sâmbătă, 31 august 2024

Care de foc coboară din cer, sunt Ilie și Enoh, este timpul întoarcerii lor, Dumnezeu este Cel care poruncește!!!! – Carbonia, 21.08.2024

Milostivirea Mea este peste toți cei care se căiesc.

Copiii Mei, mersul vostru să fie în Mine, nu ieșiți de pe căile Mele, furtuna se apropie, veți vedea totul prăbușindu-se.

Mizeria și nebunia agenților Satanei este la apogeu, trăiesc într-o dimensiune mentală diabolică.

Distrugerea pe această Planetă este iminentă! Vasul de lut se va sparge, pământul se va deschide, focul va ieși de sub pământ și va cădea din cer.

Omul vede lucruri nemaivăzute înaintea ochilor săi, dar nu se pocăiește, nu vrea să accepte Cuvântul Meu: ...pregătiți-vă, oameni, convertiți-vă, sunteți la sfârșitul timpului, ...doriți să trăiți și nu să muriți. Întoarceți-vă acum la Dumnezeul vostru iubitor, la Dumnezeul vostru Creator, la singurul și adevăratul Dumnezeu, nu mai așteptați, căutați-Mă și recunoașteți-Mă.

Turnul Babel se prăbușește, totul va fi ras de pe fața pământului, totul se prăbușește, fiți atenți să nu vă pierdeți, copiii Mei,...pocăiți-vă!!! Pocăiți-vă!!!

Care de foc coboară din cer, în ele sunt Ilie și Enoh, este timpul pentru întoarcerea lor, este Dumnezeu Cel care poruncește!!!!

Flori din Grădina Mea, Eu vă ofer Inima Mea Sfântă, intrați, copiii Mei binecuvântați, intrați în Mine, EU SUNT!!! În Mine veți găsi refugiul potrivit, vă aștept cu iubire înflăcărată.

Dumnezeul, Tatăl, Mama, Fratele, Prietenul vostru.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/08/24/carri-di-fuoco-discendono-dal-cielo-sono-enoc-elia-e-tempo-del-loro-ritorno-e-dio-che-comanda/

joi, 29 august 2024

A venit sfârșitul! – Carbonia, 11.08.2024, ora 01:50

Sunt Sfânta Fecioară. Fiică iubită, lucrurile se accelerează, mâine va fi o mare catastrofă, Italia este în vizorul inamicului.

O furtună solară de magnitudine 5 va lovi Pământul, va fi o pană de curent.


Copiii Mei, este timpul să rămâneți fermi în credința voastră în Hristos Domnul! Eu sunt singurul vostru Bine, cu Mine veți fi în siguranță.

Adevăr vă spun că acum lucrurile se vor precipita, dintr-o dată veți fi confruntați cu dezastre, nu veți ști unde să vă așezați capetele.

Zile de mare suferință se vor abate asupra voastră pentru că nu ați ascultat Cuvântul Dumnezeului vostru iubitor. Puneți Adevărul în voi pentru a fi primiți de Adevăr.

Milano va fi devastat de taifun.

Zgârie-norii și clădirile se vor prăbuși.

Orașele vor fi în agitație, Pământul se va cutremura, soarele va devasta Pământul.

În casele voastre aprindeți lumânări binecuvântate și rugați-vă Sfântul Rozariu. Invocați ajutorul lui Dumnezeu, implorați mila Lui.

Preasfânta Maria va intra în casele copiilor Săi și îi va pregăti pentru lupta finală împotriva Satanei.

Anticristul se va prezenta acum lumii, în ființa sa mizerabilă se va manifesta măreț și omul neștiutor al Cuvântului Meu va cădea la picioarele sale.

Cei care nu au ascultat apelurile Mele la convertire, cei care nu au vrut să accepte mesajele divine vor fi în lacrimi și scrâșnire de dinți.

Germania este gata să își declare alianța cu America.

Franța va provoca un război,...va fi începutul sfârșitului. Blestemat să fie cel care se ridică împotriva Mea.

Toți oamenii veniți la Mine, nu întârziați, timpul s-a încheiat, infamul este acum pe tronul lui Petru. Enoh și Ilie se întorc, îi veți vedea coborând din cer pe care de foc, aceasta va marca începutul Armaghedonului.

Maria Preasfânta prezentă în Planul Meu ca și Corăscumpărătoare, va înainta pentru a începe bătălia. Ea va fi în fruntea tuturor armatelor cerești conduse de Sfântul Arhanghel Mihail, iar Ea, Femeia îmbrăcată în soare va fi alături de el.

Sfârșitul a venit, totul trebuie să fie curățat pentru ca Iisus să își pună din nou picioarele pe Pământ.

Fiți binecuvântați de Domnul, ridicați-vă inimile spre Cer, este timpul să sărbătoriți în Casa Tatălui... Banchetul este gata pentru toți copiii lui Dumnezeu. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=26314073951541392&set=a.242597375782406

marți, 27 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 22 și 23 august 2024

 Joi, 22 august 2024 - Când zilele devin întunecate

„În vremea când zilele se vor întuneca, tot mai mult întuneric va mai veni pe pământul Americii. America strălucea cândva atât de mult, dar acum nu mai strălucește. Ea a ales întunericul în locul luminii, așa că va avea întuneric.

Poporul Meu din America va fi protejat cu ardoare până în momentul întoarcerii sale acasă. Așadar pregătiți-vă, copiii Mei, pentru că acest timp al întunericului vine într-adevăr și va fi foarte dificil pentru toți cei care trebuie să-l îndure.

Doar poporul Meu va avea lumină în acest timp. Toți cei care M-au respins, toți cei care refuză să încerce măcar să Mă cunoască, vor avea parte doar de întuneric.

Pregătește-te, America, pentru că întunericul este pe drum spre tine acum.”

NOTĂ: Când El a spus „În vremea când zilele se vor întuneca...” Nu știu despre ce fel de întuneric vorbea.

https://www.facebook.com/photo?fbid=807498361546525&set=a.403808015248897

Vineri, 23 august 2024 - Se apropie tulburările

„Se apropie o perioadă de tulburări teribile pentru întreaga lume. Va avea loc o luptă pentru puterea supremă și controlul maselor. Foarte puțină hrană va fi disponibilă pe oriunde și puținul care va rămâne în acea perioadă va provoca diviziuni aprige.

În spirit am văzut mulțimi mari de oameni care erau atât de osoși, încât nu știu cum aveau puterea să stea în picioare. Un om va conduce peste majoritatea în acel timp și nu este un om drăguț. Am văzut un zâmbet malefic. Pare să-i placă să-i vadă pe toți suferind. El nu este slab, așa că nu se lipsește de nimic.

Fiica Mea, uită-te și vezi. Nu te îndepărta de viziune. Ceea ce se apropie este rău, iar poporul Meu va deveni o țintă de la care se va pleca, în timp ce alții caută să dea vina pe el. Poporul Meu va deveni cunoscut drept cel vinovat pentru că a rostit cuvintele Mele de avertizare înainte de producerea tragediilor.

Nu tot poporul Meu va suferi în ceea ce vedeți. Îi chem pe mulți acasă înainte de aceasta, deoarece au muncit cu sârguință, nu au cerut să rămână până la sfârșit și doresc ca pedepsele să nu îi atingă. Așa cum l-am îndepărtat pe neprihănitul Noe și familia sa și așa cum l-am îndepărtat pe Lot și familia sa, îi voi muta pe unii dintre ai Mei departe de pericol. Pe alții îi voi aduce acasă. Pe unii îi voi aduce acasă și îi voi trimite înapoi să povestească ce au văzut. Voi folosi toate mijloacele disponibile pentru a-i chema pe oameni la Mine, pentru ca ei să fie salvați.

Cei care continuă să Mă respingă se vor confrunta cu o soartă teribilă.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=808070528155975&set=a.403808015248897

duminică, 25 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 19, 20 și 21 august 2024

Luni, 19 august 2024 - Misiuni trimise

„Copiii Mei, este imperativ să umblați cu prudență acum. Dușmanul sufletelor voastre a trimis misiuni pentru a vă ispiti, pentru a încerca să vă facă să cădeți și să vă îndepărtați de Mine. El dorește să vă întoarceți la o viață de păcat. Dorește ca voi să dezonorați Sfântul Meu Nume.

Aveți grijă să nu reușească, pentru că veți plăti un preț mare pentru păcat în acest timp.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=805557431740618&set=a.403808015248897 

Marți, 20 august 2024 - Ele au început

„Copiii Mei, evenimentele care duc la sfârșitul tuturor lucrurilor au început. Au început foarte mici, doar un firicel ici și colo, apoi unele mai mari, dar acum că au început, nu se vor opri.

Pe unele le veți recunoaște pe măsură ce se întâmplă, dar pe altele doar după ce au avut loc, ca fiind parte a sfârșitului.

Nu vă temeți de ceea ce vine. Nu vă întoarceți în lume, timpul vostru este aproape gata și răsplata voastră pentru că ați rămas ai Mei în acest timp este foarte mare!

V-am mai spus, răscumpărați timpul care v-a mai rămas - faceți fapte bune, arătați iubire și bunătate tuturor celor pe care îi întâlniți (pentru că nu știți la ce oră vă voi chema acasă la Mine), dăruiți cu generozitate și spuneți tot ce puteți despre harul Meu salvator pentru că în curând ușa se va închide și toți cei rămași în afara ei vor suferi cumplit. Întrebați-i dacă Mă cunosc. Dacă nu, spuneți-le despre marea Mea iubire pentru ei.

Priviți în sus, copii, pentru că răscumpărarea voastră se apropie. Vă întoarceți acasă!”

https://www.facebook.com/photo?fbid=806153271681034&set=a.403808015248897 

Miercuri, 21 august 2024 - O perioadă întunecată

<Eram trează în zori, rugându-mă pentru un cuvânt pentru noi pentru miercuri, când am văzut doi lideri la conducerea Americii. Nu unul, ci doi. Nu eram sigur ce înseamnă. Doamne, ce îmi arăți? Ce înseamnă doi lideri? Am văzut că unul dintre ei era Kamala Harris. Nu am putut vedea cine era celălalt, dar un bărbat stătea în spatele ei. Poate Obama. Poate altcineva. Ea încă zâmbește, se simte sigură pe poziția ei, dar... văd că nu este sigură. Văd că este o figură de stil. Își păstrează poziția pentru că persoana care deține adevărata putere în spatele ei nu ar fi acceptată atât de ușor.>

„Copiii Mei, se apropie o perioadă întunecată pentru America. America, o națiune care odată Mă onora ca Dumnezeul ei, dar care acum onorează doar imoralitatea și plăcerea trupească. America a ales păcatul în loc să Mă slujească pe Mine și, la fel ca în cazul oricărei persoane care alege păcatul în locul Meu, Eu am dat-o pe mâna a ceea ce a ales. Acum păcatul ei o va devora și îi va aduce distrugerea. Liderilor ei le pasă mai mult de plăcerea păcătoasă decât de conducerea și protejarea poporului.

Din cauza păcatului ei și pentru că este o trădătoare a Mea în ciuda a tot ceea ce am binecuvântat-o, i-am chemat pe dușmanii Americii și ei o vor devora. Ei vor stinge luminile în America și America nu va mai străluci. Nu-și va mai etala păcatele rușinoase în fața unei lumi care nu o mai dorește.

America nu va mai conduce lumea, deoarece M-a respins pe Mine și căile Mele. O altă națiune îi ia acum locul.”

https://www.facebook.com/photo?fbid=807043261592035&set=a.403808015248897

sâmbătă, 24 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 13, 14 și 15 august 2024

 Marți, 13 august 2024 - O zi întunecată

„Se apropie o zi întunecată pentru America. Se apropie o zi întunecată pentru toți ai Mei de pretutindeni, deoarece cei răi își pun în mișcare planul de a elimina tot ce este al Meu din lumea pe care am creat-o.

Nu vă mai rămâne decât puțin timp pentru a câștiga suflete, copiii Mei. Chiar și acum, îi chem pe mulți dintre slujitorii Mei credincioși acasă, la răsplata lor, pentru ca ei să nu vadă răul care se apropie. Nu este dorința Mea ca poporul Meu să vadă mizeria care este pe cale să acopere lumea. Vor rămâne doar cei care mai au nevoie de multă rafinare.

Nu vă temeți, copii. Pentru că tot ceea ce fac sau permit este în interesul copiilor Mei. În curând veți fi cu toții aici cu Mine.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=801756848787343&set=a.403808015248897 

Miercuri, 14 august 2024 - Nu aveți compasiune?

„Copiii Mei sunt îngroziți de starea lumii din jurul lor și de climatul politic. Treziți-vă, copiii Mei! Nu v-am lăsat Eu instrumentele necesare pentru a schimba ceea ce vedeți?

De ce vă petreceți timpul deplângând momentele în care ați putea să vă rugați? De ce nu folosiți ceea ce v-am dat pentru a schimba lucrurile care vă supără?

Pedepsele Mele vin, este adevărat, dar ele nu vin pentru voi, ci pentru cei răi. Nu aveți compasiune pentru acele suflete care sunt pe cale să fie pierdute pentru totdeauna în aceste evenimente?

Mie Mi-a fost milă de voi, iar vouă nu vă este milă de situația celor care nu Mă cunosc?

Mergeți cu grijă, copii. Vă urmăresc cum vă petreceți timpul. Îmi voi aminti de cei care au avut milă de alții și voi avea milă de ei în ceea ce urmează. Nu voi lua în seamă strigătele celor care nu au făcut-o.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=802573478705680&set=a.403808015248897 

Joi, 15 august 2024 – Strigați către Mine

„Treziți-vă, copiii Mei, pentru că timpul este scurt acum!

Mergeți în lăcașurile voastre de rugăciune și strigați la Mine pentru cei dragi pierduți. Strigați la Mine pentru cei pierduți pe străzi! Pedeapsa cade repede asupra Americii, o națiune cândva devotată Mie, care acum umblă ca o prostituată printre națiuni. Națiunile au terminat cu ea și acum au un plan pentru a face ce vor cu ea. Strigați pentru poporul Meu din America, pentru cei pierduți de acolo, ca ei să nu fie prinși în păcatele lor, pentru că Eu doresc să îi salvez. Strigați la Mine să ridic noi slujitori și ministere pentru a-Mi sluji poporul și pentru a-i conduce pe cei pierduți înainte ca ultima ușă să se închidă, căci acum îi chem pe aleșii Mei acasă la recompensele lor, unul câte unul. Nu doresc ca ei să vadă ororile care vor veni. Strigați la Mine pentru înlocuitorii lor.

Copiii Mei, nu este timp de pierdut și nici de joacă. Folosiți-vă timpul pentru a vă ruga, pentru ca sufletele să poată fi salvate în acest timp, cât încă mai este timp.

Strigați la Mine pentru sufletele pe care doresc să le salvez, iar Eu voi asculta rugăciunile pe care le faceți pentru ceea ce vă doriți!”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=803020135327681&set=a.403808015248897 

vineri, 23 august 2024

Înfricoșătoarea manifestare a anticristului!!! – Carbonia, 15.08.2024

Este Eternul care vine la tine, fiica Mea iubită.

Scrie, fiică iubită, scrie, acestea sunt ultimele Mele apeluri către oameni pentru convertire, înainte ca noaptea întunecată să vină deja.

Afară cu negustorii din templu! Iată, ceasul vostru a venit, vipere blestemate, veți avea ceea ce meritați, veți fi supuși la mari suferințe. L-ați respins pe Dumnezeul vostru Creator, v-ați erijat în El, ați batjocorit Cuvântul Său, i-ați disprețuit pe profeții Săi: ...o, sărmani păcătoși! Trădători! Lașilor!!!

V-ați aliat cu Satana, participați la ritualurile sale blestemate, vă dăruiți fără rușine lui: ... pentru o zi de glorie pe Pământ ați pierdut bucuria eternă în Paradis.

Nori groși de pâclă vor acoperi acum bolta cerurilor, veți fi cuprinși de spaimă, frica vă va cuprinde, nu veți ști unde să vă refugiați, iar Eu nu voi putea să vă iau în Mine pentru că M-ați respins.

Stelele vor cădea de pe cer, bolta cerească își va schimba aspectul, totul va lua o formă nouă, totul va fi purificat.

Când strigătul Meu va pune stăpânire pe sufletele voastre, vă veți înțelege erorile, dar vă spun cu adevărat: veți fi lăsați singuri, în voința voastră liberă vă veți găsi singuri!!!

Înfricoșătoarea manifestare a anticristului!!! Iată-l, el se va prezenta ca fiind bun și caritabil, dar adevăratul său scop este să vă facă să cădeți în capcana sa infernală.

Vă avertizez, copiii Mei, acestea sunt cele mai rele momente pentru voi: discerneți, ...ucigașul este pe cale să se agațe de voi, nu veți putea scăpa din capcana lui.

Încă câteva ore, momentul anticristului vă va lua prin surprindere: ...fiți atenți, o, oameni, fiți atenți!!!

Iată, Dumnezeu încă v-a vorbit, nu fiți nesăbuiți, timpul a ajuns la sfârșit!

Întunericul va fi devastator pentru sufletele voastre dacă nu v-ați refugiat în Mine. Amin.

Jhawè.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/08/16/agghiacciante-manifestazione-dellanticristo/

Uraganul teribil va lovi această Umanitate fără Dumnezeu! - Carbonia, 12.08.2024

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

Eu sunt cu voi în această misiune de foc.

Adevărul este în Mine, Cerul este în acțiune, doar câteva ore și uraganul teribil va lovi această Umanitate fără Dumnezeu: ...sărmani copii, ce suferință veți avea!

Sunt pe punctul de a vă vedea fețele îngrozite când se va întâmpla acest dezastru. Am chemat, am așteptat cu dragoste convertirea voastră, dar nu am văzut niciun om să se întoarcă la Mine din perversiunea în care trăiește, Satana a jucat bine, copiii Mei l-au acceptat și îl urmează în locul Meu.

Se va întâmpla în curând, nu mai pot acorda timp pentru că ar putea să-i ia chiar și pe cei puțini care Mă urmează.

Sunt îndurerat, încă transpir sânge! Mi-ați respins iubirea infinită pentru voi, nu voi putea să vă salvez fără consimțământul vostru.

Iubiți copii, ziua teribilă a venit, acest timp vă va aduce suferință și moarte, prin alegerea voastră liberă: ...orbi și surzi, ce se va alege de voi? Bieții copii!!!

Eu sunt Dumnezeu Tatăl, Dumnezeul atotputernic, aleg să intervin înainte ca totul să se stingă, decid să Îmi salvez copiii și să îi las liberi pe cei care nu Mă ascultă și Mă neagă ca Dumnezeul lor.

Iată, prima sirenă sună, cerul se stinge, va fi întuneric total.

Pe Calea Domnului vor fi doar copiii Săi, toți frumoși, în veșminte albe vor cânta cântece noi Dumnezeului lor iubitor, bucuroși Îl vor urma pe Cel care i-a creat și vor ajunge acolo unde Dumnezeului lor iubitor i-a destinat, ...un loc de pace și fericire.

Grădina Regală este pregătită, Poarta este deschisă pentru trecerea copiilor Săi, cântecul Îngerilor și al Sfinților îi va întâmpina pe aleșii lui Dumnezeu. Totul va fi așa cum a decis Dumnezeu Tatăl: iubire și fericire, viață nouă și totul nou pentru copiii Regelui.

Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=26271610302454424&set=a.242597375782406

joi, 15 august 2024

TREMURAȚI, OAMENI NECREDINCIOȘI, CĂCI ACUM VEȚI CUNOAȘTE DUREREA! – Carbonia, 07.08.2024

 Fiica Mea, scrie poporului Meu iubit:

Cu milostivire și iubire îi favorizez pe copiii Mei, doresc da-ul lor pentru Mine, tânjesc după inimile lor.

Iubiți copii, vulcanul terorii va erupe în noapte cu focul său. Craterul din partea de sud-est tremură, va ceda în curând, marea îl va înghiți, un tsunami va lovi insula.

Pământul se cutremură, dar nu și inimile oamenilor; deși văd marea mizerie care îi înconjoară, ei nu o iau în seamă și continuă să treacă prin sălbăticia păcatului:

Ce se va întâmpla cu voi, o, oameni, dacă continuați să Mă ignorați? Unde veți găsi odihnă pentru zilele ce vor veni în marele necaz?

Astăzi voi cântați și vă bucurați de marea voastră pervertire, dar dintr-o dată întunericul vă va cuprinde și plânsul și scrâșnitul dinților vor veni la voi, sărmani păcătoși!

Mâna Mea coboară: ... tremurați, o, oameni necredincioși, tremurați, pentru că acum veți cunoaște durerea!

Tremurați, tremurați, o, oameni, biciul Tatălui se va rupe pe spatele vostru, ...veți începe să înțelegeți Patimile Mele, Răstignirea Mea!!!

M-am săturat să aștept, omul s-a îndepărtat de Mine pentru a fi cu adversarul Meu.

Voi încheia această istorie a păcatului pentru totdeauna și voi începe tema măreției în Dumnezeu.

Soldații lui Dumnezeu coboară din cer în care de foc! Iată, sunt înarmați cu sulițe și săgeți, hainele lor strălucesc în lumina cerească, armura lor este în Mine, cu Mine vor veni cu putere și vor distruge falsitatea care este pe Pământ!

Această umanitate va fi îngenuncheată, Dumnezeu Tatăl cere supunere față de poruncile Sale, Legea Sa este una și este pentru totdeauna.

Muriți pentru păcat și nu mai faceți compromisuri cu Satana, istoria este încheiată, timpul s-a terminat, ...deja!!!

Isus.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/08/07/tremate-o-uomini-infedeli-perche-ora-conoscerete-il-dolore/

marți, 13 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 7, 8 și 9 august 2024

 MIERCURI, 7 AUGUST 2024 - Un plan foarte precis

"Poporul Meu, guvernele voastre au conceput un plan foarte precis pentru a vă reduce numărul în următoarele luni și ani. Ei au un plan și o modalitate foarte precise de a elibera asupra voastră plăgi pe care le veți avea chiar înainte de a ști de eliberarea lor. Acest lucru înseamnă că mulți dintre voi mai aveți foarte puțin timp pe pământ înainte de a fi aici, acasă, cu Mine.

Profitați din plin de acest timp, deoarece fiecare persoană pentru care voi sunteți mărturie acum, vă aduce răsplată foarte, foarte mare, atât pe pământ, cât și aici, în Rai.

Nu vă lăsați copleșiți de planurile celor răi din culise, pentru că Eu sunt în măsură să vă protejez de tot ceea ce va urma. Cel mai important este cum folosiți timpul rămas, fie că este vorba de zile, luni sau ani."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=798094965820198&set=a.403808031915562

JOI, 8 AUGUST 2024 - Mare întuneric spiritual

"Copiii Mei, fiți foarte sârguincioși în această perioadă și nu vă bazați prea mult pe guvernele voastre, deoarece guvernele fac legi și iau decizii care nu sunt în interesul vostru.

V-am spus că mulți vor fi urâți de dragul Numelui Meu și acel moment a sosit acum. Pe măsură ce acest lucru începe să se întâmple, viețile voastre se vor schimba drastic și trebuie să vă pregătiți spiritual pentru acel moment.

Apropiați-vă de Mine ca să vă pot învăța cum trebuie să vă pregătiți. Se apropie o vreme de mare întuneric spiritual".

https://www.facebook.com/photo?fbid=798713129091715&set=a.403808031915562

VINERI, 9 AUGUST 2024 - Iubitorii de rău

"În perioada următoare de mare întuneric spiritual, un mare rău va cuprinde întreaga lume. Oamenii vor deveni iubitori de rău și de păcat. Fără nicio rușine care să îi inhibe, ei își vor etala faptele rele pentru ca toți să le vadă. Cei care protestează împotriva răului vor fi evitați și înlăturați.

Bucurați-vă, copii, pentru că timpul vostru pe pământ este pe sfârșite! Vă întoarceți acasă și totul este pregătit acum pentru întoarcerea voastră acasă."

https://www.facebook.com/photo?fbid=799321985697496&set=a.403808031915562

luni, 12 august 2024

Mesaje din cer pentru iubita Shelley Anna, 7 și 10 august 2024

7 august 2024

Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru spune:

Iubiții Mei, pregătiți-vă inimile. Semnele din ceruri și de pe pământ se intensifică și indică întoarcerea Mea iminentă.

Biserica aflată în eclipsă a băut din paharul urâciunii și acum îl oferă lumii.

Contagiunea malefică a Satanei corupe și se răspândește prin biserica aflată în eclipsă, (aceste biserici ale oamenilor în care prezența Mea nu va fi găsită), pregătindu-se pentru intrarea fiarei. Continuați să fiți instrumentele Mele prin care Eu pot lucra, slujind celor pierduți și bolnavi, aducând restaurare și integritate inimilor căite. Nu vă temeți de aceste lucruri. Încrederea voastră să fie în Mine și nu lăsați credința voastră să se clatine. Așa zice Domnul.

RĂPIREA ȘI NECAZUL

Iisus continuă și spune:

Trupul Meu care este plin de Duhul Meu cel Sfânt, (aleșii) va fi luat din cale.

În absența spiritului și a trupului Meu, toate constrângerile vor fi înlăturate din lume și un rău dezlănțuit va domina. Va începe Marea Tribulație așa cum lumea nu a mai văzut niciodată. Așa zice Domnul.

 CONFIRMĂRIDIN SCRIPTURĂ

 Nimeni să nu vă amăgească în niciun fel, pentru că nu va veni înainte de renegarea credinţei şi descoperirea omului nelegiuirii, a fiului pierzării, 2 Tesaloniceni 2 : 3

Rugaţi-vă ca fuga voastră să nu fie iarna sau în zi de sâmbătă! 21 Atunci va fi o nenorocire atât de mare cum nu a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. Matei 24:20-21

Pentru că din vinul furiei desfrânării sale s-au îmbătat toate neamurile şi regii pământului s-au desfrânat cu ea, iar negustorii pământului s-au îmbogăţit prin puterea senzualităţii sale”. Apocalipsa 18:3

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-august-7-2024

10 august 2024

Isus Hristos spune:

”Chemați-L pe Duhul Sfânt pentru discernământ, cunoaștere și înțelegere.

Dușmanul vostru, diavolul, caută căi de intrare prin care să poată pătrunde și să își ducă la îndeplinire planul pentru dispariția voastră.

Este foarte urgent să aveți discernământ pentru că zilele sunt rele". Așa spune Domnul. 

 Fiţi cumpătaţi, vegheaţi! Duşmanul vostru, diavolul, ca un leu care rage, dă târcoale căutând pe cine să înghită!  1 Petru 5:8

Aşadar, aveţi grijă cum vă purtaţi, nu ca nişte oameni fără minte, ci ca nişte înţelepţi! 16 Folosiţi bine timpul favorabil, pentru că zilele sunt rele! 1 Efeseni 5:15-16

https://beloved-shelley-anna.webador.com/august-10-2024-messages-from-heaven

duminică, 11 august 2024

COPIII MEI, TREBUIE SĂ VĂ RUGAȚI MULT PENTRU A ATENUA PLĂGILE CARE VIN ACUM - Carbonia, 02.08.2024

Iubită copilă, sunt cu tine, alături de tine! Eu sunt Păzitorul tău, Mângâietorul tău, încă îți comunic Sfânta Mea Voință pentru poporul Meu iubit.

Scrie, slujitoare a Inimii Mele Sfinte, scrie copiilor Mei iubiți:

Casa Mea vă așteaptă, iubiți copii, tânjesc să fiți cu Mine pentru a vă dărui din Mine. Veți fi sfinți și veți fi numiți copii ai Luminii, Mă veți cunoaște și veți deveni cunoscători în Mine.

Mulțumesc mult tuturor celor care care vor îmbrățișa Sfânta Mea Evanghelie și Mă vor urma așa cum cer.

Ascultați Cuvântul Meu, iubiții Mei copii, veniți la Mine siguri că EU SUNT!!! Eu sunt Creatorul, Eu sunt Dumnezeul Iubirii eterne, tânjesc să îi adăpostesc pe toți copiii Mei în Mine.

Purificarea are loc, o, oamenilor acum profețiile anunțate vor urma una după alta: veți avea mult de suferit, voi care M-ați renegat pentru a-l urma pe adversar.

Nu rămâneți ancorați în lume, copiii Mei, veniți la Mine ca să vă pot da ajutorul Meu pentru mântuirea voastră.

Monștrii iadului sosesc în flote pentru a sfâșia sufletele fără Mine, ele vor fi pradă ușoară pentru Satana.

Copiii Mei și care nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă, o, voi care încă Mă negați, să știți că tot ceea ce v-am anunțat se va întâmpla, nu așteptați până când vă veți confrunta cu devastarea pentru că nu vă veți putea salva.

Fugiți, suflete sfinte, îndepărtați-vă de lume, căutați refugiu în Inima Mea Sfântă, Eu vă voi proteja de atacurile dușmanului, vă voi îmbrățișa, vă voi păstra în Mine.

Căutați mântuirea, oamenilor, negați păcatul, îndepărtați-vă de Rău!

Pocăiți-vă acum, copiii Mei, acum cât încă mai puteți alege să trăiți și să nu muriți!

Cobor cortina acestui teatru, a acestei istorii vechi în păcat, deschid pentru copiii Mei un pământ nou unde toți veți trăi în fericire și iubire; ...doriți să intrați în el, copiii Mei, întoarceți-vă la Mine ca să vă pot primi.

Pământul tremură și va tremura din ce în ce mai puternic, mările se vor ridica cu valuri foarte mari și se vor prăbuși pe coaste, vulcanii vor răcni la unison,...în curând va fi imposibil să vă deplasați pentru că fumul va forma o pătură pe cer, va trebui să rămâneți în casele voastre și să vă reparați ferestrele și ușile pentru a nu intrara praful.

În funcție de posibilități, stocați mâncare și apă pentru a vă susține în această perioadă: pentru cei care nu pot, îi voi asigura prin Îngerii Mei.

Copiii Mei, trebuie să vă rugați mult pentru a atenua plăgile care vin acum.

Îngenuncheați în fața Celui Răstignit și, prosternându-vă în fața Lui, cereți cu umilință, cu o inimă căită, iertarea Lui pentru păcatele pe care le-ați comis.

Pocăiți-vă, copiii Mei, pocăiți-vă!!! Renegați-l pe Satana și întoarceți-vă la Mine, Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, doar în Mine este mântuirea.

Iubiților, ridicați-vă repede din păcat, a venit timpul să vă întoarceți în Casa Tatălui. Dacă ați ști cât de mult vă iubesc!!! Tânjesc după întoarcerea voastră la Mine.

Vă binecuvântez!

Isus.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/08/04/figli-miei-dovete-pregare-molto-per-mitigare-i-flagelli-che-ora-arriveranno/

vineri, 9 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 1, 2 și 5 august 2024

 Joi, 1 august 2024 - A venit timpul vostru

"Îi chem pe mulți dintre copiii Mei să intre acum în roluri noi. V-am înzestrat cu talente și abilități special pentru această perioadă.

În curând îi voi chema acasă pe mulți dintre cei care au muncit mult și cu devotament pentru Mine și pentru poporul Meu, pentru ca ei să se poată odihni. Cei care sunt instruiți acum sunt înlocuitorii lor. Pregătiți-vă să slujiți într-o perioadă fără precedent și să vedeți puterea Mea glorioasă, așa cum au făcut-o oamenii din vechime. Pregătiți-vă să vedeți lucruri pe care nu ați visat niciodată că le veți vedea.

Nu vă temeți de lipsuri, pentru că Eu vă voi acoperi toate nevoile, trebuie doar să-mi urmați vocea. Nu vă temeți că cei răi vă vor face rău, pentru că am desemnat deja cete de îngeri pentru a-mi proteja lucrătorii și războinicii vremurilor de pe urmă. Nu vă temeți deloc, doar credeți-Mă.

Ieșiți, copiii Mei, pentru că a venit timpul să vă ridicați și să străluciți. Veți conduce ultimele suflete care vor fi salvate în Împărăția Mea și mare și foarte mare va fi răsplata voastră!"

https://www.facebook.com/photo?fbid=794624086167286&set=a.403808015248897

Vineri, 2 august 2024 - Atitudinea vostră

"Poporul Meu a permis răului să înflorească în lumea din jurul său.

Copii, aceasta nu este voința Mea, ci atitudinea voastră care a făcut acest lucru. Dușmanul vostru lucrează mereu din greu la sporirea păcatului și a răului. Poporul Meu nu a fost sârguincios în rugăciune, post și mijlocire pentru a contracara planul dușmanului. Nu ați fost sârguincioși în a învinge răul și păcatul din propria voastră viață, preferând plăcerile lui în locul adevărului căilor Mele.

În acest timp, voi arăta tuturor cine a ales întunericul în locul luminii, cine a ales căile dușmanului în locul căilor Mele. Voi arăta așa cum numai Eu pot, permițând întunericului să îi învingă pe cei care l-au ales. Vă voi lăsa pradă păcatelor voastre, voi cei care ați ales păcatul în locul Meu, și nu va mai fi pocăință revărsată asupra voastră.

Țineți cont de avertismentul meu, copii. Asta începe acum."

https://www.facebook.com/photo?fbid=795153859447642&set=a.403808015248897

Luni, 5 august 2024 - Cere ceea ce vrei de la Mine

"Îmi voi muta poporul între zonele supuse pedepsei pentru a vă ține în siguranță în timp ce veți finaliza ultimele lucrări care trebuie făcute pentru Împărăția Mea.  Aceste locații nu vor fi întotdeauna cele pe care le-ați alege voi, dar sunt cele pe care le aleg Eu de dragul sufletelor care urmează să fie salvate și veți fi foarte răsplătiți pentru ascultarea și munca voastră în acest timp.

Fiți foarte sârguincioși, poporul Meu, pentru că timpul este pe sfârșite acum și aceste suflete sunt în pericol de a trece în întuneric și chinuri pentru eternitate. Fiți sârguincioși să mărturisiți despre Mine tuturor celor din jurul vostru și să îi conduceți în Împărăția Mea pe cei care încă nu Mă cunosc.

Pentru cei care fac acest lucru, puteți cere ce vreți de la Mine și Eu voi face."

NOTĂ: În timp ce primeam acest cuvânt, am simțit literalmente că nu există nimic pe care El să nu acorde celor care merg să câștige suflete în acest timp!

https://www.facebook.com/photo?fbid=796928862603475&set=a.403808015248897

joi, 8 august 2024

Copii credincioși,...veți domni cu Mine în Noua Eră....Carbonia, 30.07.2024

 Floare a Grădinii Mele, mireasa Mea iubită, Eu sunt Cel care îți vorbesc, Domnul Dumnezeul tău, Dumnezeu cel viu! Iubește-Mă ca întotdeauna, fii o femeie a credinței și a carității, fii Chipul și asemănarea Dumnezeului tău Iubire.

Ridică-te nouă în Mine, femeie, îmbracă haina de sărbătoare și așteaptă venirea Mea, .... este iminentă!

Strigă lumii revenirea Mea în glorie, strigă copiilor Mei iubiți că exist și că în curând Mă vor vedea: va fi un examen de conștiință, o recunoaștere a păcătoșilor! Cu toată umilința trebuie să vă prosternați în fața Mea, să Mă recunoașteți ca singurul și adevăratul Dumnezeu, Creatorul! Cel care, din iubire, a coborât din Cer pentru a-l salva pe om de condiția păcatului și a-l conduce înapoi acolo unde totul a început: ... Paradisul!

La iluminarea conștiinței, dacă se recunoaște păcătos și își cere iertare cu o inimă căită, se va întoarce să se bucure de acel Eden pierdut.

Răsfoiesc ultimele pagini ale cărții Adevărului, vă deschid Inima Mea Sfântă, vă dau din nou din Mine, plâng și transpir sânge, sufăr pentru voi care M-ați trădat!

Iată, Mă ofer din nou pe Mine Însumi pentru mântuirea voastră. Întoarceți-vă repede la Mine, lumea este în mare pericol, nu veți supraviețui aceastei catastrofe,

o, voi care Mă batjocoriți,

o, voi care încă Mă răstigniți,

o, voi care sfâșiați carnea Mea!!!

o, voi păcătoși mizerabili,

o, voi trădători,

o, voi care îi înșelați pe micuții Mei pentru creșterea voastră economică,

o, voi, creaturi pierdute.

Ce Îmi veți spune când voi ridica Cupa mântuirii și Îmi voi declara Supremația asupra tuturor lucrurilor? Veți înțelege că nimic din ceea ce posedați nu veți lua cu voi? ...NU!!!

Este sfârșitul unui timp vechi, toate lucrurile vor fi transformate, îi voi ridica la Mine pe aleșii Mei și voi distruge tot ceea ce nu este de la Mine.

Copii credincioși, o, voi care ați renunțat la lume, care ați acceptat sărăcia pentru a Mă urma, adevărat vă spun: iată-Mă la voi, vă aduc darul vieții veșnice, vă umplu de haruri cu darurile Duhului Sfânt, vă fac regi cu Mine, veți domni cu Mine în Noul Veac, vă veți închina veșnic Mie și vă veți bucura veșnic de Totul Meu!

Potirul amar al morții se apropie, cei care se vor prezenta la Mine tot cu păcatele lor și se vor scuza, nu vor putea intra în Noua Eră a păcii, iubirii și bucuriei, vor fi chinuiți de demoni și vor suferi de o sută de ori mai mult decât i-au făcut pe frații lor să sufere prin mândrie și lăcomie de posesie.

Vocea Mea tună, Cerul poruncește supunere față de Dumnezeul Creator!

Tobele bat a moarte, ritmul este lent, inima se va frânge de disperare: ...veți înțelege, ...vă veți vedea înfrângerea, o, voi care v-ați ridicat la rang de dumnezeu pe Pământ.

Ajunge! Săgețile se rup, sângele va curge în râuri, nu-i voi putea salva pe cei care M-au jignit din nou și din nou, și din nou. Ajunge!

Dumnezeu Tatăl cel Atotputernic Jhawè

https://colledelbuonpastore.eu/2024/08/01/figli-fedeli-regnerete-con-me-nella-nuova-era/

marți, 6 august 2024

Mesaje din Cer date iubitei Shelley Anna 29 iulie 2024

Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim, spune:

Eu sunt singurul vostru refugiu sigur. Demonii au fost treziți în așteptarea venirii lui anticrist. Când nu vor mai fi reținute, aceste spirite demonice fără trup vor căuta sufletele care nu Mă cunosc ca Domnul și Mântuitorul lor și nu locuiesc în prezența Mea.

 Influența lor asupra umanității a devenit din ce în ce mai puternică deoarece mândria a pătruns în inimile lor, rădăcina tuturor relelor. Acesta este motivul pentru care trebuie să rămâneți în locuința sigură a Inimii Mele. Așa zice Domnul.

 Un mesaj de la Sfântul Mihail

În timp ce pene îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Eu, Sfântul Mihail, Arhanghelul, vă acopăr cu aripile mele!

Acesta este timpul de mare suferință care a început în Orientul Mijlociu, când războiul dintre Israel și dușmanii săi începe să culmineze și să se răspândească în întreaga lume, trezind celule adormite în diferite locuri, ca pregătire pentru necazul care va începe atunci când restrictorul va fi înlăturat din drum.

Calea a fost pregătită pentru agenda anticristului!

Iubiți locuitori ai inimii lui Hristos, rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor, Cerul se bucură de fiecare suflet convertit.

Iisus Hristos Domnul și Mântuitorul nostru așteaptă cu brațele deschise. Nu lăsați să treacă pe lângă voi aceste clipe de milă, căci ceasul a devenit foarte târziu!

Eu, Sfântul Arhanghel Mihail, vă voi apăra, cu sabia și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

 Bun este Domnul, ca o fortăreață în ziua strâmtorării,  el îi cunoaște pe cei care-și găsesc refugiul în el. NAHUM 1:7

https://beloved-shelley-anna.webador.com/july-29-2024-messages-from-heaven

luni, 5 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 20, 22, 25 și 29 iulie 2024

 SÂMBĂTĂ, 20 IULIE 2024 - Fiți atenți

„Trăiți în Timpul Talanților, copii. Fiți atenți.

Eu am rânduit ca toți cei care își folosesc corect talanții să fie acum înălțați. Toți cei care își folosesc talanții pentru rău vor fi acum doborâți.

Pregătiți-vă inimile să vedeți lideri căzând și biserici închise. Eu voi arăta clar oilor Mele cine este pentru Mine și cine este pentru mamona. Fiți atenți.

Priviți, de asemenea, cum ridic biserici mici, aparent nesemnificative, pentru ca toți să vadă marea lor dragoste și modul în care Mă onorează prin ofertele lor și viețile lor de sacrificiu. Recompensele lor vor fi foarte, foarte mari, atât în acest timp, cât și în lumea de dincolo, pentru că îi caut pe cei care îmi vor onora cu adevărat Marele Nume în tot ceea ce spun și fac.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=787542640208764&set=a.403808015248897

LUNI, 22 IULIE 2024 - Orice aveți nevoie

„Copii, pe măsură ce evenimentele despre care v-am avertizat încep să se întâmple, doresc să rămâneți calmi. Doresc să nu cedați tentațiilor dușmanului vostru de a vă teme, deoarece totul va fi mult mai dificil pentru voi dacă o faceți.

Dacă inima voastră va rămâne concentrată pe Mine și vă veți aminti că aceste evenimente nu vin să vă îngrozească pe voi, ci pe cei care au nevoie de mântuire, veți trece mai ușor prin această perioadă.

Amintiți-vă că puteți veni la Mine pentru orice aveți nevoie, . Eu sunt speranța voastră, Eu sunt odihna voastră, Eu sunt pacea voastră. Eu sunt protecția voastră, providența voastră, sunt totul pentru voi. Așa cum poporul Meu Israel a trecut prin Marea Roșie, așa sunt și Eu cu voi și vă voi oferi tot ce aveți nevoie până când vă voi chema acasă la Mine.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=788682746761420&set=a.403808015248897

Joi, 25 iulie 2024 - Slujitorii Mei sau sclavii lui

„Prea mulți dintre cei care se numesc pe ei înșiși după Numele Meu cred că pot trăi cum vor și că Eu tot îi voi binecuvânta.

Copiii Mei, am spus clar în Cuvântul Meu sfânt ce părere am despre păcat. Trebuie să alegeți pe cine veți sluji deoarece liniile sunt trasate acum și nu puteți alege păcatele plăcute cu care vă ispitește dușmanul vostru și să Mă alegeți și pe Mine.

Dacă alegeți să vă trăiți zilele așa cum vă conduce dușmanul, atunci nu sunteți slujitorii Mei, ci sclavii lui.

Alegeți în această zi pe cine veți sluji. Înainte de a fi prea târziu să vă răzgândiți.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=790465633249798&set=a.403808015248897

Luni, 29 iulie 2024 - Domnul întregii creații

"Pe măsură ce omenirea se răzvrătește din ce în ce mai mult împotriva Cuvântului Meu sfânt, lumea în care locuiește se va răzvrăti și ea împotriva lui. (Am văzut că El se referă la cei care refuză să-L recunoască ca Dumnezeu, care sunt hotărâți să facă numai răutăți, și aceștia sunt cei cărora le vorbește în ultimul paragraf al acestui cuvânt).

Eu am stabilit ordinea naturală a întregii creații. Omul nu are niciun control asupra creației Mele - el nu poate controla animalele, nu poate controla plantele, nu poate controla vremea sau oricare dintre corpurile cerești. Eu sunt în controlul întregii naturi.

În acest timp, voi învăța omenirea dincolo de orice îndoială că nu poate controla nimic din creația Mea. 

Așa cum tu te-ai ambiționat să lupți împotriva Mea, Domnul întregii creații, o, om nebun, și Eu Mă voi ambiționa să lupt împotriva ta."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=792803666349328&set=a.403808015248897

Mesaje din cer date iubitei Shelley Anna

 Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim, spune:

Iubiții Mei, primiți binecuvântările Mele urgente care se revarsă din Inima Mea Sfântă , binecuvântări care vă vor întări credința ce nu trebuie să se clatine.

Acest timp de animozitate va ajunge în curând la punctul de fierbere, pe măsură ce stăpânirea întunericului își întinde tentaculele corupției.

SEMNELE DIN CERURI SE INTENSIFICĂ

Constelațiile au fost zdruncinate, în timp ce firmamentul se retrage, făcând inimile oamenilor să leșine de frică. Nu v-am avertizat Eu cu privire la aceste lucruri?

Iubiților, cuvintele Mele de avertizare sunt ca tunetul, avertizându-vă de furtuna care se apropie și care este acum asupra voastră.

Vă călăuzesc spre Inima Mea Sfântă prin chemarea Mea care poate fi auzită doar de inimile zdrobite ale celor convertiți. Stați în fața Mea, îndurerați, cu pocăința pe buze în această zi, consacrându-vă inimile Mie.

Întoarceți-vă la Mine, Eu sunt singura voastră salvare de forțele întunecate care domină această lume.

Este foarte urgent să vă încredeți în Mine pentru proviziile voastre prin lumina călăuzitoare a îngerilor voștri păzitori ce se grăbesc să vă ajute și să vă asiste în vremuri tulburi.

Iubiții Mei, Eu nu v-am abandonat, fiți curajoși în puterea iubirii Mele care vă înconjoară ca un scut de protecție. Așa zice Domnul.

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail 

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubit popor al lui Dumnezeu, fie ca binecuvântările Inimii Sfinte a lui Isus Cristos să se reverse peste fiecare dintre voi în această zi, pregătindu-vă sufletele și echipându-vă cu armele spirituale necesare pentru Începutul Durerii.

Ca apărător vigilent al vostru vă implor să vă rugați așa cum v-a învățat Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos. { Matei 6:9~18 }

PE MĂSURĂ CE DURERILE NAȘTERII SE INTENSIFICĂ, apare o antireligie pentru anticrist care umbrește biserica cu doctrinele sale false.

Imoralitatea cărnii este închinarea omenirii la fiară.

Cei alterați, inoculați de rău, pregătesc calea pentru această întrupare a răului.

Popor al iubitului nostru Mântuitor, rugați-vă fără încetare. Refugiați-vă în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Fiți atenți, un mare semn se apropie! Așa cum soarele și luna se umbresc unul pe celălalt.

Pregătiți-vă inimile ca să scăpați de vremea necazului căci Mirele vine repede!

Iubiți copii ai Luminii, continuați să fiți faruri de speranță pentru cei fără speranță, rugându-vă continuu pentru convertirea lor.

Recunoașteți-vă Îngerii Păzitori care vă vor fi călăuză spre siguranță în vremuri primejdioase.

Eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

Aşadar, să ne apropiem cu toată îndrăzneala de tronul harului ca să primim îndurare şi să găsim ca ajutor harul său la timpul potrivit! EVREI 4:16

Oare nu sunt ei toţi duhuri care slujesc, trimişi cu o slujire în folosul acelora care aveau să moştenească mântuirea? Evrei 1:14

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-3

sâmbătă, 3 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 15, 16 și 18 iulie 2024

LUNI, 15 IULIE 2024 - Onorarea Sfântului Meu Nume

„În timpul care va veni în curând, va fi mai important ca niciodată ca copiii Mei să-mi onoreze Sfântul Nume. Cei care Îmi dezonorează Numele fac viața mult mai dificilă pentru frații și surorile lor de pe pământ și aduc dezonoare Sfântului Meu Nume. În acest timp care va veni curând, păcatele voastre vor fi cauza unei persecuții sporite împotriva altora, iar păcatele lor vor aduce mai multă persecuție împotriva voastră.

Necredincioșii din lume se uită la voi pentru a afla despre Mine, copii. Când nu trăiți așa cum spuneți că credeți, arătați că nu credeți cu adevărat Sfântul Meu Cuvânt.

Pe măsură ce aceste vremuri avansează, mai mult ca niciodată, trebuie să evitați chiar și aparența răului. Trebuie să vă trăiți viața mai presus de orice reproș. Păcatul în vremurile care vin vă poate costa viața.

Nu uitați că v-am spus acest lucru când va veni acel moment. Mulți dintre frații și surorile voastre vor fi deja aici, acasă, cu Mine. Voi veți purta o mare responsabilitate dacă veți fi ultimii rămași în acel timp.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=784711383825223&set=a.403808015248897

MARȚI, 16 IULIE 2024 - Cu cât Mă resping mai mult

„În timpul care va veni în curând, când foametea și plăgile vor fi din abundență, poporul Meu va fi persecutat din ce în ce mai mult, dar pot salva multe suflete dacă veți îndura pentru Mine.

Pe măsură ce necredincioșii continuă să Mă respingă, Eu le dau lipsuri, boli și greutăți pentru a le arăta nevoia lor de un Mântuitor.

Aceștia sunt cei care urăsc Numele Meu și pe toți cei care îl poartă. Cu cât resping mai mult tot ceea ce este de la Mine, cu atât le dau mai multe boli, lipsuri și greutăți. Le voi îngreuna și mai mult calea dacă vor continua, pentru a-i face să strige.

Dacă continuă să Mă respingă, în cele din urmă aceste lucruri îi vor ucide și vor intra într-o eternitate nu a Mea, ci a întunericului și a dușmanului sufletelor lor.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=785875973708764&set=a.403808015248897 

JOI, 18 IULIE 2024 - La fel de prețioasă ca aurul

„În acel timp, ploaia va deveni la fel de prețioasă ca aurul. Pe măsură ce plantele vor înceta să se dezvolte, iar apoi vor înceta chiar să crească, animalele vor pieri și ele. La fel se va întâmpla și cu omenirea, deoarece voi folosi lipsa apei proaspete pentru a-i atrage atenția asupra Mea.

O, copiii Mei, atâta suferință ar putea fi evitată dacă oamenii și-ar îndrepta atenția către Mine și s-ar căi!”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=786996733596688&set=a.403808015248897