marți, 24 ianuarie 2017

Avertismentul în diferite revelații, altele decât cele ale Mariei Divinei Milostiviri


Avertismentul – Anna Maria Taigi
Anna Maria Taigi, beatificată în 1920, femeie și mamă model, a fost nu numai un profet al timpurilor noastre ci și una dintre cele mai deosebite mistice din istoria Bisericii. Binecuvântata Anna Maria Taigi a vorbit despre o mare pedeapsă care se va abate asupra lumii și înainte de care va fi o iluminare a conștiinței oamenilor, prin care brusc fiecare se va vedea așa cum îl vede Dumnezeu. Ea a menționat că această iluminare a conștiinței va avea drept consecință salvarea multor suflete pentru că mulți se vor căi după acest ”Avertisment”... acest miracol al ”iluminarii proprii”.

Avertismentul – Sf.Edmund Campion
E interesant că cu 300 de ani înainte de Binecuvântata Anna Maria, aceeași revelație i-a fost dată lui Sf.Edmund Campion care a mers la moarte afirmând aceeași profeție.

Avertismentul – Heede, Germania
În niște mesaje de la Heede în Germania, când la 1 noiembrie 1937 se zice că Fecioara Maria le-a apărut la patru fete și se mai spune că și Isus le-ar fi apărut mai târziu, aflăm despre Avertisment. Isus le-a zis într-unul din mesajele: "Va fi groaznic, o "Mică Judecată ". Mă voi face cunoscut oamenilor. Fiecare suflet Mă va recunoaște ca fiind Dumnezeul lui."

Avertismentul - Rosa Quattrini, Mama Rosa, San Damiano, Italia 
 Isus i-ar fi spus Rosei Quattrini, Mama Rosa, vizionara de la San Damiano, Italia, în 05 aprilie 1968: "Voi veni în slavă, voi veni pentru "a da lumină, pentru a ilumina toate sufletele". Dar va fi prea târziu pentru cei care nu înțeleg dragostea unei mame. Ei vor fi în mijlocul unei încercări teribile". În 05 august 1968, Isus i-a spus Mamei Rosa: "Eu voi veni în curând cu "o mare lumină pentru a converti o mulțime de suflete" și apoi Cerul și pământul vor tremura de puterea Mea. Atunci toate suflete vor vedea "lumina" și toate inimile vor fi inflăcărate de dragoste pentru Mine".

Convertirea Sfântului Paul a fost un precedent de iluminare 
În 25 ianuarie 1996, Isus i-a spus lui Sadie Jaramillo: "Convertirea Apostolul Meu Pavel a fost un precedent lăsat în cuvântul Meu. A fost experiența lui de revelație particulară! Când a fost orbit de lumina Mea, a știut că nu-L mai putea nega pe Cel pe care l-a persecutat. Iar acum totul va fi cuprins în acest moment de Milostivire, când lumina Mea relevă încă o dată persecuția Mea! Căci ce este păcatul, indiferent de ce fel ar fi el, dacă nu persecuția Mea ....Pe măsură ce vei fi iluminat în lumina Mea în acel moment în care vom fi doar tu și cu Mine, vei vedea persecuția Mea făcută de către tine, și chiar mai mult de atât, vei vedea marea Mea milostivire și dragoste. Și această zi, care va fi pentru mulți ca o noapte de teroare, va trece și apoi mulți, pentru care tu și alții au suferit, vor fi cuprinși în recoltă... ceea ce mai rămâne este revărsarea milostivirii mele, înainte de judecata finală ..."

Avertismentul - Garabandal, Spania, 1961-1965
 În timpul aparițiilor din 1961 -1965, la Garabandal, Spania, patru copii au văzut și au primit mesaje de la Maica noastră Preasfântă. Aceste apariții au avut loc în timpul perioadei Conciliului Vatican II și chiar după ce Biserica nu a reuşit să dezvăluie a treia parte a secretului de la Fatima pe care noi, cei care trăiam în acel moment și care urmăream aparițiile de la Fatima, ne așteptam să fie făcută cunoscută de către Papa Ioan al XXIII-lea în 1960. La Garabandal, Conchita, Mary Loli și Jacinta au primit mesaje despre Avertisment. Lui Mary Loli i s-a spus anul în care va avea loc Avertismentul. În termen de un an de la Avertisment va fi un Mare Miracol. Conchitei i s-a spus data Marelui Miracol.
În iunie 1962 acești trei vizionari au experimentat "Noaptea strigătelor" [de fapt, au fost cam două nopți care au îngrozit oamenii din cătun, atât de mult încât aproape toți au mers la spovedanie și împărtășanie]. În timpul acestor două nopți au fost prezentate Avertismentul și Marea Pedeapsă. Prima noapte, în care numai Mary Loli și Jacinta au fost prezente, a fost despre Avertisment. În a doua noapte, când și Conchita a fost prezentă, li s-a arătat Pedeapsa (care în acel moment era condiționată de evenimente viitoare). Mari Cruz nu a participat la nici unul dintre aceste evenimente.
La 1 ianuarie 1965, la padurea de pini, Fecioara Maria i-a spus Conchitei despre Avertisment. I-a spus în ce va consta Avertismentul, dar ea nu știe nici ziua nici data.

Avertismentul – Conchita 
Conchita a spus că Avertismentul va fi ca și cum două corpuri cerești sau stele se ciocnesc, fac mult zgomot și o mare lumină, însă nu cad. Noi urmează să vedem asta. Aceasta ne va îngrozi, deoarece în acel moment ne vom vedea sufletele și răul pe care l-am făcut. În acel moment ne vom vedea conștiința, tot răul pe care îl facem și binele pe care nu-l facem. Aceasta va fi ca și cum am fi în agonie, însă nu vom muri din cauza asta, dar poate vom muri de spaimă sau de șocul de a ne vedea pe noi înșine. Avertismentul este ca o purificare pentru Miracol. Conchita a spus că este ca un fel de catastrofă. Aceasta ne va face să ne gândim la moarte, adica vom prefera să fim morți decât să experimentăm Avertismentul. Conchita ne-a dezvăluit că va fi foarte înfricoșător, de o mie de ori mai rău decât un cutremur. El va fi ca un foc. Nu ne va arde trupul, dar îl vom simți fizic și în interior. Este ceva din cer. Oamenii din fiecare parte a lumii îl vor experimenta. Nici unul dintre noi nu va scăpa de acesta: cel bun, ca să se apropie mai mult de Dumnezeu; cel rău, ca să-și poată schimba viața. Conchita a spus că, dacă ea nu ar ști ce e pedeapsa, ea ar spune că Avertismentul e mai rău decât pedeapsa.
În timpul unui interviu, Conchita a declarat că ea crede ca durata Avertismentului este de aproximativ cinci minute.
Într-un interviu din octombrie 1968, într-un răspuns la o întrebare despre Avertisment, Conchita a declarat: "Avertismentul este ceva supranatural și nu va fi explicat de de știință. Va fi văzut și simțit".
După cele zise de Conchita: "Avertismentul va fi o purificare, o pregătire pentru Miracol, și toată lumea îl va vedea. Îi va face pe oameni conștienți de răul pe care-l fac prin păcatele lor."

Avertismentul - Mary Loli 
Mary Loli a spus: "Atunci când Avertismentul va avea loc, totul va sta pe loc, chiar și avioanele pe cer, însă doar pentru câteva momente. În momentul în care totul se va opri, va avea loc Avertismentul. Avertismentul va dura doar câteva minute. El este foarte aproape și este important să ne pregătim, pentru că este un lucru teribil. El ne va face să simțim tot răul pe care l-am făcut."
Mary Loli ne-a spus: "Toata lumea îl va experimenta oriunde s-ar afla, indiferent de starea lor sau de cunoștințele lor despre Dumnezeu. Va fi o experiență personală, interioară. Va părea ca și cum lumea s-a oprit, dar cu toate acestea nimeni nu va fi conștient de acest fapt căci oamenii vor fi complet absorbiți de trăirea lor proprie. Va fi ceva de genul unui sentiment interior de tristețe și de durere pentru ca L-am ofensat pe Dumnezeu. Dumnezeu ne va ajuta să vedem clar răul pe care i l-am provocat și toate lucrurile rele pe care le facem. El ne va ajuta să simțim această durere interioară pentru că de multe ori atunci când facem ceva rău Îi cerem iertare Domnului doar cu buzele noastre, dar acum El ne va ajuta să simțim fizic această durere profundă.”
Mary Loli a spus că atunci va parea ca și cum comuniștii ar fi luat controlul întregii lumi, și va fi foarte greu ca oamenii să-şi practice religia, preoții sa spună liturghia sau oamenii să intre în biserici în acele timpuri în care se va produce Avertismentul. Va fi ca și cum Biserica ar fi dispărut.

Avertismentul - Jacinta  
Jacinta a declarat: "Avertismentul este ceva care este în primul rând văzut în aer peste tot în lume și imediat se transmite în interiorul sufletelor noastre. Va dura foarte puțin timp, dar va părea că durează foarte mult din cauza efectului său asupra noastră. Aceasta va fi pentru binele sufletelor noastre, în scopul de a ne vedea pe noi înșine, conștiința noastră, binele și răul pe care le-am făcut. Apoi, vom simți o mare dragoste față de părinții noștri cerești și vom cere iertare pentru toate păcatele noastre. Avertismentul este pentru toată lumea, deoarece Dumnezeu vrea mântuirea noastră. Avertismentul este pentru ca noi să ne apropiem de El și pentru ca să crească credința noastră. Prin urmare, ar trebui să ne pregătim pentru acea zi, dar nu să o așteaptăm cu frică pentru că Dumnezeu nu trimite lucruri de dragul fricii, ci mai degrabă din dreptate și dragoste, și El face aceasta pentru binele tuturor copiilor Săi, ca ei să se poată bucura de fericirea veșnică și să nu se piardă."

Miracolul și relația acestuia cu Avertismentul
Conchita cunoaște data Miracolului și cu opt zile înainte de producerea Miracolului ea va anunța lumii data. Miracolul va avea loc cândva în luna martie, aprilie sau mai, între 8 și 16 a lunii, la 20:30 ora din Garabandal, într-o zi de sărbătoare a unui Martir al Euharistiei mai puțin cunoscut, în timpul unui eveniment bisericesc rar, care nu are legătură cu Miracolul. Doar o singură persoană din anturajul Conchitei a numit luna aprilie ca fiind luna Miracolului.
Conchitei i s-a spus ce ar fi Miracolul, și ea a zis: "Va fi un miracol al iubirii lui Dumnezeu, ceva care va dovedi și arăta dragostea Lui pentru noi într-un mod extraordinar. " Miracolul, a spus Conchita, va coincide cu un eveniment în Biserică, ceva ce se întâmplă foarte rar și care nu a avut loc în timpul vieții Conchitei (până în 2001 când a fost luat interviul). Conchita a spus că nu este vorba de ceva nou sau uimitor, ci doar rar, cum ar fi definirea a unei dogme - ceva de genul ăsta - care va afecta întreaga Biserică. Se va întâmpla în aceeași zi ca și Miracolul dar nu ca o consecință a Miracolului, ci va fi doar o coincidență.
Cei prezenți în Garabandal la momentul Miracolului vor fi vindecaţi. Bolnavii care sunt prezenți vor fi vindecați, necredincioșii vor crede, iar păcătoșii vor fi convertiți.
Domnul nostru i-a spus Conchitei, în 20 iulie 1963, că scopul acestui Miracol este: "De a converti întreaga lume”. Conchita L-a întrebat pe Domnul nostru dacă Rusia va fi convertită, iar Domnul nostru i-a răspuns: "Da, ea va fi convertită, și astfel, toată lumea va iubi inimile noastre".
În 07 februarie 1974, Conchita a declarat: "Pentru ca să se împlinească cuvintele Maicii Binecuvântate , trebuie să aibă loc Avertismentul și Miracolul. Totul formează un singur mesaj".
[A patra vizionară, Mari Cruz, care ulterior a negat faptul că aceste apariții au avut loc, ni se spune că va crede din nou că a avut aceste aparitii, dar asta numai după Miracol.]

Semnul permanent din Garabandal, de după Miracol 
După Miracol, va fi lăsat un semn permanent la Garabandal. În 14 septembrie 1965, Conchita a declarat: "Semnul care va rămâne pentru totdeauna la pini este ceva pe care vom putea să-l fotografiem, să-l transmitem prin televiziune și să-l vedem, însă nu vom putea să-l atingem. Va fi evident că el nu este un lucru din lumea aceasta, ci de la Dumnezeu. Conchita a dezvăluit că, deși semnul poate fi comparat cu un "stâlp de fum" sau cu "raze de soare", el nu va fi de fapt nici unul dintre acestea. La Garabandal ni s-a spus că după ce aceste evenimente vor avea loc, va exista o perioadă scurtă de timp pentru convertirea oamenilor. Dacă omenirea nu se va converti, atunci va urma o Mare Pedeapsă.

Iluminarea (Avertismentul) Janie Garza, Austin, Texas, vizionara și stigmatizata care a primit Mesajele Cerului pentru Familie
13 mai 1994 Iluminarea sufletului
Sf. Iosif: Eu, Sf. Iosif, aduc binecuvântările lui Dumnezeu pentru tine și pentru familia ta.
Janie: Mulțumesc, iubite Sfinte Iosif. Lăudat fie Tatăl Veșnic pentru bunătatea Lui în vecii vecilor. Amin.
Sf. Iosif: Micuța mea, eu, Sf. Iosif, știu că gravitatea mesajelor pe care le-ai primit de la Preasfânta Maria și de la Sf. Mihail te-au pus în încurcătură. Sunt aici pentru a te ajuta să înțelegi aceste mesaje. Vezi tu, micuța mea, poporul lui Dumnezeu a ignorat avertismentele Sale. Lumea nu înțelege întunericul care o înconjoară.
Mulți oameni continuă să trăiască în păcat, și au uitat că vine ziua când le va fi permis să-și vadă starea sufletelor lor. Ce moment groaznic va fi acesta pentru multe, multe suflete. Mulți vor muri, pentru că ei nu vor putea să reziste cunoașterii adevărul despre starea sufletelor lor.
Janie: Sf. Iosif, ai putea explica de ce mulți oameni vor muri când își vor vedea sufletele? Nu înțeleg acest lucru, te rog ajută-mă să-l înțeleg.
Sf. Iosif: Micuța mea, sufletul este locul unde se află întreg adevărul și nimeni nu-ți poate vedea sau cunoaște sufletul, cu excepția Celui Veșnic. El, singurul, cunoaște toate sufletele și numai El va judeca toate sufletele. Nimeni nu știe adevărul, cu excepția Sfintei Treimi. Dacă oamenii ar cunoaște adevărul, ei ar alege să nu păcătuiască, pentru că adevărul le-ar lumina inimile ca să știe cât de mult îi separă păcatul de adevăr. Adevărul este Tatăl Veșnic. Nu poți trăi în păcat și spune că cunoști adevărul, pentru că nu poți avea doi stăpâni. Trebuie să alegi între a trăi în întuneric sau a trăi în lumină. Celor care cred că trăiesc în lumină, dar continuă să încalce fiecare poruncă dată de Dumnezeu, acestor suflete, eu, Sfântul Iosif, le spun că ele nu vor putea să-și vadă starea sufletelor lor și totusi să continue să trăiască.
Janie: Mi-e greu să aflu acest lucru. Vrei să spui că oamenii care nu trăiesc după Poruncile lui Dumnezeu vor muri când își vor vedea sufletele?
Sf. Iosif: Da, micuța mea, aceasta va fi situația pentru mulți dacă nu se căiesc și dacă nu decid să se convertească. Încă mai este timp pentru pocăință, dar timpul devine din ce în ce mai scurt cu fiecare zi care trece.
Janie: Ce trebuie să le spun oamenilor?
Sf. Iosif: Împărtășește-le faptul că Cel Veșnic îi cheamă să se întoarcă la El și să accepte dragostea și mila Sa, spune-le să își schimbe viața și să trăiască mesajele legate de rugăciune, post și convertire. Toți cei care se căiesc vor primi haruri speciale pentru a intra în Preasfânta Inimă a lui Isus și în Inima Neprihănită a Mariei. Asupra tuturor celor care se căiesc, Dumnezeu va revărsa îndurarea Lui. Nimeni nu va fi respins, pentru că Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Săi. Acum, micuța mea, rămâi unită cu cele Două Inimi și continuă să trăiești ca familia aleasă a lui Dumnezeu. Pace, micuța mea, pace.
Janie: Mulțumesc, iubite Sfinte Iosif, îți mulțumesc!

09 septembrie 1995 Iluminarea
Isus: Bună dimineața, roaba noastră smerită. Suntem aici pentru a te binecuvânta pe tine și familia ta. Suntem aici pentru a-ți aduce mângâiere în suferința ta.
Janie: Bună dimineața, Domnul meu și Doamna mea. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ne binecuvântați și pentru că mângâiați inima mea.
Sfânta Fecioară: îngerul nostru dulce, tu suferi, pentru că ai văzut tot răul din lume, prin viziunile pe care Dumnezeu a permis să le ai. Ai văzut multe lucruri care urmează să vină. Ai văzut suferința în familii și suferința în Mireasa Fiului meu (biserica). Aceste viziuni pe care le îmbrățișezi cu inima ta și pentru care aduci reparație, constituie motivul marii tale suferințe.
Janie: Binecuvântată Mamă, nu mă preocupă suferința mea, însă mă afectează să cunosc suferința tinerilor, a copiilor și uciderea copiilor nenăscuți. Te rog, roagă-te ca eu să mă rog neîncetat pentru sărmanii păcătoși din lume. Ai putea sa-mi spui despre iluminarea despre care Sf. Iosif mi-a vorbit? Oameni vor suferi mult?
Isus: roaba noastră smerită, iluminarea care va avea loc va fi pentru o perioadă scurtă de timp. În acest timp Tatăl Meu va permite ca toți oamenii să-și vadă starea sufletelor lor așa cum Tatăl Meu le vede sufletele. Aceasta va fi o perioadă de mare har, când multe suflete se vor căi și se vor întoarce la Tatăl Meu. Acele suflete care mor, vor muri din cauza marelui șoc de a-și vedea starea de întuneric care există în sufletele lor.
Janie: Iubite Mântuitor, iluminarea va speria oamenii?
Isus: teama care va cuprinde inimile lor este teama sfântă față de imensa putere a Tatălui Meu, în special pentru acele multe suflete care au continuat să nege existența Tatălui Meu. Acestea vor fi sufletele care vor experimenta o frică extraordinară.
Janie: Se vor converti toți oamenii?
Isus: Mulți se vor converti, însă mulți nu.
Janie: Oh, Isuse, acest lucru va avea loc foarte curând?
Isus: roaba noastră smerită, acest lucru se va întâmpla în scurt timp. Nu te lăsa distrasă de date, ci pregătește-te în fiecare zi cu rugăciune puternică. Mulți dintre cei care se îngrijorează de aceste vremuri nu vor trăi să vadă cum aceste lucruri se vor întâmpla. Acesta este motivul pentru care Sfânta Scriptură avertizează pe toată lumea să nu fie preocupată de ziua de mâine, pentru că ziua de mâine nu este garantată nimănui. Zilei de azi îi sunt suficiente încercările și crucile ei. Să știți că atunci când vorbim despre astfel de lucruri ce urmează să vină, este pentru ca oamenii să se convertească și să abandoneze căile lor rele. Fiecare zi este o nouă oportunitate pentru suflete ca să se convertească. Oamenii nu ar trebui să aștepte ca aceste lucruri să aibă loc pentru a se converti, ci ei ar trebui să se convertească acum, până nu e prea târziu! Însuși faptul că aceste evenimente vor veni, este pentru că oamenii refuză să se convertească și continuă să trăiască în întuneric.
Janie: Oh, Iubite Mântuitor, te rog să continui să reverși dragostea și mila Ta în sufletele noastre, astfel încât să Te acceptăm în viețile noastre ca pe Mântuitorul adevărat. Vă iubesc pe amândoi.
Isus: Noi te iubim, și toate rugăciunile tale, jertfele tale și micile tale căi sunt pe placul nostru. Noi îţi dăm binecuvântarea noastră. Până mâine, rămâi în spiritul rugăciunii, în familie.
Janie: Vom rămâne, vom rămâne cu adevărat.

Avertismentul și pregătirea pentru Avertisment
În 19 martie, 1996 Sf. Iosif, i-a apărut lui Janie Garza și i-a dat un mesaj legat de iluminare.
Janie: Sf. Iosif a venit cu doi îngeri mari și mulți îngeri mici. Era îmbrăcat cu o tunică aurie și o mantie măslinie cu modele de aur la tiv. El i-a binecuvântat pe toți oamenii cu prezența sa. Avea un zâmbet frumos, blând. Era o mare lumină în jurul lui și toți îngerii erau în lumina strălucitoare. Sf. Iosif avea doi trandafiri albi în mână. El știe că trandafirii sunt florile mele preferate, deoarece acestea au mireasma Maicii Domnului ....
Janie: Oh, suntem atât de binecuvântați să te avem ca protector al familiei. Lăudat să fie Dumnezeu în vecii vecilor.
Sf. Iosif: micuța mea, dragostea lui Dumnezeu pentru omenire este imensă. El cheamă omenirea în fiecare secundă a zilei să se întoarcă de la păcatele ei. El le dă iubirea și mila Sa pentru a ajuta sufletele să se convertească. Dumnezeu va continua să-i cheme pe copiii Săi să se întoarcă înapoi la dragostea și mila Lui. Vine timpul când Dumnezeu va permite tuturor copiilor Săi să privească adânc în sufletele lor și să-și vadă păcatele așa cum vede Dumnezeu inimile lor păcătoase. Dumnezeu va trimite o iluminare în întreaga lume. Aceasta va fi o perioadă de mare har și convertire pentru multe suflete. La scurt timp după această mare iluminare a sufletelor, Dumnezeu va trimite un mare miracol ca toata lumea să-l vadă. După acest semn mare, lumea va cunoaște pacea. Va fi o mare bucurie pentru tot poporul credincios lui Dumnezeu. Copiii Lui vor fi fericiți. Va fi dragoste în familiile de pretutindeni. Oamenii vor beneficia de munca lor, iar ei își vor construi casele și vor trăi ca să se bucure de ele. Ei îi vor vedea pe copiii copiilor lor și toți vor trăi o viață lungă.
Janie: Iubite Sf. Iosif, ce ar trebui să facem pentru a ne pregăti pentru acest lucru?
Sf. Iosif: Rugați-vă, micuța mea, rugați-vă. Rămâneți fideli la tot ceea ce Duhul Sfânt vă ghidează să faceți. Faceți tot ceea ce Preasfânta Maria vă cheamă să faceți. Fiți mesageri puternici în a trăi mesajele ei de pace, rugăciune, Sfânta Liturghie, post, convertire și lectură a Sfintei Scripturi. Faceți asta ca o familie. Nu respingeți Numele Cel Sfânt al lui Dumnezeu, pentru ca nici El să nu vă respingă. Decideți-vă să fiți o familie sfântă, să vă rugați împreună, să vă iubiți, și să vă iertați unul pe altul. Acesta este un moment de a lua decizia, pentru toți copiii lui Dumnezeu.
Trăiți ca popor al lui Dumnezeu, ducând vieţi bune, simple şi corecte. Deschideți-vă inimile către dragostea și mila lui Dumnezeu. Fiecare familie trebuie să se consacre la Preasfânta Inimă a lui Isus, la Inima Neprihănită a Mariei și la mijlocirea și protecția mea, ca să vă putem conduce mai aproape de Dumnezeu. Noi vă vom pregăti pentru lucrurile care vor veni. Trăiți ca și copii ai Domnului, și veți reuşi să trăiţi în toate aceste vremuri tulburi.
Janie: Te rog ajută-ne, iubite Sfinte Iosif, avem nevoie de ajutorul tău.
Sf. Iosif: micuța mea, fiți pregătiți trăind tot ce eu, Sf. Iosif, ți-am împărtășit zi de zi, trăind în fiecare zi ca și cum ar fi ultima ta zi. Aceasta este Sfânta Voie a lui Dumnezeu pentru copiii Săi. Nu te teme nimic, ci abandonează-te Duhului Sfânt care te va ajuta să faci voia Sfântă a lui Dumnezeu.
Janie: Îți mulțumesc pentru aceasta, preasmerite Sfinte Iosif.
Sf. Iosif: Eu vă dau binecuvântarea mea. Trăiți în pacea lui Dumnezeu.
Janie: Mai târziu în acea seară pe când îi mulțumeam lui Dumnezeu pentru Sf. Iosif, îngerul meu păzitor mi-a spus, "Sf. Iosif este splendoarea vieții interioare." Am înțeles că atât Maica Domnului, cât și Sf. Iosif sunt splendoarea vieții interioare.

Maria Esperanza - al patrulea mesaj din Betania
 Vine Marele Moment al Marii Zilei a Luminii.
"Copilașilor, astăzi, pentru binele sufletelor voastre, trebuie să contribuiți pentru a mă ajuta să construiesc casa mea în acest loc. Un refugiu al Mamei, cu numele "Maria, Reconciliatoarea popoarelor și națiunilor”. Rugați-vă, meditați, și hrăniți-vă cu pâinea Euharistiei care vă oferă viața veșnică. Fiți ceea ce sunteți: suflete tari, sănătoase și puternice, pentru a lupta cu armele dragostei, deoarece dragostea este cea cu care veți putea străpunge inimile și conștiințele tuturor copiilor mei, locuitori ai acestor pământuri, printr-un apel, strigând: "Scoală-te, a sosit ceasul ca să reconstruim valorile morale ale poporului lui Dumnezeu."
"Vreau să fiu cunoscută, vă repet, sub numele de Fecioara și Mama Reconcilierii pentru oameni, pentru că omul are nevoie să se regăsească. El trebuie să vadă în fiecare ființă umană pe fratele sau sora lui. Ideologiile pot fi respectate pentru că acesta este un respect pe care fiecare si-l datorează sieşi şi celuilalt, pentru a recunoaşte pe fiecare ca un membru al aceleiaşi familii, familia lui Dumnezeu.
”Copilașilor, toate conduc la un singur ideal, lupta pentru cei mai săraci și mai abandonați, lupta pentru noua generație care trebuie să crească și să se dezvolte într-un mediu sănătos. Da, copiii mei, învățaţi valoarea fiecărei persoane în mediul său propriu, acolo unde trăiește și acționează, cu modul său de gândire, precum și cu partea negativă a mediului lor. Învățați să prețuiți aceste persoane, în scopul de a le ajuta să lupte împotriva răului care le înconjoară, orientându-le spre a trăi o viață într-o atmosferă sănătoasă, în pace spirituală, căci Dumnezeu Tatăl dorește să vă salvați prin credință. Acesta este răspunsul omului aflat în mijlocul structurilor societății, care e convins că Dumnezeu l-a creat.”
"Copilașilor, eu sunt Mama voastră, și am venit să vă caut ca voi să vă puteți pregăti pentru a putea răspândi mesajul meu de reconciliere. Vine Marele Moment al Marii Zilei a Luminii. Conștiințele acestui popor iubit trebuie să fie scuturate violent, astfel încât acesta să-și "pună casa în ordine" și să-i ofere lui Isus reparația cuvenită pentru infidelitățile zilnice care sunt comise de către păcătoși.
"Copilașilor, vreau să intru în posesia inimilor voastre! Vreau sa vă ofer în Duhul Sfânt, darul înțelegerii prin care să puteți afla semnificația profundă a prezenței mele printre voi. Eu vă ofer șansa ca într-o zi, marea promisiune a Fiul meu Divin să vi se facă cunoscută. Este foarte importantă în aceste vremuri: "Reconcilierea Universului". Oh, fie ca oamenii să fie cu Dumnezeu și unii cu alții !
"Iată, această Mamă care pledează precum cea mai săracă dintre femei, cea mai mică, cea mai smerită, dar cea mai pură, ea dorește să vă transmită din nou puritatea inimii, simplitatea, loialitatea, ascultarea în slujirea fraților și surorilor voastre, prudența, și încă și mai mult, zel constant pentru lucrările Mamei noastre, Biserica. Astăzi este nevoie a da mărturie cu viața și credința voastră în Dumnezeu, astfel încât aceasta Mamă să poată să vă pregătească pentru apostolat. Pregătiți-vă, da, și invitația este lăudabilă și cu siguranță valabilă dacă o doriți. Cu o recomandare pentru perseverență, începeți și puneți-o în practică. "

Iluminarea - Christina Gallagher
Toată lumea se va vedea pe sine așa cum este cu adevărat în Ochii lui Dumnezeu
Christina a declarat: "Va veni un semn, pe care toată lumea, într-un mod interior, îl va trăi - și aceasta nu este departe. Toată lumea va experimenta o conștientizare interioară și ei vor ști că acest lucru este de la Dumnezeu, și ei se vor vedea așa cum sunt cu adevărat văzuți de ochii lui Dumnezeu. Este la latitudinea fiecăruia dintre noi să ajutăm cât mai mulți oameni putem cu rugăciunile noastre, astfel încât, atunci când acest semn supranatural va veni, ei să se poată schimba, și să fie în măsură să răspundă acestui semn și să fie mântuiți de Dumnezeu."
Semnul ce urmează să vină 
Christina Gallagher în 14 decembrie 1996 a avut o viziune și un mesaj de la Isus, Domnul nostru. Isus a spus: "... Cei care doresc să trăiască în dreptatea lumii, vor primi dreptatea Mâinii Mele.”
"În curând, lumea va primi un semn ca să știe de Împărăţia Mea, pentru că toate lucrurile sunt dorite de Inima Mea și de Inima Tatălui Meu. Să știți că Dreptatea va fi făcută. Mulți strigă despre adevăr și spun ca ei știu adevărul. Ei nici nu știu si nici nu slujesc adevărul ... "
Legat de semnul ce urmează să vină, Isus a spus:
 "În curând semnul care va fi dat va fi Chipul Meu. Fața Mea va radia în cer și în întreaga lume, mai strălucitoare decât o mie de sori, pentru a arăta slava triumfătoare a Fiului lui Dumnezeu și a Inimii Neprihănite a Mamei Mele. Pentru că ea este Neprihănită – pe veci onorată în har în fața Tatălui Meu, pentru că adevărat vă spun, rodul pântecelui ei a adus Lumina lui Dumnezeu în lume".
(Christina a înțeles că Domnul nostru o aduce pe mama Lui pentru triumful Neprihănitei ei Inimii).
Lumina din cer - Cele Două Inimi 
Christinei îi sunt prezentate cerurile deschise. Când cerul se deschide, e o revărsare uriaşă de lumină. Aceasta coboară și se răspândește în întreaga lume. Ea vede Fața lui Isus, luminoasă și totuși transparentă, în formă uriașă, apropiindu-se tare. Treptat, se conturează mâinile și apoi El. Din rănile mâinilor sale o lumină strălucitoare se revarsă, astfel încât acestea să iasă în evidență mai mult decât restul corpului, care poate fi zărit conturându-se în lumină. Christina Îi poate vedea inima vie, bătând. Împreună cu Inima Lui Sfântă poate fi văzută Binecuvântata noastră Doamnă, cu propria ei Inimă Imaculată bătând, și îngeri în mișcare pretutindeni. Strălucirea luminii pătrunde totul.
Christina a văzut miliarde de șopârle negre enorme, dezgustătoare, care fug în toate direcțiile să scape, dar în zadar. Indiferent de locul unde au încercat să se ascundă, în case, sub pietre, este imposibil să scape de Lumina, care pare să pătrundă chiar în Pământul însuși.
Lumea este saturată cu Lumină. Christina este, de asemenea, conștientă de faptul că întunericul care va veni înainte de această cerească iluminare va arunca totul într-o obscuritate densă. [De pe site-ul oficial al Christinei Gallagher.]

Denise Curtin și Joseph DellaPuca au avut parte de apariții lunare ale Mamei noastre Cerești în timp ce se rugau împreună într-o cameră specială de rugăciune în interiorul casei lui Iosif în Southington, Connecticut. Mama noastră Cerească a declarat camera ca fiind Loc Sfânt. Această cameră este plină de obiecte sfinte, imagini și statui. În numeroase ocazii, statuile și imaginile plâng cu lacrimi de mir, care au un miros ușor de trandafiri. Camera apariției este locul unde atât Denise cât și Joseph se roagă de mai multe ori pe săptămână.
Ei s-au întâlnit cu un episcop, care a cântărit mesajele și a confirmat faptul că până în prezent, scrierile și conversațiile lor nu contrazic învățăturile Bisericii Catolice.
Va fi un timp de mare confuzie și frustrare 
În 13 ianuarie 1996, Mama noastră Cerească le-a spus lui Joseph DellaPuca și Denise Curtin: "Dragii mei copii, în curând vă veți vedea inimile și sufletele așa cum le vede Dumnezeu și cum le văd și eu. Va fi un timp de mare confuzie și frustrare. Acesta este modul în care Satana va încerca să vă înșele să credeți că o pace falsă a venit în lume: el va încerca să-i convingă pe copiii mei că nu este nevoie să vă continuați convertirea la Dumnezeu. Atunci, copiii mei aleși, voi trebuie să fiți gata să luptați cu inamicul și să preluați controlul asupra sufletelor copiilor mei."
Înainte de a vedea Întoarcerea Glorioasă a Fiul Meu, Tatăl nostru își va arăta Dreptatea Lui Milostivă
În 13 iunie 1996, Mama noastră Cerească le-a zis lui Iosif DellaPuca și Denise Curtin: ".... înainte de a vedea Întoarcere Glorioasă a Fiul Meu, Tatăl nostru își va arăta Dreptatea Lui Milostivă, datorită Iubirii Sale infinite pentru copiii Săi. Dragostea Lui va da copiilor mei o șansă de a veni în brațele Lui, iar atunci vă va îmbrățișa și vă va iubi pe voi, copiii mei, ca niciodată înainte. Când Tatăl vă oferă posibilitatea alegerii finale între rai sau iad, voi atunci, copiii mei, vă veți alege soarta prin propria voastră voință liberă, prin alegerea voastră liberă.
Tatăl și Fiul meu, Isus Cristos, vă vor invita în Împărăția Cerească. Eu, mama voastră, plâng foarte îndurerată pentru că mulți dintre copiii mei au întors spatele Fiului meu, și El va întoarce spatele multora dintre copiii mei pentru totdeauna.
A sosit timpul pentru voi, copiii mei, să luați deciziile cele mai serioase din viața voastră, decizia pentru o veșnicie de fericire și dragoste sau o veșnicie plină de lacrimi și regrete. Copiii mei, Triumful meu este aici și continuă în inimile și sufletele copiilor mei care mă recunosc. Câtă bucurie, copiii mei, veți simți și veți avea atunci când Îl veți vedea pe Fiul meu, Isus Cristos, că intră în Slava Sa! Dar asta va fi numai după vremurile tulburi care vor precede a doua Lui Venire.
Fiți tari, copiii mei. Încredeți-vă în Fiul meu, să aveți credință în Fiul meu și speranță în Milostivirea Fiului meu față de păcatele copiilor mei. Copiii mei, toate învățăturile mele trebuie să fie puse la inimă, învățate, studiate și puse în sfântă practică, căci veţi fi ghidați mereu de Duhul Sfânt. Să aveți o convingere profundă a iubirii, micuții mei, o încredere totală în dragostea mea și în grija mea pentru voi. Aceasta va fi Pacea voastră.
Trăiți în Pace mea, copiii mei, pentru a vedea în mod clar starea de păcat existentă în fiecare suflet, care va provoca panică multora dintre copiii mei. Copiii mei nu sunt conștienți de viața păcătoasă pe care ei o trăiesc, pentru că Satana a înșelat pe mulți dintre copiii mei. Descoperirea acestei stări de păcătoșenie, va deveni o sursă de amărăciune și mare durere pentru mulți dintre copiii mei, care i-au căzut victime Satanei.
I-am cerut Tatălui să-mi permită să-i adun pe copiii mei sub Mantia mea, dar eu sunt îndurerată știind că timpul pentru a întârzia mâna dreptății Tatălui s-a încheiat. Vă rog să reflectați asupra acestor cuvinte, copiii mei, trebuie să le credeți în totalitate. Eu sunt Mama voastră care vă iubește. Ascultați cererea mea, copiii mei! "
O experiență Uimitoare de a vedea cum este judecată întreaga voastră viață   
În 13 august 1996, Mama noastră Cerească le-a zis lui Iosif DellaPuca și Denise Curtin: ".... Copiii mei, păcatele voastre pârjolesc cu rău Pământul, când seva credinței voastră este testată. Pedepsele voastre pe pământ vor forța oamenii să se mute în locuri noi. Fermele voastre de acum suferă de secetă și inundații ca niciodată înainte. În curând cultivarea hranei voastre va fi dificilă și va fi o nevoie disperată de ea. Copiii mei, ați fost deviați în ape rele care vă îndepărtează de Fiul meu, Isus Cristos.
Copiii mei, voi veți pieri în curând în mâinile celui rău. Eu continui să vă trimit multe mesaje pentru a vă trezi spiritul. Fără Mama voastră, voi nu sunteți nimic și veți fi înghițiți de păcatele voastre. În mine veți găsi abundența de haruri care vă vor conduce la mântuirea veșnică.
Pentru ca purificarea Pământului de către Fiul meu să fie eficientă, trebuie să fie schimbări dramatice. Când veți vedea aceste schimbări, adunați-vă puterile, copiii mei, pentru Avertismentul Fiului meu, care va fi o experiență uimitoare de a vă vedea judecată întreaga voastră viață. Copiii mei, vă aduc acest mesaj de speranță, chiar în mijlocul adversității care e acum în jurul vostru. Fiți atenți la înțelesul acestui Avertisment și schimbați-vă viața înainte de a fi prea târziu pentru a mai fi salvați. Credeți-mă că eu sunt cu voi în toate zilele, gata să vă protejez și să vă ajut să vă pregătiți.
Orice se va întâmpla, va fi rezultatul direct al Iubirii și Milostivirii Tatălui față de toată omenirea. Nu vă faceți griji cu privire la voi. Doar amintiți-vă ca Împăratul Slavei se întoarce pentru a-şi asigura victoria pentru poporul Său. La fel cum m-am pregătit și eu pe mine și tot ce era necesar pentru a aduce pe lume pe Fiul meu, Isus Cristos, tot așa mă trimite acum Tatăl la copiii mei pentru a-i pregăti să-L primească pe El."
Omenirea o să-și vadă clar păcatele 
 În 13 februarie 1998, Mama noastră Cerească le-a zis lui Iosif DellaPuca și Denise Curtin: "... Ziua Domnului începe cu un nou răsărit, căci este un timp pentru mântuirea și co-răscumpărarea reciprocă (a unuia de către celălalt), pentru că a mai rămas doar puțin timp pentru convertire. În curând, Tatăl nostru va acorda haruri omenirii pentru ca ea să-și poată vedea clar păcatele, pentru că atunci copiii mei nu vor mai fi înșelați de minciunile Prințul Întunericului, ale cărui puteri și iluzii îi derutează pe copiii mei."
Veți vedea adevărul din inimile și sufletele voastre
În 13 decembrie 1999 Joseph DellaPuca și Denise Curtin au primit următorul mesaj: "O, dragii mei copilași ai lumii, veniți la mine, Mama voastră Cerească, în Credință, Încredere și Ascultare, lăsând deoparte toată mândria și egoismul vostru. Mândria și egoismul care există în inimile și sufletele voastre, este un semn al prezenței Adversarului meu. Voi trebuie să muriți pentru trup și să permiteți Mirelui meu, Preaiubitul Duh Sfânt, să trăiască în voi. Abandonați-vă complet Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos. Protecția voastră se află în Inima mea Neprihănită.
A sosit ceasul când iubirea Mamei voastre Cerești va străluci cu putere, arătând tuturor copiilor mei calea de urmat. În timpul Anului Nou, încercările și suferințele care vă așteaptă vor fi mai mari decât oricând înainte. Dragii mei copilași, în timpul călătoriei voastre pe drumului sfințeniei, eu vă voi conduce spre o relație intimă cu Domnul și Mântuitorul nostru Isus Cristos, și departe de lumea păcătoasă în care trăiți. Rugați-vă, Rugați-vă, Rugați-vă micuții mei pentru Pace, Iubire și Milostivirea nesfârșită a lui Dumnezeu.
Va fi necesară multă credință în aceste Timpuri de pe urmă. Îngerii voștri vă vor înconjura ca niciodată până acum. Luptați, dragii mei copilași, pentru că acesta este ceasul luptei mele, acesta este ceasul marii mele victorii asupra Adversarului meu și Triumful Inimii mele Neprihănite. Vă rog să ascultați cu atenție cuvintele Fiului meu, pentru că ele sunt singura cale spre Viața Veșnică. Aceste vremuri sunt pline de multe daruri revărsate asupra voastră de Tatăl nostru din Cer. Căutați iertarea Lui prin confesiune, curățindu-vă sufletele ca să primiți Voința Divină a Tatălui nostru din Cer. Zorii fiecărei zile vor aduce o conștientizare sporită a necesității de a vă consacra Preasfintei Inimi a Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos și Inimii Neprihănite a Mamei voastre Cerești. Ca să aveți o credință puternică, sunt necesare nesfârșite rugăciuni și sacrificii. Eu sunt răsăritul zilei, care precede Marea Zi a Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos. Pacea va veni din iubirea milostivă a Fiului meu, care este pe cale să reverse torente de foc și daruri ce vor înnoi toate lucrurile. Când trăiți în Voia Divină, Tatăl nostru din Cer va trăi complet și în totală armonie cu voi. Acestea sunt vremurile marilor pedepsele.

Cupa Dreptății Divine este plină și stă să se reverse. Vă rog să vă încredeți în mine, Mama voastră Cerească, căci toate se vor întâmpla pentru slava Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos și pentru mântuirea sufletelor. Lăsați Credința, Încrederea și Ascultarea voastră să fie singura lumină care să vă lumineze în aceste vremuri de mare întuneric. În zilele care vor veni, atunci când vă veți vedea cu adevărat inimile și sufletele voastre, trebuie să vă predați necondiționat viețile Voii Tatălui nostru Ceresc. Pregătiți-vă ca să se apropie acum tronul Slavei Veșnice. Nu vă speriați, dragii mei copilași, ci trăiți cufundați în dragostea mea maternă. Eu vă iubesc dragii mei copilași, eu vă iubesc dragii mei copilași, vă voi iubi mereu dragii mei copilași. Eu sunt Mama tuturor virtuților, şi îi ajut pe toți copiii mei să trăiască în sfințenie și dragoste divină.

sursa: https://informatiisimesaje.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu