vineri, 23 august 2024

Uraganul teribil va lovi această Umanitate fără Dumnezeu! - Carbonia, 12.08.2024

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

Eu sunt cu voi în această misiune de foc.

Adevărul este în Mine, Cerul este în acțiune, doar câteva ore și uraganul teribil va lovi această Umanitate fără Dumnezeu: ...sărmani copii, ce suferință veți avea!

Sunt pe punctul de a vă vedea fețele îngrozite când se va întâmpla acest dezastru. Am chemat, am așteptat cu dragoste convertirea voastră, dar nu am văzut niciun om să se întoarcă la Mine din perversiunea în care trăiește, Satana a jucat bine, copiii Mei l-au acceptat și îl urmează în locul Meu.

Se va întâmpla în curând, nu mai pot acorda timp pentru că ar putea să-i ia chiar și pe cei puțini care Mă urmează.

Sunt îndurerat, încă transpir sânge! Mi-ați respins iubirea infinită pentru voi, nu voi putea să vă salvez fără consimțământul vostru.

Iubiți copii, ziua teribilă a venit, acest timp vă va aduce suferință și moarte, prin alegerea voastră liberă: ...orbi și surzi, ce se va alege de voi? Bieții copii!!!

Eu sunt Dumnezeu Tatăl, Dumnezeul atotputernic, aleg să intervin înainte ca totul să se stingă, decid să Îmi salvez copiii și să îi las liberi pe cei care nu Mă ascultă și Mă neagă ca Dumnezeul lor.

Iată, prima sirenă sună, cerul se stinge, va fi întuneric total.

Pe Calea Domnului vor fi doar copiii Săi, toți frumoși, în veșminte albe vor cânta cântece noi Dumnezeului lor iubitor, bucuroși Îl vor urma pe Cel care i-a creat și vor ajunge acolo unde Dumnezeului lor iubitor i-a destinat, ...un loc de pace și fericire.

Grădina Regală este pregătită, Poarta este deschisă pentru trecerea copiilor Săi, cântecul Îngerilor și al Sfinților îi va întâmpina pe aleșii lui Dumnezeu. Totul va fi așa cum a decis Dumnezeu Tatăl: iubire și fericire, viață nouă și totul nou pentru copiii Regelui.

Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=26271610302454424&set=a.242597375782406

Un comentariu: