luni, 5 august 2024

Mesaje din cer date iubitei Shelley Anna

 Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim, spune:

Iubiții Mei, primiți binecuvântările Mele urgente care se revarsă din Inima Mea Sfântă , binecuvântări care vă vor întări credința ce nu trebuie să se clatine.

Acest timp de animozitate va ajunge în curând la punctul de fierbere, pe măsură ce stăpânirea întunericului își întinde tentaculele corupției.

SEMNELE DIN CERURI SE INTENSIFICĂ

Constelațiile au fost zdruncinate, în timp ce firmamentul se retrage, făcând inimile oamenilor să leșine de frică. Nu v-am avertizat Eu cu privire la aceste lucruri?

Iubiților, cuvintele Mele de avertizare sunt ca tunetul, avertizându-vă de furtuna care se apropie și care este acum asupra voastră.

Vă călăuzesc spre Inima Mea Sfântă prin chemarea Mea care poate fi auzită doar de inimile zdrobite ale celor convertiți. Stați în fața Mea, îndurerați, cu pocăința pe buze în această zi, consacrându-vă inimile Mie.

Întoarceți-vă la Mine, Eu sunt singura voastră salvare de forțele întunecate care domină această lume.

Este foarte urgent să vă încredeți în Mine pentru proviziile voastre prin lumina călăuzitoare a îngerilor voștri păzitori ce se grăbesc să vă ajute și să vă asiste în vremuri tulburi.

Iubiții Mei, Eu nu v-am abandonat, fiți curajoși în puterea iubirii Mele care vă înconjoară ca un scut de protecție. Așa zice Domnul.

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail 

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubit popor al lui Dumnezeu, fie ca binecuvântările Inimii Sfinte a lui Isus Cristos să se reverse peste fiecare dintre voi în această zi, pregătindu-vă sufletele și echipându-vă cu armele spirituale necesare pentru Începutul Durerii.

Ca apărător vigilent al vostru vă implor să vă rugați așa cum v-a învățat Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos. { Matei 6:9~18 }

PE MĂSURĂ CE DURERILE NAȘTERII SE INTENSIFICĂ, apare o antireligie pentru anticrist care umbrește biserica cu doctrinele sale false.

Imoralitatea cărnii este închinarea omenirii la fiară.

Cei alterați, inoculați de rău, pregătesc calea pentru această întrupare a răului.

Popor al iubitului nostru Mântuitor, rugați-vă fără încetare. Refugiați-vă în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Fiți atenți, un mare semn se apropie! Așa cum soarele și luna se umbresc unul pe celălalt.

Pregătiți-vă inimile ca să scăpați de vremea necazului căci Mirele vine repede!

Iubiți copii ai Luminii, continuați să fiți faruri de speranță pentru cei fără speranță, rugându-vă continuu pentru convertirea lor.

Recunoașteți-vă Îngerii Păzitori care vă vor fi călăuză spre siguranță în vremuri primejdioase.

Eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

Aşadar, să ne apropiem cu toată îndrăzneala de tronul harului ca să primim îndurare şi să găsim ca ajutor harul său la timpul potrivit! EVREI 4:16

Oare nu sunt ei toţi duhuri care slujesc, trimişi cu o slujire în folosul acelora care aveau să moştenească mântuirea? Evrei 1:14

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-3

Un comentariu: