joi, 16 noiembrie 2017

Mesaj Ceresc de la Isus, 9 noiembrie 2017, primit de Emilia Mezei

În timpul Adoraţiei Euharistice ora 14:30
Fotografia postată de Emilia Mezei.
Draga Mea copilă mult iubită, îţi mulţumesc pentru prezenţa ta plină de iubire şi încredere în faţa Sfântului Sacrament.
Îţi mulţumesc pentru toate rugăciunile oferite pentru a putea ajuta la salvarea şi mântuirea semenilor şi a ajuta la eliberarea sufletelor din Purgatoriu.
Îţi mulţumesc şi în numele lor.
După cum ţi-a mai transmis la Medjugorje şi Mama Mea, iubita voastră Mamă, aceste suflete sunt şi îţi vor fi mereu foarte recunoscătoare datorită rugăciunilor şi jertfelor oferite atât de tine, cât şi de toţi ceilalţi oameni care se roagă şi oferă slujbe, diferite penitenţe, fapte bune pentru ele şi la intenţia Mamei Mele - aceste adevărate bogăţii vor rămâne pentru totdeauna şi vor aduce foarte multe roade.
Continuaţi să vă rugaţi continuu şi neîncetat şi pentru bietele suflete din Purgatoriu, ajutaţi-le şi ele vă vor rămâne mereu foarte recunoscătoare, se vor ruga pentru voi şi vă vor fi de mare ajutor, veţi câştiga prieteni adevăraţi şi de nădejde.
Încurajează-i pe toţi oamenii, în special pe cei devotaţi Mie şi Mamei Mele dragi, să nu uite a se ruga zilnic şi pentru aceste suflete neajutorate care îndură chinuri groaznice, de neimaginat în focul purificator al Purgatoriului, în special, în această lună care este dedicată lor, putând salva şi elibera multe suflete.
În România, după cum ştii şi ţi-a mai fost transmis, va fi o Mare Revoluţie în curând.
Din păcate, nu există o altă cale ca poporul român să se elibereze din ghearele şi de sub dominaţia celui rău decât prin jertfă şi suferinţă....Dar, după această revoluţie, va fi bine în România şi îşi va putea continua adevărata ei misiune.
Începeţi să faceţi cât mai multe novene şi grupuri de rugăciuni, în special pentru ţară şi poporul român.
Rugaţi-vă neîncetat ca să putem salva, la nevoie, cât mai multe suflete cu putinţă care vor cădea victime şi îşi vor pierde viaţa, ca sufletele lor să fie salvate de la osânda veşnică.
Pregătiţi-vă şi rugaţi-vă neîncetat!!!
După cum ţi-a mai fost transmis, şi recent ţi-a transmis Mama Mea la Medjugorje, în România, curând guvernul va cădea, masoneria îşi va pierde definitiv puterea în ţară. Foarte mulţi vor fugi din ţară de frică şi mulţi dintre aceia care fac parte din grupurile malefice nu se vor mai reîntoarce.
Noi vrem să salvăm şi sufletele celor care au căzut în capcana masoneriei, ca ei să se reîntoarcă de pe căile rele, să regrete alegerile făcute şi să-şi salveze sufletele. ACUM…Noi, cu mare drag vom ajuta, vom elibera pe orice om care se reîntoarce la Dumnezeu, Mă acceptă pe Mine ca Domn şi Mântuitor şi doreşte să îşi salveze sufletul pentru totdeauna de la osânda veşnică.
Nu vom refuza nici un suflet pentru că toţi sunteţi copiii lui Dumnezeu şi Eu Mi-am dat viaţa pentru fiecare om, pentru întreaga omenire.
Încurajează-i pe toţi oamenii să se reîntoarcă ACUM de pe căile păcătoase şi să-şi salveze sufletele....dacă nu, vor regreta pentru totdeauna şi vor avea parte neîncetat după moartea fizică de chinuri groaznice.
URGENT LA CONVERTIRE!!!
îţi mulţumesc.
Îţi voi mai transmite.
Momentan atât.
Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru tot ceea ce încerci să faci pentru fraţii tăi şi pentru sufletele din Purgatoriu.
Fii binecuvântată!
Vă iubesc şi vă aştept pe toţi cu mare drag în Inima Mea Sfântă.
Isus, Regele Universului. 
La ora 15, ca de obicei, m-am rugat Rozarul Îndurării Divine.
În timpul rugăciunii, mi-a transmis Isus încă un mesaj pe care, după ce am terminat Rozarul, l-am scris:
Iubirea şi bunătatea lui Dumnezeu este mult mai mare şi mai puternică decât orice rău, decât orice păcat.
Dumnezeu nu va refuza niciodată un suflet care, cu umilinţă, încredere şi căinţă sinceră se apropie de EL, Mă acceptă ca Domn şi Mântuitor şi doreşte să-şi salveze sufletul, să se elibereze de păcate....şi să fie liber pentru totdeauna.
DUMNEZEU ESTE IUBIRE.
DUMNEZEU ESTE BUNĂTATE.
DUMNEZEU ESTE ÎNDURARE.
DUMNEZEU ESTE PACE.
DUMNEZEU ESTE BUCURIE ŞI FERICIRE ETERNĂ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu