sâmbătă, 31 august 2024

Care de foc coboară din cer, sunt Ilie și Enoh, este timpul întoarcerii lor, Dumnezeu este Cel care poruncește!!!! – Carbonia, 21.08.2024

Milostivirea Mea este peste toți cei care se căiesc.

Copiii Mei, mersul vostru să fie în Mine, nu ieșiți de pe căile Mele, furtuna se apropie, veți vedea totul prăbușindu-se.

Mizeria și nebunia agenților Satanei este la apogeu, trăiesc într-o dimensiune mentală diabolică.

Distrugerea pe această Planetă este iminentă! Vasul de lut se va sparge, pământul se va deschide, focul va ieși de sub pământ și va cădea din cer.

Omul vede lucruri nemaivăzute înaintea ochilor săi, dar nu se pocăiește, nu vrea să accepte Cuvântul Meu: ...pregătiți-vă, oameni, convertiți-vă, sunteți la sfârșitul timpului, ...doriți să trăiți și nu să muriți. Întoarceți-vă acum la Dumnezeul vostru iubitor, la Dumnezeul vostru Creator, la singurul și adevăratul Dumnezeu, nu mai așteptați, căutați-Mă și recunoașteți-Mă.

Turnul Babel se prăbușește, totul va fi ras de pe fața pământului, totul se prăbușește, fiți atenți să nu vă pierdeți, copiii Mei,...pocăiți-vă!!! Pocăiți-vă!!!

Care de foc coboară din cer, în ele sunt Ilie și Enoh, este timpul pentru întoarcerea lor, este Dumnezeu Cel care poruncește!!!!

Flori din Grădina Mea, Eu vă ofer Inima Mea Sfântă, intrați, copiii Mei binecuvântați, intrați în Mine, EU SUNT!!! În Mine veți găsi refugiul potrivit, vă aștept cu iubire înflăcărată.

Dumnezeul, Tatăl, Mama, Fratele, Prietenul vostru.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/08/24/carri-di-fuoco-discendono-dal-cielo-sono-enoc-elia-e-tempo-del-loro-ritorno-e-dio-che-comanda/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu