mihail înfruntă această Umanitate și aruncă sabia sa de foc asupra celor răi.

Lupta începe... teribil va fi sfârșitul pentru cei care nu L-au respectat pe Singurul și Adevăratul Dumnezeu. Trădătorii sunt aproape de moarte. Miserum est!

Franța va fi atacată de dușmani, Parisul își va pierde frumusețea.

Italia va suferi o mare ruină.

Această omenire a căzut în capcana lui Lucifer, s-a lăsat coruptă de Lucifer, a abandonat poruncile Iubirii de Dumnezeu, s-a vândut pentru o putere mizerabilă de Pământ. Amară trezire va avea!

Copiii Mei, Tatăl vostru din Ceruri este cel care vă cheamă înapoi spre mîntuire, nu vă omorâți între voi, frații, ci... iubiți-vă unii pe alții!

Reveniți la puritate. Lăsați deoparte răzbunarea ... Dezbrăcați-vă de ego-ul care vă încătușează. Arătați-vă binevoitori față de Dumnezeul vostru Creator. Pocăiți-vă repede!

Iubiți copii, pregătiți-vă să o întâmpinați pe Maica Preacurată... Corăscumpărătoare, Ea, împreună cu Sfântul Arhanghel Mihail, se va manifesta în curând lumii și cu două cuvinte va spune: "Este ora! ".

Întunericul va cădea pe Pământ ... și ... oamenii își vor pierde aroganța pentru că își vor înțelege erorile.

Adunați-vă în fața lui Hristos cel Răstignit și prosternați-vă în fața Lui cerând cu inima smerită iertare pentru păcatele voastre.

Suntem aici! Iată luminile nordice care o vor însoți pe Maria!!!

Rugați-vă, rugați-vă, postiți ... presărați-vă capul cu cenușă. Este ora pătimirii!!!

Pocăiți-vă până nu e prea târziu. Amin!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/03/10/e-lora-della-passione/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere