joi, 30 noiembrie 2017

1 decembrie- Rugăciune pentru ţara noastră şi pentru neamul românesc - iniţiativă a Bisericii Ortodoxe

http://www.credinta-ortodoxa.com/rugaciune-pentru-tara-noastra-romania-si-pentru-neamul-nostru-romanesc/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 Fraţii noştri ortodoşi au iniţiat şi ei o zi de rugăciune pentru ţara noastră şi poporul român, mâine 1 decembrie de Ziua Naţională a României.
Să mai facem o zi de rugăciune alături de ei! Este atâta nevoie de rugăciune!

Iată cum a arătat harta astăzi! Au fost 215 localităţi anunţate de unde s-au înălţat rugăciuni, atât din ţară, cât şi din diaspora. Cu siguranţă au fost mult mai multe căci tehnica modernă nu este la îndemâna celor mai mulţi rugători. Mulţumim bunului Dumnezeu pentru că a lucrat în inimile tuturor, deschizându-le spre rugăciune!




Oferim Domnului toate jertfele, postul, liturghiile şi rugăciunile rostite azi în întreaga lume de  toţi românii de pretutindeni ca şi cele oferite de cei care s-au solidarizat cu noi şi-L rugăm să se îndure de ţărişoara noastră scumpă şi dragă, să stârpescă răul din ţară, să ne ajute în restaurarea binelui, să ne dea putere să apărăm valorile creştine.
Mulţumim tuturor preoţilor care au răspuns apelului la rugăciune şi au organizat foarte frumos acest eveniment prin celebrarea  liturghiilor, adoraţiile făcute şi rozarele spuse. Mulţumim şi fraţilor ce aparţin de alte confesiuni care ni s-au alăturat formând acest lanţ viu, un scut puternic împotriva răului.

Să ne amintim de cei dragi ai noştri trecuţi în veşnicie, de toţi cei ce şi-au jertfit viaţa pentru ţară, de toţi cei uitaţi pentru care nu se mai roagă nimeni. Domnul să le dea odihnă veşnică!

Domnul să-i răsplătească te toţi cei care s-au rugat azi cu toate harurile de care au nevoie în drumul lor spre mântuire şi misiunea ce o are fiecare pe pământ!

Fii lăudat şi preamărit în veci, Doamne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu