vineri, 2 august 2024

Un mesaj de la Domnul dat iubitei Shelley Anna în 26 iulie 2024

Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, spune:

Iubiților, aștept cu răbdare, inimile care se predau. Nu vă mai îndoiți. Pentru că ceasul este târziu și în curând ușa va fi închisă. Mulți vor striga: „Lăsați-mă să intru!” și vor fi plânsete și scrâșnituri de dinți în întunericul de afară. Luați aminte la chemarea Mea și ascultați. Refugiați-vă în Mine. Evenimentele sunt acum în aliniere pe măsură ce ora se apropie. Niciodată să nu-Mi dați drumul la mână. Eu sunt fortăreața voastră.

Iubiții Mei, în curând voi veni după mireasa Mea și o voi lua din această vale de lacrimi. Voi șterge lacrimile din ochii ei. Toată amintirea durerii va fi ștearsă din mintea ei, iar ea va petrece veșnicia cu Mine, copleșită de lumină și iubire.

Iisus continuă și spune:

Te voi ține mereu în brațe și te voi purta peste prag, mireasa Mea. Pentru că nu ți-ai pierdut credința în Mine. Așa zice Domnul.

Amintiți-vă întotdeauna că Isus vă iubește.

-2 Petru 3 : 9~10

Domnul nu întârzie [împlinirea] promisiunii, după cum consideră unii întârzierea, ci el este îndelung răbdător faţă de voi, întrucât nu vrea să se piardă cineva, ci ca toţi să ajungă la convertire. Dar ziua Domnului va veni ca un hoţ; [în ziua aceea], cerurile vor dispărea cu vuiet, principiile elementare se vor distruge în foc, la fel şi pământul cu toate lucrurile care vor fi găsite.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/july-26-2024-messages-from-heaven

Un comentariu: