duminică, 29 ianuarie 2017

Al doilea interviu realizat cu Maria numită după Milostivirea Divină

Întrebările au fost alcătuite de către părintele Selymes József, în luna noiembrie a anului 2011

Lăudat fie Isus Cristos!
Părintele Selymes József îi salută cu mare dragoste pe toţi cei care vor asculta înregistrarea de faţă...
Acest interviu, pe care l-am realizat cu vizionara, este cel de-al doilea şi, totodată, şi ultimul, întrucât vizionara a decis ca, deocamdată, să încheie cu declaraţiile făcute prin intermediul mass-media. Nu ascundem faptul că acest interviu s-a născut tocmai din pricina atitudinii sceptice a multor oameni, care au mari rezerve legate de profeţiile Marelui Avertisment.
În timp ce mă gândeam la aceşti fraţi sceptici, mi-a venit în minte următorul pasaj din Sfânta Scriptură. Când şi-a făcut apariţia, Ioan Botezătorul a produs o mare surpriză, deoarece trecuse deja o mare perioadă de timp de când Dumnezeu nu mai trimisese poporului ales profeţi. Este de înţeles de ce mesajul urgent şi hotărât al Botezătorului a produs mare vâlvă, atât în rândul poporului, cât şi în cercul conducătorilor religioşi. Se făcuseră multe presupuneri în ceea ce privea persoana lui Ioan Botezătorul. Mulţi credeau că el este Mesia. În schimb, în acest caz, înalţii prelaţi şi fariseii au procedat foarte corect atunci când au mers la Ioan Botezătorul şi l-au întrebat pe el personal: „Cine eşti tu? Ce ne spui despre tine?”
Chiar eu însumi am aplicat această metodă în ceea ce o priveşte pe profeta irlandeză, adică am mers la izvor ca să scot apă curată. În minutele următoare să ascultăm, aşadar, ce ne dezvăluie izvorul despre el însuşi şi despre băutura plină de viaţă care răcoreşte sufletul, aducând speranţă şi alinare, adică despre mesaje şi, mai ales, despre planurile apropiate pe care le are Dumnezeu cu noi.

Lilla: Vă salut cu dragoste, Maria dragă, în numele părin-telui Selymes József şi al meu personal. Eu mă numesc Lilla şi acum îndeplinesc rolul de traducător. Întrebările pe care vi le voi pune sunt alcătuite de părintele Selymes. Aşadar, spunând mai pe scurt şi un pic mai în glumă: eu acum sunt vocea feminină a părintelui Selymes József, de aceea şi întrebările vi le voi adresa la persoana întâi.
În preambul, mai doresc doar să spun că acest interviu este o lucrare a Providenţei care ne călăuzeşte către persoane şi grupuri, prin intermediul greutăţilor şi al suferinţelor. Eu de mult m-am decis să răspândesc apariţiile şi profeţiile adevărate, dar trecând dincolo de faptul că Domnul cere în mod explicit acest lucru de la creştini, mi-am asumat rolul – ca după o cercetare amănunţită, fireşte – să răspândesc şi mesajele urgente ale Marelui Avertisment.
Dar, din păcate, în ceea ce priveşte mass-media, mă lovesc de obstacole, întrucât ei ar dori informaţii mai amănunţite despre persoană, despre date şi despre împrejurările date. Au obiecţii de genul: nu ştim cine este această persoană, în ce oraş locuieşte, din care dieceză face parte, cine îi este episcopul, cine îi este îndrumătorul spiritual, fiindcă oricine poate întreţine un website.
Fireşte că întrebările la care nu puteţi răspunde deocamdată rămân fără răspuns, însă aş dori să le dezvoltaţi pe cele care pot primi un răspuns. Interviul realizat de către postul de radio din Philadephia ne este cunoscut, de aceea, nu vă voi întreba despre temele discutate acolo, în schimb voi cere unele explicaţii mai exacte la câte un punct din declaraţiile făcute cu acel prilej.
După această scurtă introducere, să vină prima întrebare. Ştim deja că locuiţi în Irlanda. Putem afla eventual şi numele oraşului?
Maria: Nu, din păcate nu vi-l pot spune! Nu vreau să fiu rea, dar am fost deja ameninţată, de aceea siguranţa mea a devenit o problemă, şi trebuie să-mi protejez şi familia. Şi nici nu aş dori nici o reclamă, nici pentru mine şi nici pentru fami-lia mea; nu am năzuit niciodată să fiu în centrul atenţiei. Eu cred că mesajele sunt mult mai importante decât unde locuiesc eu. Pe de altă parte, arhiepiscopul ştie foarte bine cine sunt, la fel şi preoţii. Cercetarea mesajelor a început deja din luna februarie şi vă pot spune numele preoţilor, oricând doriţi să vorbiţi cu ei, dar nici identitatea lor nu o voi dezvălui în faţa mass-media. Nu aş dori sub nici o formă să atrag atenţia asupra persoanei mele, pentru că, dacă aş fi vrut acest lucru şi aş fi dorit să apar în mass-media, atunci aş fi ieşit din anonimat, dar nu pot face încă asta: nu sunt încă pregătită.
Lilla: Aşadar nu ne puteţi spune nici dieceza de care apar-ţineţi sau, eventual, numele episcopului?
Maria: Vă pot spune, dar numai personal, dacă părintele doreşte cu adevărat să ştie, însă, ca să vă mărturisesc adevărul, vor trebui să treacă ani până ce vor fi luate nişte decizii. Am fost întrebată despre foarte multe lucruri şi sunt mulţi preoţi şi episcopi care cred în veridicitatea mesajelor, dar sunt şi mulţi preoţi şi episcopi care nu cred. Cu timpul se va descoperi care este adevărul. Dar eu sunt deschisă pentru orice investigaţie amănunţită şi am fost aşa începând din prima zi. Niciodată nu am şovăit, pentru că am fost foarte copleşită de întreaga experienţă. Primul loc unde m-am dus a fost parohia mea, implorându-l pe paroh să mă ajute, pentru că, efectiv, nu ştiam cum să mă raportez la tot ceea ce începuse să mi se întâmple. Niciodată nu mi-am dorit această muncă, nici nu am cerut-o vreodată, dar, întrucât Domnul Isus mi-a cerut-o, nu aş putea niciodată să-L refuz. El trăieşte în inima mea şi treaba mea nu este să apăr cuvintele Sale – nici nu voi face asta vreodată, întrucât nu cade în sarcina mea – dar ocrotesc cuvintele Sale şi fac tot ce îmi spune. Mi-a spus să fiu întotdeauna ascultătoare, iar unul dintre lucrurile pe care mi le-a cerut este să ţin ascunsă identitatea mea, fireşte, în faţa lumii, nu a preoţilor.
Lilla: În mesajul din 17 februarie există o referire la numele a trei lideri politici care vor fi asasinaţi în scurt timp. În decla-raţia anexată mesajului figurează şi faptul că aţi comunicat numele exact al acestor lideri mai multor persoane ecleziastice, precum şi unui grup de ziarişti. Putem şti cine sunt aceste persoane din cadrul Bisericii şi cine sunt ziariştii?
Maria: Pot spune părintelui numele preoţilor, în cazul în care doreşte să vorbească cu ei, îi poate întreba; dar trebuie să precizez că atunci ei nu m-au crezut... În data de 18 februarie am comunicat preoţilor aceste nume şi le-am trimis şi presei, prin e-mail. Ei sunt pregătiţi să confirme ceea ce s-a întâmplat deja, la fel şi câteva persoane care urmăresc mesajele. Aşadar, dacă aveţi nevoie de dovezi, le puteţi primi, dar numele lor nu le voi dezvălui la radio.
Lilla: Bine, mulţumesc! În mesajul din 20 octombrie Isus ne arată tuturor foarte clar că primul lider politic care trebuia să moară era colonelul Gaddafi. De altfel, la începutul acestui mesaj, Isus aminteşte că scepticismul multora s-ar putea diminua, întrucât unul dintre numele secretizate este cel al lui Gaddafi. Dacă este aşa, atunci de ce aceste persoane din cadrul Bisericii şi acei jurnalişti, nu confirmă lumii că într-adevăr Gaddafi este unul dintre numele care figurează în partea secretizată a mesajului din 17 februarie?
Maria: În primul rând, ar fi posibil ca preoţii cu care eu sunt în contact să vorbească personal cu un alt preot, dar ei nu vor să apară în public, şi de ce şi-ar dori acest lucru? Mesajele sunt în curs de cercetare. Dar, dacă părintele doreşte, sunt sigură că poate vorbi cu ceilalţi preoţi, ei au mesajul în e-mail şi au şi numele celorlalţi doi lideri politici. Dacă părintele doreşte să vorbească cu mine, în mod personal, sau cu preoţii, să o facă.
Lilla: Dar ce este cu ziariştii?
Maria: Nici un ziarist nu şi-a îndreptat atenţia asupra mesa-jelor, dar un ziar are acest mesaj, este pregătit să-l confirme. Vă rog să înţelegeţi că presa şi cei care au primit acest mesaj nu vor să iasă în public, deoarece ar fi batjocoriţi în propriile cercuri.
Lilla: O altă problemă este chestiunea legată de datele calendaristice, care a fost pronunţată pentru prima dată în 29 mai 2011. Citez cu exactitate: „Ziua Marelui Avertisment se împlineşte în luni de zile”. Acesta este un mod declarativ, nici nu poate fi interpretat altfel, nici chiar din punct de vedere gramatical. Care este răspunsul dvs. referitor la aceasta?[1] 
Maria: În acea zi am primit două mesaje, unul vorbea des-pre toleranţă, iar celălalt despre Marele Avertisment. Dar care este întrebarea? (nu a înţeles întrebarea foarte bine).
Lilla: Dumneavoastră aţi spus că timpul este foarte scurt, ceea ce înseamnă că Marele Avertisment va avea loc în anul acesta?
Maria: Isus mi-a spus că se va întâmpla în curând. Eu, înainte de aceasta, niciodată nu mai auzisem de Marele Avertisment, nici despre Iluminarea Conştiinţei. Toate acestea nu însemnau nimic pentru mine, dar atunci când am primit aceste mesaje, am primit foarte multe ecouri. Isus a spus:
„Ascultaţi-Mă acum, copiii Mei de pretutindeni. Săbiile drep-tăţii îi vor lovi pe aceia care au neglijat să se pregătească pentru Marele Avertisment.”
Marele Avertisment este un fel de Judecată de Apoi de o amploare mai mică. Isus mi-a spus: El nu vine pentru a judeca omenirea, pentru că atunci Raiul ar fi gol, ci, în marea Sa Milostivire, ne dă posibilitatea să ne convingem de adevăr şi ne va arăta propriile păcate, cele pe care le-am comis de-a lungul vieţii noastre. Atunci va depinde doar de noi dacă ne vom cere iertare sau nu. În acel moment încă nu ne va judeca, ci ne va mai da ceva timp. Ni se vor oferi toate şansele ca să ne întoarcem la El. Isus mi-a spus că razele milostivirii Sale – nu ştiam ce înseamnă aceasta – se vor revărsa asupra întregii lumi. Nu trebuie să ne fie teamă, dar vor fi şi oameni cărora le va fi foarte frică, pentru că nu se pot ajuta pe ei înşişi. Isus mi-a cerut să mă rog pentru sufletele oamenilor care vor muri în timpul Marelui Avertisment şi nu vor fi în stare de har.
Lilla: Cum se va manifesta Marele Avertisment?
Maria: Isus a spus că nu îmi va spune o dată exactă şi, de regulă, nu spune date oamenilor. S-ar putea să existe unu-doi vizionari pe care îi va atenţiona dinainte, dar mie mi-a spus că va avea loc în curând. Eu nu vreau să ghicesc data, nu pot să fac acest lucru. Se va întâmpla brusc: va apărea o cruce pe cer şi va urma o mare explozie, datorată ciocnirii a două stele, şi se vor vedea nişte flăcări mari, roşii. Apoi, va urma o experienţă mistică, care va dura 10-15 minute. Copiii sub 6 ani, care nu ar putea pricepe despre ce este vorba, nu vor experimenta acest eveniment.
Lilla: Isus v-a spus ce trebuie să facem până atunci?
Maria: Da! Isus este îngrijorat din cauza sufletelor oameni-lor. Vrea ca cei care urmăresc aceste mesaje să se roage pentru alţii, pentru a avea parte şi ei de mântuire. El este foarte milostiv, dar vom primi un timp limitat pentru a ne căi şi pentru a ne întoarce la El, pentru că, din păcate, trăim în „timpurile din urmă”.
Lilla: Marele Avertisment va avea loc anul acesta?
Maria: Nu vă pot răspunde. Pentru mine, în mare, este clară încadrarea în timp, dar nu am permisiunea să o spun. În schimb, vă spun că este foarte, foarte aproape!
Lilla: Dacă veţi avea mesaje urgente, ne-am bucura dacă aţi lua legătura cu noi şi vă vom ajuta în răspândirea lor. După părerea noastră, răspândirea foarte rapidă a mesajelor este o adevărată minune. Sunt traduse constant în aproape toate limbile şi, astfel, mesajele ajung la foarte multă lume.
Maria: Dacă am înţeles bine, întrebările sunt puse pentru a obţine o dovadă în favoarea credibilităţii mele. Eu înţeleg acest lucru. Dar ceea ce-i foarte important este mesajul Domnului Isus adresat lumii. Isus ştie, la fel şi Tatăl Ceresc, că mulţi nu cred în existenţa Lui, de aceea revine: ca să ne dovedească că El există şi ca să ne arate cum Îl rănim noi.
La început, această muncă a fost foarte grea pentru mine, deoarece niciodată nu mi-am dorit aşa ceva, nu reuşeam să cred că este adevărat ceea ce se întâmpla cu mine. Am crezut că mă îndrept spre nebunie. Am alergat imediat la un preot, deoarece nu ştiam ce altceva puteam să fac. Cu doi ani înainte de a primi mesajele, am început să o văd cu regularitate pe Sfânta Fecioară, deşi niciodată nu îmi vorbea.
Dar şi asta a fost, în sine, destul de cutremurător. Nu am înţeles de ce îmi apare mie, însă m-am obişnuit cu apariţiile Sale. Cred că au trecut cam 18 luni până când mi-a comunicat primul mesaj. A fost un drum foarte scurt, dar foarte intens, care a debutat în Irlanda, în data de 8 noiembrie 2010. În primele săptămâni nu am ştiut ce să fac cu toate acestea, a fost teribil – ca să mă exprim mai delicat. Tremuram, dar niciodată nu am simţit frică. În prezenţa Maicii Sfinte simţeam un foarte mare respect.
Trebuie să recunosc că eu nu ştiam multe rugăciuni, ani de-a rândul nu primisem sacramentele, dar Isus m-a învăţat toate: m-a învăţat să mă rog, apoi trebuie să particip zilnic la Sfânta Liturghie, îmi spune ce aşteaptă de la mine. Pe parcursul anului trecut mi-a comunicat şi câteva secrete pe care nu am voie să le dezvălui.
Ştiu că aceasta este o cale grea, o mare provocare. Nu aştept ca preoţii să mă creadă, şi îi pot înţelege de ce se raportează astfel la vizionari, pentru că şi eu, care sunt vizionară, am avut parte de batjocură din partea unor oameni care se autointitulează vizionari. Ei au fost trimişi la mine în mod intenţionat, ca să mă tulbure.
Acum câţiva ani nici eu nu credeam în aşa ceva. Nu mă interesau vizionarii şi nici astfel de lucruri. Mi s-a spus dese-ori, pe parcursul anului: „cu siguranţă ai vrut doar să atragi atenţia asupra ta, de aceea ai înfiinţat un web-site, oricine ar putea face asta”.  Cred că ar putea fi aşa, dar de ce aş face-o? De ce aş face-o eu? Lucrez cu normă întreagă. De mulţi ani sunt o femeie de afaceri foarte ocupată, având o poziţie de conducere la locul de muncă, iar dacă acolo s-ar şti ce alt rol mai am, a doua zi dimineaţă aş fi concediată, aş fi batjocorită şi presa ar fi mereu la uşa mea, iar mesajele nu ar vorbi despre ceea ce vorbesc de fapt, ci despre mine. De aceea am decis ca, deocamdată, să rămân în umbră.
Dar aş dori să citesc o parte a mesajului pe care l-am primit astăzi de la Sfânta Fecioară. Este foarte puternic şi te trezeşte la realitate. Prima parte a mesajului nu o voi citi, pentru că-mi este destinată doar mie. Sfânta Fecioară mă conduce în această lucrare, la ea alerg atunci când sunt tulburată sau când am parte de atacuri puternice. În ultimul timp am fost expusă la mari atacuri. Nu am ştiut ce înseamnă asta până ce nu m-am apucat de această lucrare, dar acum ştiu deja. Satana mă urăşte şi vrea să mă oprească.
„Fiica mea, tu eşti profetul ales al timpurilor din urmă şi doar tu poţi primi atât de amănunţit Cuvintele Sfinte ale Fiului meu, cea care ai fost aleasă pentru aceasta. Te rog, permite ca bucuria să-ţi umple inima, acesta este unul dintre cele mai mari daruri pe care îl poţi primi de la iubitul meu Fiu. Primeş-te-l, nu fi neîncrezătoare, niciodată să nu respingi Cuvintele Sale Sfinte, nu căuta interpretările altora, oricât ar fi ele de logice! Tu vei umbla pe această cale a crucii pentru a împlini profeţia. Calea crucii îţi va aduce multe greutăţi în viaţă, dar doar dacă le vei primi cu resemnare şi cu bucurie în inimă, forţele întunericului nu te vor vătăma; fii ascultătoare în toate cele ce ţi se cer. Fii atentă, fii atentă, fii atentă, atunci când vorbeşte cu tine; dă-i timpul necesar şi ascultă ceea ce vrea să îţi spună şi niciodată, dar niciodată, nu interpreta Cuvintele Sale Sfinte pentru a îndestula cerinţele altora. Nu ai primit aprobare să faci aceasta. Din compasiune pentru simţămintele altora cedezi acestor ispite. Fii atentă la mine, a ta Mamă iubitoare: prin mine ai ajuns la Fiul meu. Prin harurile primite de la mine şi printr-o pregătire îndelungată, ai devenit potrivită pentru această sfântă misiune. Prin scumpul meu Fiu, ai ajuns la Tatăl Ceresc. Prin Sfânta Treime, lumea se va salva, prin intermediul lucrării pe care o faci pentru iubitul meu Fiu. Copila mea, acesta este un mesaj important pentru tine şi trebuie să îmi respecţi sfatul. Cere-mi să învălui cu mantia mea fiecare pas al tău. Eliberează-ţi mintea de tot ce ţi-ar putea distrage atenţia şi concentrează-te doar asupra Fiului meu. Doar aceasta trebuie să te preocupe. Îţi mulţumesc că ai răspuns mesajului meu pe care a trebuit să ţi-l împărtăşesc.
Mama ta Sfântă, Regina Cerului!”
Lilla: Vă mulţumim că ne-aţi împărtăşit şi nouă acest mesaj!
Maria: Eu nu mai încerc să mă justific sau să mă apăr, pen-tru că toate acestea nu vorbesc despre mine. Pentru a putea să îndeplinesc această misiune am primit putere treptat, pentru că, vă rog să mă credeţi, s-au făcut toate încercările pentru a împiedica răspândirea acestor mesaje. Dar eu sunt hotărâtă să îndeplinesc dorinţele sfinte ale lui Isus şi voi rămâne statornică în aceasta, cu orice preţ. Voi face totul pentru ca milioane de oameni să se convertească prin intermediul mesajelor. Aşa cum am mai spus, aici nu este vorba despre mine şi sub nici o formă nu este vorba despre bani. Nu am nici un câştig din asta, în schimb, pot să pierd totul. Câştigul meu adevărat este viaţa mea spirituală, şi tot ce fac este dintr-o iubire curată pentru Isus. El mi-a cerut să duc la bun sfârşit această misiune. M-am chinuit, am luptat împotriva ei, am încercat să-i întorc spatele, dar acum nu aş mai renunţa.
Lilla: Aceste atacuri vin din partea lumii, a Bisericii sau din ambele părţi? 
Maria: Nu, nu din partea Bisericii! Când am mers la un preot, a citit primele trei mesaje şi a izbucnit în lacrimi; pur şi simplu i-a atins sufletul. Eu nu aş fi putut scrie aşa ceva. Nici cel mai talentat scriitor nu ar fi putut scrie în 15 minute un astfel de text. Acestea nu sunt nişte mesaje alcătuite, nu eu le-am compus.
Nu, nu din partea Bisericii a venit atacul. În mod interesant, atacul nu a venit din partea necredincioşilor, ci tocmai din partea credincioşilor şi din partea altor persoane care se cred vizionare. Aceste atacuri necruţătoare au fost şocante pentru mine, pentru că nu reuşeam să înţeleg cum de aceste persoane, dacă sunt cu adevărat vizionare, se comportă cu o asemenea ură faţă de mine. M-au căutat, dar niciuna dintre ele nu a fost adevărat vizionar, nici una... Sunt pline de autosuficienţă, şi vor să ajungă în centrul atenţiei, încearcă să facă rost de bani, să strângă bani. Pentru ce? Ştiţi, realizarea sitului meu a costat într-adevăr bani, dar altminteri, nu avem nevoie de bani, pentru că toţi cei care muncesc în răspândirea mesajelor o fac în mod gratuit. Este atât de uşor să fii atras de lucrurile materiale şi lumeşti. Dar aceste mesaje sunt date ca să slujească doar pentru folosul omenirii, la nimic altceva.
Lilla: Care dintre mesaje îl consideraţi cel mai important?
Maria: Sunt multe mesaje, dar a fost unul al cărui titlu este: „Scara care duce spre desăvârşirea spirituală”. L-am primit în noiembrie sau în decembrie, nu mai ştiu exact, deoarece calculatorul meu nu este deschis.
Nu îmi aduc aminte de data exactă, dar a fost cu adevărat extraordinar. Nu am înţeles nimic din acesta. Au fost mesaje din care nu am înţeles nici un cuvânt, de aceea a trebuit să caut înţelesul fiecărui cuvânt ca să-l pot înţelege. De exemplu, a fost un astfel de cuvânt, pe care nu l-am înţeles, l-am scris aşa cum l-am auzit, am încercat să-i caut înţelesul pe Google, apoi am întrebat un preot: ce înseamnă asta? Se referea la oameni care doreau să obţină mari haruri prin avansarea în viaţa spirituală. Mesajul a fost atât de profund, încât nu am fost în stare să înţeleg nici un paragraf. Au fost şi alte surprize.
Am avut parte, din partea lui Isus, şi de revelaţii particulare, deoarece eu mă îndoiam. A avut mult de furcă cu mine în pri-mele câteva luni. Mi-a spus de mai multe ori: „Te rog, te rog, de ce eşti atât de speriată, noi suntem familia ta sfântă, suntem familia ta”. Apoi am început să lăcrimez şi în mine s-au declanşat simţăminte pline de afecţiune.
Uneori, Îl simt pe Isus atât de aproape de mine. Acum simt durerea Lui, pe care mi-am asumat-o singură. El mi-a cerut-o, iar eu am răspuns da. Este greu să suferi. Unii spun că suferinţa trebuie asumată cu bucurie dar, ca să fiu sinceră, eu încă nu am ajuns în acea fază, deoarece aceasta presupune timp. Nu mă răzvrătesc împotriva suferinţei, dar uneori simt că este prea mult şi atunci Îi spun: „Te rog, nu mai pot continua!” Însă, apoi, tot nu reuşesc să Îi întorc spatele, Îl iubesc prea mult ca să pot face asta. Îl văd şi fireşte că, atunci când Îl văd, niciodată nu pot să-I spun nu.
Am fost rănită cumplit din cauza acestor mesaje, prietenii mei au crezut că mi-am pierdut minţile, dar, apoi, totuşi, doi dintre ei m-au crezut. Isus mi-a dat şi semne personale, ca eu însămi să pot crede că totul nu este doar în imaginaţia mea. Unul dintre aceste semne a fost vindecarea mâinii mele drepte, care îmi crea probleme de ceva timp. Apoi, au fost şi alte semne: simţământul nopţii spirituale. Până atunci nu ştiam ce înseamnă aceasta şi nu aş dori-o nici celui mai mare duşman al meu. A fost teribil! Încep să mă obişnuiesc şi acum ştiu întotdeauna când vine. Atunci, încerc să rămân în linişte, să nu vorbesc nimic despre asta (să nu mă plâng). Nu sufăr fizic, ci acestea sunt nişte suferinţe spirituale. Sau, dacă sunt martora unor lucruri păcătoase, se întâmplă uneori că mi se face rău. Vorbesc aici de păcate grave, căci cu toţii suntem păcătoşi.
Lilla: Ce se va întâmpla după Marele Avertisment?
Maria: În timpul Marelui Avertisment se vor converti mili-oane de suflete. Printre ele vor fi şi suflete care nu vor perse-vera în a rămâne de partea adevărului, se vor îndepărta din nou de Dumnezeu. Vor exista şi păcătoşi împietriţi, care nu vor fi în stare să se convertească, dar Isus este foarte răbdător şi foarte milostiv. De aceea, le va da timp, dar nu foarte mult.
Lilla: Viaţa lumii se va desfăşura altfel?
Maria: Isus mi-a spus adesea că rugăciunea are o mare putere de a înlătura, de a anula. De exemplu, şi în acest an au existat evenimente care au fost anulate datorită rugăciunilor. Săptămâna trecută a fost anulat un mare eveniment tragic. Am primit informaţii legate de viitor, dar Isus nu mi-a comunicat date, momente în timp, pentru că orice poate fi anulat. În schimb, ştiu că răbdarea Tatălui Ceresc a ajuns la capăt. Nu va mai permite mult timp să se petreacă ceea ce acum se întâmplă în lume. După aceea, pe pământ va urma minunata Eră de Pace. Dar nu ştiu prea multe despre asta – că va dura sau nu o mie de ani – ştiu foarte puţine despre acest subiect. Ştiu că păcatul va fi şters, că nu va mai exista. Oamenii vor primi toate şansele să se convertească, dar dacă nu se vor converti... gata! După aceea, nu vor mai avea posibilitate de convertire.
Lilla: Răspândirea rapidă a mesajelor este o adevărată minune. Şi Isus face referire la acest fapt, nemaivorbind de acei voluntari care traduc şi răspândesc mesajele. Sunt convinsă că şi Vaticanul ştie de aceste mesaje. Nu aţi primit semnale de la Vatican, că ar dori să se întâlnească cu dvs.? Nu aţi fost căutată de la Vatican?
Maria: Nu! Un preot, care mă supraveghează, mi-a spus clar că nu va recunoaşte mesajele până când Marele Avertisment nu va avea loc. Isus a spus că nu mai avem timp...
Lilla: Ar fi important ca mesajele să fie cunoscute înainte de Marele Avertisment, nu-i aşa?
Maria: Foarte puţini preoţi şi-ar asuma sarcina de a vorbi public despre aceste mesaje, deoarece – aşa ştiu eu – ar avea nevoie de permisiunea episcopului lor. Uitaţi-vă la situaţia Medjugorje-ului... Şi în această situaţie va fi nevoie de timp mai mult. Dar am primit e-mailuri de la preoţi, de la episcopi, iar unii dintre ei sunt foarte cunoscuţi în lume, aţi fi chiar foarte miraţi dacă aţi cunoaşte numele lor. Mi-au scris şi, spre marea mea mirare, m-au asigurat de sprijinul lor. Toate acestea sunt înălţătoare pentru mine, deoarece, vă spun, acest drum este cu adevărat unul singuratic. Primesc sprijin atât de minunat de la episcopi şi preoţi, de la călugăriţe... Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru aceşti oameni minunaţi pe care mă pot sprijini. Slavă Domnului că există aceştia.
Lilla: Radio Maria poate face ceva în răspândirea mesajelor?
Maria: Acest lucru este foarte simplu. În primul rând, Isus a spus: „Vă rog, vă rog, nu vă panicaţi, nu vă îngrijoraţi, aceasta este o veste minunată, un dar extraordinar!”. Isus mi-a spus că, în anii trecuţi, a vorbit mai multor vizionari despre Marele Avertisment; acesta este un dar extraordinar, nu trebuie să ne fie teamă de el, ci trebuie să îl aşteptăm. Când am început să o văd pe Sfânta Fecioară, am mai văzut şi alţi sfinţi şi nu ştiam cine sunt. Unul dintre ei a fost o călugăriţă, care avea pe cap un văl apretat în formă unghiulară, care mie mi s-a părut foarte ciudat. Doar apoi am aflat de la un preot că aceasta este Sfânta Faustina, ea a purtat un astfel de văl. L-am văzut şi pe Sfântul Augustin. Sfânta Fecioară mi-a spus cine sunt pentru că eu nu ştiam nimic despre persoanele lor. L-am văzut şi pe Sfântul Benedict, pe Sfânta Tereza de Avila, Sfânta Bernadette şi pe Papa Ioan Paul al II-lea şi am mai văzut-o pe Sfânta Fecioară înainte de a naşte. Acest fapt m-a mirat foarte tare pe mine. Aşadar, la început, îmi părea chiar că este foarte aproape de sorocul naşterii, ceea ce pe mine m-a mirat, dar de atunci nu o mai văd aşa. Această viziune, însă, pentru mine, a fost ieşită din comun.
Dacă ar trebui să ne fie frică de ceva? Nu, deloc! Acesta este un dar minunat!
Lilla: Este pentru prima dată când aud vorbindu-se aşa despre Marele Averisment, fiindcă de cele mai multe ori se vorbeşte despre el ca despre o pedeapsă, ca despre ceva de care ar trebui să ne fie teamă.
Maria: O, nu! Isus se bucură de ceea ce va face. A spus că se bucură atât de mult că poate să ne ofere acest dar, tuturor femeilor, bărbaţilor şi copiilor de peste 6 ani. Vor primi acea certitudine pe care au aşteptat-o.
Lilla: Aceasta este cu adevărat o veste bună!
Maria: Vom primi acea certitudine pe care unii dintre noi am aşteptat-o întreaga viaţă: ateii, necredincioşii, liber-cugetătorii, catolicii, protestanţii, evreii, musulmanii, etc. Cu toţii vom vedea adevărul. Nu doar faptul că Tatăl Ceresc există, ci şi că Isus este parte a Sfintei Treimi. Aceasta este o mare şansă. Isus a spus că cei care sunt în starea de păcat grav trebuie să treacă printr-o purificare şi vor simţi o durere atât de intensă, ca şi cum ar fi în Purgatoriu: dar este nevoie de aceasta, deoarece adevărul este o purificare, adevărul este un avertisment. Apoi, vom fi potriviţi pentru a fi părtaşi ai noii ere.
Tatăl Ceresc mi-a spus că va veni să-şi revendice de la cel rău Împărăţia Sa de pe Pământ. Suntem atât de norocoşi! Aceste gânduri mi se învârteau în cap, chiar din primele zile după ce mi-am revenit din şoc şi am început să pricep mesajele: „Cât suntem de norocoşi că Dumnezeu există!”. Am avut perioade în viaţă când nu am fost sigură dacă eu cred cu adevărat. De aceea, unul din lucrurile care m-au izbit la aceste mesaje a fost că am simţit o mare uşurare ştiind că Dumnezeu există! Este cu adevărat ceva minunat, iar El este atât de Milostiv! Vrea să-l salveze pe fiecare păcătos, indiferent de gravitatea păcatului său. Acesta este adevărul. El iubeşte pe toată lumea, chiar şi pe criminali, pe păcătoşii împietriţi; îl iubeşte pe păcătos, dar dispreţuieşte păcatul. Cu toţii suntem fiii Săi, fiicele Sale, cu toţii suntem egali în ochii Săi, iar dacă cineva moare în starea de păcat de moarte, nu este treaba noastră să-l judecăm, nu este treaba noastră să decidem soarta definitivă a acelui om. Doar Tatăl Ceresc, în dreptatea Sa, poate face acest lucru. Noi nu avem niciun drept să-i judecăm pe alţii.
Lilla: Ce va fi cu cei care vor muri în acea zi?
Maria: Ei sunt aceia pentru care Isus se îngrijorează cel mai tare. Dar a spus să ne rugăm Rozarul Îndurării Divine pentru acele suflete: rugăciune, rugăciune, rugăciune – asta doreşte! Dacă facem aşa, atunci se vor salva. De aceea cere Isus atât de multă rugăciune. Cere multă-multă rugăciune. Vă spun, spre exemplu, că atunci când am vorbit cu El despre faptul că oamenii nu vor să audă mesajele Sale, a răspuns: pentru că sunt mulţi care transmit mesaje, însă doar puţini dintre ei sunt adevăraţi. Apoi, în iunie, a spus: „Tu ai putea spune că nu ascultă mesajele, dar ei nu le pot asculta dacă nu au auzit de ele. Fii curajoasă şi spunele cât mai multor oameni şi roagă-i să răspândească cuvintele Mele!”
Aşadar, aceste cuvinte îmi erau adresate mie, deoarece Isus a văzut că nu am făcut totul în scopul răspândirii mesajelor. „Cheamă-i, roagă-i, explică-le că este important să citească mesajele Mele. Înainte de a le respinge trebuie să le citească, pentru că doar atunci când vor primi puterea provenită de pe buzele Mele dumnezeieşti, doar atunci când Duhul Meu îi va atrage, vor înţelege în fine că Eu, Isus Cristos, sunt cel care vorbeşte lumii.”
Ceea ce mă surprinde în această misiune, este faptul că aceste mesaje au fost deja traduse în 14 limbi (în 2014 există deja traduceri în peste 40 de limbi – n.tr.) şi acestea sunt traduceri corecte şi nu superficiale. Căutând cu motorul Google vom găsi 58 de limbi, dintre care doar 12 sunt veridice, aici incluzând şi traducerea chineză, care chiar ieri a fost postată pe internet. După părerea mea, e ceva uimitor!
Zilnic, site-ul este vizionat de 10-15 mii de oameni. Mulţi atei s-au convertit. Am primit email-uri de la atei care au mărturisit că, atunci când au citit mesajele, cu ei s-a întâmplat ceva de necrezut. Pentru mine, acest fapt este o mare uşurare, fiindcă, astfel, văd cum lucrează Duhul Sfânt. Dar, fireşte, sunt şi atacuri care, uneori, sunt atât de neîndurătoare, încât e ceva de necrezut. Au încercat să distrugă site-ul, calculatorul meu, au fost oameni care au înfiinţat site-uri false, folosindu-se de mesajele primite de mine, şi pe care le-au rescris ca şi cum ar fi fost ale lor proprii, apoi au cerut bani pentru ele. Noi nu cerem bani. La început, a trebuit să strângem o mică sumă pentru a realiza site-ul, apoi, însă, nu a mai fost nevoie să cerem donaţii de la oameni făcând apel la mesaje. Nu este deloc necesar!
Lilla: Aţi dori să transmiteţi ceva ascultătorilor postului Radio Maria?
Maria: Da! Nu încerc nici să mă apăr, nici să mă justific în vreun fel, pentru că orice aş spune celor care nu vor să audă aceste mesaje, nu ar conta deloc. În schimb, îndemn pe toată lumea să citească aceste mesaje! Şi să-mi spună, după ce le-au citit, dacă nu li s-a aprins inima. Fiindcă acest efect l-au avut asupra mea. Acum, când le citesc retroactiv, uneori izbucnesc în lacrimi. Cine ar avea talentul să scrie asemenea mesaje? Cine?
Acestea nu pot fi născocite. Dacă ar fi fost scrise cu ani înainte şi acum ar fi publicate zi după zi – atât de multă înţelepciune cuprind... şi atât de multă iubire! Nu există niciun dubiu că autorul acestor mesaje nu este un om. Doar deschideţi-vă inimile şi minţile şi întrebaţi-vă: oare, în timpurile din urmă, nu ar veni Isus ca să-i pregătească pe copiii Săi? Ar apărea doar aşa, brusc, fără să ne pregătească? Nu, nu ar face aşa ceva!
Pe de altă parte, ar trebui să mă aştept ca oamenii să creadă orice profet care apare? Nu, sub nici o formă! Trebuie să fim foarte circumspecţi! Şi eu am fost la fel. De aceea am şi mers imediat la parohul meu. Nu am vrut ca totul să fie o născocire a imaginaţiei mele, deoarece, dacă ar fi fost vorba despre asta, nu aş fi putut suporta această situaţie. Să faci aşa ceva, (a răspândi fantezii ale imaginaţiei proprii drept mesaje adevărate) este un lucru atât de eronat şi, chiar dacă cineva ar face aşa ceva dintr-o eroare, şi atunci este un lucru foarte urât să continui o asemenea activitate. Îndoielile mele s-au risipit, apoi, uneori, au revenit, dar acum nu mă mai îndoiesc de autenticitatea mesajelor. Ele îmi umplu inima de iubire pentru Dumnezeu, şi sute de mii de oameni s-au convertit prin intermediul lor. Dacă au un asemenea efect, ele nu pot proveni de la satana.
Am fost acuzată că acestea nu sunt mesajele luminii. Dacă nu sunt mesaje ale luminii, ce credeţi, de unde sunt? Din imaginaţia mea? De la forţele întunericului? Nu aş crede. Ar fi oare născocirea unei minţi fanatice, care este atât de plină de iubire pentru Isus încât inventează mesaje? Nu. Eu lucrez cu normă întreagă. Din 24 de ore, am la dispoziţie doar 2-3 ore în care, în cele din urmă, pot şi eu să mă aşez şi să respir un pic. Pe lângă un asemenea ritm de lucru şi pe lângă îngrijirea unei familii de 4 persoane, ar fi imposibil să mă mai ocup şi de inventarea unor mesaje.
Lilla: Lucraţi cu normă întreagă?
Maria: Sigur că da! Nu am altă alegere! Eu sunt cea care susţine familia! Mesajele mi-au schimbat modul de a privi lu-crurile. Unul dintre lucrurile pe care l-am observat, şi de care m-am şi mirat, este că nu mă mai interesează hainele. Înainte am fost o roabă a modei, acum însă nu mă mai interesează. Lucrurile care înainte îmi produceau plăcere, acum nu mă mai satisfac. Ceea ce contează este doar Sfântul Cuvânt al lui Isus care poate salva omenirea. Doar asta contează. M-am schimbat foarte mult, dar nu în lucrurile exterioare. Încerc să nu schimb foarte multe la modul în care arăt, ca să nu fie bătător la ochi. Dar, în interior, sunt cu totul alt om.
Lilla: Vi s-a inversat scara de valori?
Maria: În totalitate! Este atât de extraordinar faptul că mici lucruri, care îmi aduceau bucurie, nu mai reprezintă nimic, iar altele, care nu reprezentau nimic, acum mă umplu de bucurie.
Lilla: Isus poate schimba viaţa oricui?
Maria: Nu ştiu cum de m-a ales tocmai pe mine, întrucât eu eram ultima de pe acest pământ pe care ar fi putut-o alege pentru această misiune incredibilă...
Lilla: Credibilitatea dvs. este confirmată, printre altele, şi de faptul că nu aţi fost o persoană care şi-a practicat religia!
Maria: Întotdeauna am fost credincioasă, chiar de mic copil, pe atunci eram o membră foarte activă a Legiunii Mariei, apoi, însă, am devenit delăsătoare.
Lilla: Aţi mai fi dispusă la un interviu, cândva, în viitor?
Maria: Da, fireşte!
Lilla: Mulţumim frumos pentru interviu!
Maria: Cu mult drag.

Interviul a fost difuzat în emisiunea
din data de 8 octombrie 2012




Interviurile sunt preluate din cartea:
”Deschidere către lumea apariţiilor” Selymes Jozsef, Traducerea textului unor emisiuni difuzate în limba maghiară la Radio Maria Transilvania, în perioada 2012-2013

În limba maghiară, transcrierea interviurilor se găseşte pe siteul:

În limba engleză MARIA DIVINE MERCY INTERVIEW poate fi ascultat aici: https://www.youtube.com/watch?v=-lCjntyvAFc




[1]               La vremea respectivă colegii maghiari au înţeles greşit această frază a mesajului, şi întrebarea din interviu a fost pusă pe baza acesteia, dar traducerea corectă este aşa: „Marele Avertisment se apropie cu fiecare lună”.

sursa: https://informatiisimesaje.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu