miercuri, 22 noiembrie 2017

Invitaţie către ierarhi, oficialităţi şi asociaţii creştine

Lăudaţi să fie Isus şi Maria!
Vă invităm pe această cale să vă alăturaţi evenimentului iniţiat de un grup de credincioşi şi preoţi greco-catolici şi romano-catolici: „Lanţ de rugăciune pentru România şi întreaga lume”, care va avea loc în data de 30 noiembrie 2017 de Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei.
Iniţiativa a luat fiinţă din dorinţa de a urma exemplul polonezilor care s-au rugat rozarul Maicii Sfinte la graniţele ţării lor, şi a fraţilor maghiari care organizează şi ei o zi naţională de rugăciune în data de 8 decembrie 2017 - de Sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri.
Invităm pe toţi oamenii de bunăvoire şi iubitori de ţară să ni se alăture, cerând totodată binecuvântarea ierarhilor noştri asupra tuturor celor care se vor implica în organizarea acestui eveniment, ce va consta în celebrarea de Sfinte Liturghii, rugăciunea rozariului sau alte rugăciuni (paraclise, acatiste, etc) - la intenţia mai sus amintită - fie în grup şi biserici, fie în particular.
Pe pagina de Facebook „ Lanţ de rugăciune pentru România” va fi creată o hartă virtuală a României, iar localităţile unde se va spune rugăciune pentru ţară se va aprinde o luminiţă, simbolizând o lumânare. Sperăm ca toată ţara, în data de 30 noiembrie, să fie ca o candelă sfinţită de rugăciunile poporului nostru.
Menţionăm că avem binecuvântarea arhierească a Ps. Virgil Bercea, episcopul Eparhiei Bisericii Române Unite greco-catolică de Oradea, căruia îi mulţumim pentru sprijinul acordat.
Vă stăm la dispoziţie pentru orice întrebare, la adresa de email lantderugaciunepentruromania@g mail.com
 sau pe pagina de facebook.
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte ai milă de noi şi de întreaga lume!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu