duminică, 25 august 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 19, 20 și 21 august 2024

Luni, 19 august 2024 - Misiuni trimise

„Copiii Mei, este imperativ să umblați cu prudență acum. Dușmanul sufletelor voastre a trimis misiuni pentru a vă ispiti, pentru a încerca să vă facă să cădeți și să vă îndepărtați de Mine. El dorește să vă întoarceți la o viață de păcat. Dorește ca voi să dezonorați Sfântul Meu Nume.

Aveți grijă să nu reușească, pentru că veți plăti un preț mare pentru păcat în acest timp.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=805557431740618&set=a.403808015248897 

Marți, 20 august 2024 - Ele au început

„Copiii Mei, evenimentele care duc la sfârșitul tuturor lucrurilor au început. Au început foarte mici, doar un firicel ici și colo, apoi unele mai mari, dar acum că au început, nu se vor opri.

Pe unele le veți recunoaște pe măsură ce se întâmplă, dar pe altele doar după ce au avut loc, ca fiind parte a sfârșitului.

Nu vă temeți de ceea ce vine. Nu vă întoarceți în lume, timpul vostru este aproape gata și răsplata voastră pentru că ați rămas ai Mei în acest timp este foarte mare!

V-am mai spus, răscumpărați timpul care v-a mai rămas - faceți fapte bune, arătați iubire și bunătate tuturor celor pe care îi întâlniți (pentru că nu știți la ce oră vă voi chema acasă la Mine), dăruiți cu generozitate și spuneți tot ce puteți despre harul Meu salvator pentru că în curând ușa se va închide și toți cei rămași în afara ei vor suferi cumplit. Întrebați-i dacă Mă cunosc. Dacă nu, spuneți-le despre marea Mea iubire pentru ei.

Priviți în sus, copii, pentru că răscumpărarea voastră se apropie. Vă întoarceți acasă!”

https://www.facebook.com/photo?fbid=806153271681034&set=a.403808015248897 

Miercuri, 21 august 2024 - O perioadă întunecată

<Eram trează în zori, rugându-mă pentru un cuvânt pentru noi pentru miercuri, când am văzut doi lideri la conducerea Americii. Nu unul, ci doi. Nu eram sigur ce înseamnă. Doamne, ce îmi arăți? Ce înseamnă doi lideri? Am văzut că unul dintre ei era Kamala Harris. Nu am putut vedea cine era celălalt, dar un bărbat stătea în spatele ei. Poate Obama. Poate altcineva. Ea încă zâmbește, se simte sigură pe poziția ei, dar... văd că nu este sigură. Văd că este o figură de stil. Își păstrează poziția pentru că persoana care deține adevărata putere în spatele ei nu ar fi acceptată atât de ușor.>

„Copiii Mei, se apropie o perioadă întunecată pentru America. America, o națiune care odată Mă onora ca Dumnezeul ei, dar care acum onorează doar imoralitatea și plăcerea trupească. America a ales păcatul în loc să Mă slujească pe Mine și, la fel ca în cazul oricărei persoane care alege păcatul în locul Meu, Eu am dat-o pe mâna a ceea ce a ales. Acum păcatul ei o va devora și îi va aduce distrugerea. Liderilor ei le pasă mai mult de plăcerea păcătoasă decât de conducerea și protejarea poporului.

Din cauza păcatului ei și pentru că este o trădătoare a Mea în ciuda a tot ceea ce am binecuvântat-o, i-am chemat pe dușmanii Americii și ei o vor devora. Ei vor stinge luminile în America și America nu va mai străluci. Nu-și va mai etala păcatele rușinoase în fața unei lumi care nu o mai dorește.

America nu va mai conduce lumea, deoarece M-a respins pe Mine și căile Mele. O altă națiune îi ia acum locul.”

https://www.facebook.com/photo?fbid=807043261592035&set=a.403808015248897

Un comentariu: