miercuri, 1 noiembrie 2017

Mesajprimit de John Leary în 17 octombrie 2017


Isus a spus:
 "Oamenii mei, vă iubesc atât de mult încât am murit pentru sufletele voastre. Priviți pe unul dintre martirii Mei, Sfântul Ignaţiu din Antiohia. 
Aceste suflete frumoase M-au iubit atât de mult și au fost dispuse să moară în Numele Meu, ucise de fiare. Când o persoană este martirizată, sufletul ei merge direct în cer, în toată Gloria Mea. 
Aceste suflete ocupă un nivel înalt în cer datorită dragostei lor mari pentru Mine. În vremurile de pe urmă, veți putea vedea unii oameni martirizați din dragoste pentru Mine. 
Le spun credincioșilor Mei: Nu vă temeți dacă ar trebui să fiți chemați ca să fiți martiri pentru Mine. S-ar putea să suferiți un moment de durere, dar veți fi cu Mine pentru toată veșnicia în ceruri. Într-o clipă veți fi cu Mine în acea zi, așa cum am făgăduit tâlharului convertit pe cruce. Acei oameni credincioși, care rămân pe pământ, vor fi protejați în refugiile Mele și vor fi aduși mai târziu în Era Mea de Pace și, în cele din urmă, în ceruri. 
Credincioșii Mei trebuie să se bucure fiindcă veți avea răsplata voastră în cer pentru tot ceea ce ați făcut pentru Mine prin credință ".
Jesus and child

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu