miercuri, 1 noiembrie 2017

Mesajul din 16 octombrie 2017 primit de Luz Maria de la Măicuţa Sfântă

 MESAJ DE LA MĂICUȚA SFÂNTĂ CĂTRE MULTIUBITA EI FIICĂ LUZ DE MARIA

Preaiubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
Binecuvântarea Mea este esența Iubirii Mele Materne pentru fiecare dintre voi ...

VĂ ÎNDEMN LA O CONVERTIRE TOTALĂ ȘI DEFINITIVĂ, PENTRU CA VOI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE ȘI SĂ AVEȚI PUTEREA NECESARĂ PENTRU A ÎNVINGE OBSTACOLELE ACESTOR TIMPURI ȘI A CELOR CARE VOR VENI .

Examinarea zilnică a conștiinței este necesară.
Este necesar ca în fiecare zi să vă reînnoiți Consacrarea la Inima Sfântă a Fiului Meu și la Inima Mea.
Nu este fiecare clipă o nouă luptă împotriva răului? Hoardele satanei nu se odihnesc.
De ce cred copiii Mei că este suficient să se consacre o singură dată la Inimile Noastre Sfinte? Nu, copii, niciodată nu este suficient ...
Sunteți neascultători pentru că nu conștientizaţi necesitatea de a rămâne pe o singură Cale. Voi continuați să fluctuați între ceea ce este lumesc și păcătos și Chemarea pentru a merge spre Slava Veșnică.

POPORUL FIULUI MEU NU ESTE UN POPOR CARE MERGE ÎN PROFUNZIMEA A CEEA CE LE ESTE DESCOPERIT . V-ați obișnuit să primiți fără să aprofundati, astfel că nu aveți nicio idee despre consecințele spirituale la care vă predați dacă continuați să fiți suporteri ai stărilor rușinoase la care vă supuneți, conduși de rău. Repetați fără să vă gândiți, memorați și nu vă simțiți, aderați la păcat împreună cu ceilalți, acționând din inerție, acceptați ceea ce majoritatea acceptă și nu cugetați înainte de a acționa.
COPIII MEI RĂMÂN CONFORMIȘTI, TRĂIND CONFORM LEGII CELUI MAI MIC EFORT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. Mediocritatea  în Umanitate este ca un val uriaș care vă trage fără ca voi să reușiți să fugiți. De aceea vin să vă dau Iubirea Mea și să vă chem să deveniți conștienți de faptul că subestimați războiul spiritual în care se află această generație. Voi justificați păcatul și îl învinuiți pe diavol pentru tot ceea ce vi se întâmplă.

 TREBUIE Să LUPTAȚI ÎMPOTRIVA PĂCATULUI PE CARE ÎL ACCEPTAȚI ; ISPITA ESTE ISPITĂ, ESTE ÎN INTERIORUL FIECĂRUIA PENTRU A REZISTA SAU A CADEA ÎN EA. COPIII FIULUI MEU ȘTIU CĂ TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ ÎNTR-O ALERTĂ CONSTANTĂ .

Omenirea dorește să depășească atacurile spirituale fără a invoca și a ține cont de Numele care este care este mai presus de orice Nume. Voi nu predicati în Numele Fiului Meu și vă clătinați în păstrarea respectul uman, pentru a nu pierde acceptarea oamenilor.

Detașarea omului de ceea ce a stabilit Tatăl veșnic prin Legea divină și atitudinea confortabilă a omului față de păcat au cerut Purificarea acestei generații, în care omenirea participă, precum și omul însuși cu acțiunea sa rea în fața Apelurilor Divine. Trăiți după datele pe care le primiți de la unii dintre frații voștri despre sfârșitul acestei generații sau despre purificarea totală a acestei generații.
VOI UITAȚI CU UȘURINȚĂ CĂ DOAR DUMNEZEU ȘTIE DATA ȘI ORA.

Copii nesăbuiți! ... cine ofensează Voința Divină cu acest comportament necugetat în care trăiți și pe care Natura însăși vă va face să vă opriți?
Această generație nu și-a păstrat demnitatea de copii ai lui Dumnezeu, ci trăiește în închisorile păcatelor pe care nu dorește să le părăsească. Nu credeți că păcatul se întoarce împotriva omului însuși. Ați uitat timpurile trecute, generațiile anterioare care au fost îngropate sub apă sau pedepsite cu foc pentru că au trăit în conformitate cu viciile împotriva naturii umane.

PREIUBIȚII MEI, LA ACEASTĂ GENERAȚIE MĂ REFER, VOI SUNTEȚI CEI PE CARE DORESC SĂ VĂ DEȘTEPT/ TREZESC/ ASTFEL ÎNCAT SĂ NU MURIȚI PE VECIE.

Preaiubiți copii ai Inimii Mele Imaculate , v-am avertizat atât de mult de ani de zile și vedeți acum cum se îndeplinește tot în această clipă, astfel încât sunteți martori ai Omnipotenței Divine, ai Iubirii lui Dumnezeu pentru copiii Lui.

CU ÎNDURERARE VĂ SPUN CĂ CEEA CE CITIȚI ACUM SE DATOREAZĂ FAPTULUI CĂ FIECARE DINTRE VOI VA SUFERI, VA EXPERIMENTA, VA VEDEA ȘI VA FI PARTE LA MAREA PURIFICARE A UMANITĂȚII .
Din Casa Tatălui va veni Îngerul Păcii pentru a da încurajare Umanității cufundate în lipsa de speranță, deoarece omul de azi își pune speranțele în progrese de tot felul și nu se apropie spiritual de Creator.
O mașinărie nu va da omului viața veșnică ...
Un costum scump nu va da omului viața veșnică ...
O mașină de lux nu va da omului viața veșnică ...
O poziție înaltă nu va da omului viața veșnică ...
Trebuie să vă întrebați: ce există cu adevărat în voi?
Dați conștiinței posibilitatea de a vă opri înainte de a vă lăsa purtați de pasiuni umane sau pentru a vă face cunoscuți.
Îngerul Nostru de Pace (1) va conduce persoana care dorește să se privească în interior și să nu trăiască în fantezii. El va explica Adevărul Divin, chiar și ceea ce a fost ascuns față de umanitate. Dar câți dintre voi veți vedea marea înșelăciune în care trăiți și pe cel care v-a condus să vă întoarceți de la Fiul Meu?
PREAIUBIȚILOR, FIUL MEU VĂ CHEAMĂ SĂ TRĂIȚI MAI MULT DUPĂ SPIRIT DECÂT DUPĂ TRUP , MAI MULT DUPĂ SPIRIT DECÂT ÎN LUCRURI LUXOASE , MAI MULT DUPĂ SPIRIT , MAI MULT DUPĂ SPIRIT …
ȘI SPRE ASTA VĂ VA GHIDA ÎNGERUL NOSTRU DE PACE .

Rămâneți vigilenți în fața păcatului și nu cedați ispitei.
Nu aruncați cu pietre în păcătos, ci păstrați-l într-o cateheză constantă; altfel, dacă îi judecați pe frații și surorile voastre ca păcătoși, aruncați cu pietre în voi înainte să le aruncați împotriva fraților și surorilor voștri. Nu toți cei care zic: "Doamne, Doamne!" Vor intra în Împărăția Cerului "(Mt 7:21).

Rugați-vă, copii ai Inimii Mele, rugați-vă pentru Anglia, va suferi prin om însuși.
Rugați-vă, copii ai Inimii Mele, rugați-vă pentru Irlanda, va fi puternic zguduită și apa se va ridica împotriva ei.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Japonia, se scutură atât de puternic încât marea va submersa o mare parte din ea sub apă.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, inversiunea Polilor este aproape, iar omul, nepregătit pentru a trăi într-un climat diferit de cel în care trăiește, va fi luat prin surprindere. (2)
Preaiubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, New York acceptă păcatul ca Las Vegas, îl ia ca pe apă, și unde domnește păcatul, distrugerea se ivește.

Fiți precauți cu aspectul fals și binevoitor al conducătorului unei puteri mondiale, ursul nu este ceea ce pare: am anunțat deja acest lucru la Fatima. (3)
Dragonul se va trezi și va ataca alte țări.
Dragii mei, vulcanii se trezesc și aduc Omenirea într-o stare de alertă.

Nu fiți orbi, nu sunt acestea Semnele Timpurilor? TREZIȚI-VĂ, COPII! Faceți toate eforturile pentru ca un nou om să se renască în voi cu Binecuvântarea Divină și pentru ca voi să fiți Apostoli ai Iubirii.

VĂ INVIT LA O NOUĂ ZI DE RUGĂCIUNE A SFÂNTULUI ROZAR PENTRU SALVAREA SUFLETELOR, DUMINICĂ, NOIEMBRIE 26. SPUN ASTA ÎN AVANS PENTRU CA UMANITATEA SĂ SE UNEASCĂ ÎN RECUNOAȘTEREA FIULUI MEU, REGELE UNIVERSULUI .

Voi toți copiii, "înnoiți-vă înăuntrul cu un duh generos" (Psalmul 50,14). Fiți înțelepți, dăruiți-vă cu totul Fiului Meu și încredințați-vă Preasfintei Treimi.
Vă binecuvântez cu Iubirea care domnește în Inima Mea.
revelaciones marianas 2013
Mama Maria.

 BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu