duminică, 1 noiembrie 2020

Voi tuna acum vocea Mea, voi distruge tot ce nu-Mi aparține - Carbonia, 9.08.2020

 Iată, Domnul meu, roaba Ta Te ascultă!

Sunt Cel ce sunt, sunt Cel care are totul, sunt Cel ce a creat totul, Cel ce Își va lua totul în Sine.

Eu sunt Domnul tău, Dumnezeu Creatorul. Scrie, roabă a Inimii Mele, scrie poporului Meu.

Catedrala este pe cale să se prăbușească, farmecul ei s-a sfârșit, voi pune capăt Babilonului și totul se va întoarce la Mine.

Eu sunt Cel care îți spune: o, popor ignorant, Eu sunt Dumnezeu Creatorul, Eu sunt Cel care ți-a dat viață și tu, omule, ai distrus-o, ai preferat să mori decât să trăiești.

Sunt la ușa inimii tale, bat, dar nu Îmi răspunzi, încă mai aștepți, pierzi timpul, ești atras de lucrurile acestei lumi, nu vrei să renunți la viața ta pământească. Moartea ta va veni curând, o, omule, dacă nu te vei decide pentru viață, condamnarea ta va fi în veșnicia eternă. Ce vrei să faci, omule? Ai grijă de sănătatea ta și îndepărtează-te de falsele lumini pe care lumea ți le arată pentru că în curând totul se va stinge.

Pământul se va cutremura, cerul va deveni roșu, nu vei mai putea avea grijă de tine însuți, timpul pe care ți l-am acordat s-a încheiat:... dacă nu vei pune degetul în Coasta Mea, nu vei crede?... Iată, Eu îți arăt calea, accept-o și urmeaz-o pentru că la sfârșitul acestui drum  Mă vei găsi pe Mine, Dumnezeul Dragostei.

Omule, acum îți scriu în inima ta dorința Mea arzătoare după tine, ca să fii în totalitate al Meu pentru a te putea bucura de Totul Meu. Nu fi ignorant față de Dumnezeul tău, nu fi încăpățânat, fiul Meu, nu mai este timp pentru vacanțele tale, timpul s-a terminat; acum un potop de foc se va coborî din cer și totul se va transforma.

Pământul deja are convulsiile lui, amenințarea e aprinsă, totul e pornit, clopotul de alarmă a sunat, dar tu, omule, ce mai aștepți încă? Pocăiește-te repede pentru ca eu, Dumnezeul tău, să te pot salva de marea catastrofă orchestrată de satana ca să vă facă sclavii lui.

Acum Îmi voi tuna vocea Mea, puterea va fi în mânia Mea, voi distruge orice lucru care nu-Mi aparține și-Mi voi adăposti poporul Meu, Mica Rămășiță care tânjește după Mine, și o voi delecta în Mine. Nu pierde acest har al cerului, o, omule, să fie în tine dorința de a te bucura, nu de a suferi.

Dumnezeu mântuiește!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4308779152497521&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu