joi, 29 august 2024

A venit sfârșitul! – Carbonia, 11.08.2024, ora 01:50

Sunt Sfânta Fecioară. Fiică iubită, lucrurile se accelerează, mâine va fi o mare catastrofă, Italia este în vizorul inamicului.

O furtună solară de magnitudine 5 va lovi Pământul, va fi o pană de curent.


Copiii Mei, este timpul să rămâneți fermi în credința voastră în Hristos Domnul! Eu sunt singurul vostru Bine, cu Mine veți fi în siguranță.

Adevăr vă spun că acum lucrurile se vor precipita, dintr-o dată veți fi confruntați cu dezastre, nu veți ști unde să vă așezați capetele.

Zile de mare suferință se vor abate asupra voastră pentru că nu ați ascultat Cuvântul Dumnezeului vostru iubitor. Puneți Adevărul în voi pentru a fi primiți de Adevăr.

Milano va fi devastat de taifun.

Zgârie-norii și clădirile se vor prăbuși.

Orașele vor fi în agitație, Pământul se va cutremura, soarele va devasta Pământul.

În casele voastre aprindeți lumânări binecuvântate și rugați-vă Sfântul Rozariu. Invocați ajutorul lui Dumnezeu, implorați mila Lui.

Preasfânta Maria va intra în casele copiilor Săi și îi va pregăti pentru lupta finală împotriva Satanei.

Anticristul se va prezenta acum lumii, în ființa sa mizerabilă se va manifesta măreț și omul neștiutor al Cuvântului Meu va cădea la picioarele sale.

Cei care nu au ascultat apelurile Mele la convertire, cei care nu au vrut să accepte mesajele divine vor fi în lacrimi și scrâșnire de dinți.

Germania este gata să își declare alianța cu America.

Franța va provoca un război,...va fi începutul sfârșitului. Blestemat să fie cel care se ridică împotriva Mea.

Toți oamenii veniți la Mine, nu întârziați, timpul s-a încheiat, infamul este acum pe tronul lui Petru. Enoh și Ilie se întorc, îi veți vedea coborând din cer pe care de foc, aceasta va marca începutul Armaghedonului.

Maria Preasfânta prezentă în Planul Meu ca și Corăscumpărătoare, va înainta pentru a începe bătălia. Ea va fi în fruntea tuturor armatelor cerești conduse de Sfântul Arhanghel Mihail, iar Ea, Femeia îmbrăcată în soare va fi alături de el.

Sfârșitul a venit, totul trebuie să fie curățat pentru ca Iisus să își pună din nou picioarele pe Pământ.

Fiți binecuvântați de Domnul, ridicați-vă inimile spre Cer, este timpul să sărbătoriți în Casa Tatălui... Banchetul este gata pentru toți copiii lui Dumnezeu. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=26314073951541392&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu