duminică, 26 noiembrie 2017

MESAJUL DAT DE DOMNUL NOSTRU LUI WILLIAM COSTELLIA ACASĂ LA EL LUNI 6 NOIEMBRIE 2017

MESAJUL NR. 759

Voi aduce Marea Iluminare a conștiinței - Națiunile lumii vorbesc despre pace, dar se pregătesc de război; milioane de oameni vor fi anihilați într-o clipă. Continentele se vor scufunda în mare - Cel care șade pe tronul lui Petru nu este de la Mine. El va dezbina prin noi legi, noi doctrine și cuvinte noi - Revoluții vor izbucni în Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa și Statele Unite, pentru a pregăti calea Antihristului - Vicarul meu adevărat, Benedict va fugi de la Roma într-o țară străină, iar acolo se va întâlni cu Creatorul Său.

WILLIAM: Văd un înger foarte mare ce ține o Cruce Albă în mâini. În spatele acestui Înger este Crucea Albă cea mare și deasupra capului Îngerului stă un banner care pe care scrie: "Aleluia! Aleluia! "Apoi el se duce spre dreapta deoarece acolo este o rază de Lumină care vine de la Crucea Albă - este un fascicul foarte puternic - și vine aici spre noi.
Acum, văd mulți, mulți Îngeri, ce străbat Crucea Albă și pe fiecare cruce albă văd simbolurile Răstignirii lui Isus: cuie, ciocan, bici și alte elemente ale răstignirii și biciuirii Domnului nostru. Acești Îngeri formează acum un "drum", ca și cum sunt gata să-l întâmpine pe Domnul nostru în timp ce El coboară.
DOMNUL NOSTRU: "În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Vă salut, pe Fiul Meu preaiubit și pe copiii Mei dulci, prezenți aici și în întreaga lume. Te salut, fiica mea, micuța mea Etaline, te voi numi - "Floarea Ungariei".
"Toți copiii Mei din întreaga lume, vă rog să mă ascultați cu atenție - Eu, Mântuitorul vostru, Isus Hristos, Fiul Dumnezeului Celui Viu: Acestea sunt momente foarte serioase pentru lume, pe măsură ce copiii mei merg mai departe și mai departe în întuneric, și nu căută Lumina Duhului Meu, ci căută mai degrabă întunericul infernului - pe Regele Minciunilor - Regele Păcatului - Lucifer ".
"Se apropie vremea când copiii Mei vor fi purificați prin Marea Mea Îndurare, pe care o voi trimite peste lume, pentru a-i lumina pe copiii Mei care sunt într-un întuneric adânc - mult mai rău decât în vremea lui Noe. Am repetat lumii aceste Cuvinte, de multe ori, așa cum a făcut și Preasfânta Mea Mamă, pentru a trezi Biserica care se află într-un somn adânc; adânc în păcat. Foarte puțini dintre servitorii Mei sunt credincioși față de Mine pentru că omenirea a ales calea ușoară, fără să-și dea seama, în nebunia lor, unde îi va conduce. Dacă nu aș interveni, cea mai mare parte a omenirii ar pieri și nu va mai exista".
"Voi aduce Marea Iluminare a conștiinței, astfel încât omul să se trezească și să fie atent la Cuvintele Mele și să înțeleagă că trăiți în ultimele momente ale timpului vostru pe Pământ".
"Steaua din Ceruri va fi strălucitoare și va fi văzută ca un al doilea Soare. Acesta va fi un semn pentru voi, copiii Mei, că va avea loc Evenimentul cel Mare. Lumea va fi curățată. Mari pedepse vor continua să cadă. Multe națiuni vor dispărea deoarece omenirea a mers prea departe, respingând Dragostea Noastră, Mila și Iertarea Noastră - respingând Prezența Mea Euharistică dintre voi. Curând voi fi îndepărtat din Sfânta Biserică Mamă. Ce veţi face atunci, dragii Mei copii ?
"V-am cerut de mulți ani să vă pregătiți - nu numai din punct de vedere fizic, ci și din punct de vedere spiritual - pentru că, nu știți și nu înțelegeți ce vine asupra voastră cu adevărat. Marea Nefericire este asupra voastră, copiii Mei, așa că trăiți spiritual; uniți-vă cu Inima Mea Sfântă și cu Inima Mamei Mele Binecuvântate. Nu vă temeți, dar aveți încredere în dragostea noastră pentru voi. Veniți la Mine cu încredere ".
"Națiunile lumii vorbesc despre pace, dar în realitate și adevăr, se pregătesc pentru război, unde milioane dintre copiii Mei vor fi anihilați într-o clipă. Continentele se vor scufunda în mare. Asta vreți voi, dragi copii ? "
"Am venit de mai multe ori la lume , Eu şi Mama Mea, rugându-i pe copiii noștri să se roage - să ia margelele Iubirii, Sfântul Rozariu și Mătăniile Milostivirii Divine. Purtați-vă armura, copiii Mei dragi - Sacramentele - pentru a vă întări și a vă proteja de Cel Rău, care vă atacă în mod constant zi și noapte, căci el știe că timpul său este foarte scurt. Pocăiți-vă, dragi copii; oferiți jertfe Tatălui Veșnic pentru frații și surorile voastre, pentru că mulți sunt slabi ".
"Se vor face schimbări mari în Sfânta Biserică Mamă. Fii Mei-preoți se vor împrăștia în întreaga lume. Salvați-i, dragi copii; protejați-i, pentru că mulți nu știu ce trebuie să vină asupra lor datorită deciziilor pe care trebuie să le facă, căci Cel ce stă pe tronul lui Petru nu este de la Mine. El îi va dezbina pe copiii Mei prin legi noi, doctrine și cuvinte noi care vor fi scrise în Liturghia ce va veni și Tainele care vor fi oferite omenirii. Dar acestea nu vor fi de la Mine, pentru că Duhul Meu va fi îndepărtat de la ei ".
"Fiica mea, Etaline," Floarea mea "a poporului Ungariei: Te chem pentru o misiune a Inimii Mele Sacre preoțești, să fii o" victimă "pentru fiii Mei preoți. Misiunea ta nu a început încă, dar te voi conduce. Fii în pace și să știi că Eu sunt cu tine ".
"Multe se vor schimba, dragul Meu fiu, pe măsură ce Biserica Mea pe Pământ se va apropia de momentele din urmă, așa cum sunt, pentru că sfârșitul lumii așa cum îl cunoașteți se apropie, astfel încât noua lume care se va naște din cenușă, va fi reînnoită și Casa Mea pe Pământ va fi glorioasă, iar Victoria va fi cea a Preasfintei Mame, prin Inima ei Imaculată ".
"Revoluțiile vor veni, copii dragi, în Europa, în Asia, în Orientul Mijlociu, în Africa și în Statele Unite, pentru a pregăti calea pentru Inamicul Meu - Antihristul - pentru că timpul pentru Adevăratul Meu Vicar, Benedict, vine, astfel încât el va fugi din Roma într-o țară străină și acolo se va întâlni cu Creatorul Său. Timpul curățirii lumii și a Bisericii este asupra voastră. Cum vă iubesc,dragi copii ! Încredeți-vă în Planul Meu. Nu vă voi abandona niciodată.
"Mulțumesc pentru trandafir - deși este pentru Mine - este dar pentru Mama Mea Sfântă, iar Eu o să sărut fiecare petală, astfel încât să știi că suntem întotdeauna cu tine".
"Continuați să mergeți înainte în Lumina Duhului Meu, copiii Mei, și oferiți rugăciuni pentru toţi, dar mai ales în această lună, pentru Sufletele Sfinte din Purgatoriu, care așteaptă eliberarea lor ca să intre în Paradis".
"Vă binecuvântez pe toți acum: în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Mergeți în pace, Copiii Mei.
WILLIAM: Isus se întoarce acum în cer, iar îngerii sunt trimiși peste tot în lume. Există un motiv important pentru Crucea Albă și Instrumentele Patimilor. Isus zâmbește și El continuă să se întoarcă în Crucea Albă.
DOMNUL NOSTRU: "În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin."
http://littlepebble.org/2017/11/07/message-759-6-november-2017/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu