sâmbătă, 24 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 13, 14 și 15 august 2024

 Marți, 13 august 2024 - O zi întunecată

„Se apropie o zi întunecată pentru America. Se apropie o zi întunecată pentru toți ai Mei de pretutindeni, deoarece cei răi își pun în mișcare planul de a elimina tot ce este al Meu din lumea pe care am creat-o.

Nu vă mai rămâne decât puțin timp pentru a câștiga suflete, copiii Mei. Chiar și acum, îi chem pe mulți dintre slujitorii Mei credincioși acasă, la răsplata lor, pentru ca ei să nu vadă răul care se apropie. Nu este dorința Mea ca poporul Meu să vadă mizeria care este pe cale să acopere lumea. Vor rămâne doar cei care mai au nevoie de multă rafinare.

Nu vă temeți, copii. Pentru că tot ceea ce fac sau permit este în interesul copiilor Mei. În curând veți fi cu toții aici cu Mine.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=801756848787343&set=a.403808015248897 

Miercuri, 14 august 2024 - Nu aveți compasiune?

„Copiii Mei sunt îngroziți de starea lumii din jurul lor și de climatul politic. Treziți-vă, copiii Mei! Nu v-am lăsat Eu instrumentele necesare pentru a schimba ceea ce vedeți?

De ce vă petreceți timpul deplângând momentele în care ați putea să vă rugați? De ce nu folosiți ceea ce v-am dat pentru a schimba lucrurile care vă supără?

Pedepsele Mele vin, este adevărat, dar ele nu vin pentru voi, ci pentru cei răi. Nu aveți compasiune pentru acele suflete care sunt pe cale să fie pierdute pentru totdeauna în aceste evenimente?

Mie Mi-a fost milă de voi, iar vouă nu vă este milă de situația celor care nu Mă cunosc?

Mergeți cu grijă, copii. Vă urmăresc cum vă petreceți timpul. Îmi voi aminti de cei care au avut milă de alții și voi avea milă de ei în ceea ce urmează. Nu voi lua în seamă strigătele celor care nu au făcut-o.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=802573478705680&set=a.403808015248897 

Joi, 15 august 2024 – Strigați către Mine

„Treziți-vă, copiii Mei, pentru că timpul este scurt acum!

Mergeți în lăcașurile voastre de rugăciune și strigați la Mine pentru cei dragi pierduți. Strigați la Mine pentru cei pierduți pe străzi! Pedeapsa cade repede asupra Americii, o națiune cândva devotată Mie, care acum umblă ca o prostituată printre națiuni. Națiunile au terminat cu ea și acum au un plan pentru a face ce vor cu ea. Strigați pentru poporul Meu din America, pentru cei pierduți de acolo, ca ei să nu fie prinși în păcatele lor, pentru că Eu doresc să îi salvez. Strigați la Mine să ridic noi slujitori și ministere pentru a-Mi sluji poporul și pentru a-i conduce pe cei pierduți înainte ca ultima ușă să se închidă, căci acum îi chem pe aleșii Mei acasă la recompensele lor, unul câte unul. Nu doresc ca ei să vadă ororile care vor veni. Strigați la Mine pentru înlocuitorii lor.

Copiii Mei, nu este timp de pierdut și nici de joacă. Folosiți-vă timpul pentru a vă ruga, pentru ca sufletele să poată fi salvate în acest timp, cât încă mai este timp.

Strigați la Mine pentru sufletele pe care doresc să le salvez, iar Eu voi asculta rugăciunile pe care le faceți pentru ceea ce vă doriți!”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=803020135327681&set=a.403808015248897 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu