marți, 6 august 2024

Mesaje din Cer date iubitei Shelley Anna 29 iulie 2024

Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim, spune:

Eu sunt singurul vostru refugiu sigur. Demonii au fost treziți în așteptarea venirii lui anticrist. Când nu vor mai fi reținute, aceste spirite demonice fără trup vor căuta sufletele care nu Mă cunosc ca Domnul și Mântuitorul lor și nu locuiesc în prezența Mea.

 Influența lor asupra umanității a devenit din ce în ce mai puternică deoarece mândria a pătruns în inimile lor, rădăcina tuturor relelor. Acesta este motivul pentru care trebuie să rămâneți în locuința sigură a Inimii Mele. Așa zice Domnul.

 Un mesaj de la Sfântul Mihail

În timp ce pene îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Eu, Sfântul Mihail, Arhanghelul, vă acopăr cu aripile mele!

Acesta este timpul de mare suferință care a început în Orientul Mijlociu, când războiul dintre Israel și dușmanii săi începe să culmineze și să se răspândească în întreaga lume, trezind celule adormite în diferite locuri, ca pregătire pentru necazul care va începe atunci când restrictorul va fi înlăturat din drum.

Calea a fost pregătită pentru agenda anticristului!

Iubiți locuitori ai inimii lui Hristos, rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor, Cerul se bucură de fiecare suflet convertit.

Iisus Hristos Domnul și Mântuitorul nostru așteaptă cu brațele deschise. Nu lăsați să treacă pe lângă voi aceste clipe de milă, căci ceasul a devenit foarte târziu!

Eu, Sfântul Arhanghel Mihail, vă voi apăra, cu sabia și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

 Bun este Domnul, ca o fortăreață în ziua strâmtorării,  el îi cunoaște pe cei care-și găsesc refugiul în el. NAHUM 1:7

https://beloved-shelley-anna.webador.com/july-29-2024-messages-from-heaven

Un comentariu: