luni, 2 ianuarie 2017

“Clericii îl vor primi, îl vor accepta pe Antihrist.” Al "optulea sinod" şi "minunile" antihristului...

                               
 Părintele Nicolae Ragozin - 12 dec. 1898 – 16 dec 1981
La şapte ani după moarte, când a fost dezgropat, a fost găsit cu sfinte moaşte întregi. Mărturii despre ce a proorocit el, rămase de la 5 din ucenicele sale :
“Desfrânarea şi lipsa de ruşine, ca şi înainte de potop, vor fi semnul sfârşitului. La timpul instalării lui Antihrist, totul va fi electronic. Tuturor le vor da numere, cărţi de plastic şi nu vor exista bani."
“Ferească Dumnezeu să trăieşti în timpul lui Antihrist. Ferească Dumnezeu să-l vezi cu ochii.“, repeta adeseori Părintele.
Părintele avea o atitudine negativă asupra buletinelor sovietice, Spunea că acolo sunt ascunse trei cifre de 6.
Despre puterea existenă, spunea că este nelegitimă pentru că l-a detronat şi l-a ucis pe ţar…. Asupra poporului apasă păcatul greu al uciderii ţarului şi pentru asta, Dumnezeu nu va da nici un conducător bun, nici măcar un şef bun de atelier. La fel spunea Părintele şi despre puterea clericală. … Atunci începi să fii păstor, când te vezi mai prejos decât toţi.
Din cauza luxului, se pierde fără să vrei şi creştinismul. “ Vieţuim în sărăcie, dar nu murim de foame, nici nu vom muri. “ spunea maicilor sale, Sf Serafim de Sarov. El adaugă că ar fi putut cere Maicii Domnului condiiţii de trai mai bune pentru maici, dar nu le-ar fi fost de folos pentru mântuire.
Despre evrei, părintele spunea că Domnul Dumnezeu i-a împrăştiat, iar înainte de sfârşit, îi va aduna şi ei se vor aduna. Atunci, aceştia vor conduce toate ţările şi vor cumpara toate ţările ( vezi declaraţia lui Shimon Peres despre cumpărarea României, Ungariei, Poloniei, cartierului Manhattan din SUA…). Şi puterile naţionale vor fi fermecate de bani, nu vor avea grijă de popoarele lor, va fi haos şi popoarele vor deveni orfane…. În cazul în care se va destrăma URSS-ul, vor fi puteri şi mai înfricoşătoare, şi mai viclene. După destrămarea URSS, va începe haosul şi canibalismul. Avertiza cu destrămarea URSS-ului cu mult înainte de a se întâmpla şi spunea că după buletinele sovietice, modelul anilor ’75, vor da buletine jidoveşti cu cifrele de 6. Mai bine să mori de foame decât să le iei. Mihail cel însemnat va răsturna toată Rusia ( vezi Mihail Gorbaciov cu perestroika ). Doar masonii vor conduce. Nici un conducător rus nu va mai fi şi vor tulbura credinţa rusă.
Mai întâi ne vor inunda cu hârtii, adică cu multe acte, înainte de pecete. Nu vor pezenta pecetea de la început pentru că nimeni nu o va accepta. Aceste acte parcă lipsesc pe om de minte. Abia apoi, omul lipsit de minte va primi pecetea. Vor fi multe numere ca omul să nu înţeleagă că este semnul 666. Persoanele cu mintea deschisă, vor calcula şi vor afla, ceilalţi nu vor înţelege nimic.
Cineva a primit buletin rusesc verde ( cele dinainte de cele roşii ) iar Părintele i-a spus că greu va trece vămile. Acelea roşii, numite de Părintele “ jidoveşti ” ( pentru că acum jidovii sunt la putere ), spunea să nu fie acceptate nicidecum. La fel despre cartelele de plastic, spunea că sunt jidoveşti şi în nici un caz nu trebuie primite.
Patriarhul Pimen ( care a murit in 1990 ), spunea Părintele, va fi ultimul Patriarh ortodox al Rusiei. Bisericile vor fi pline, dar nu va fi nici un credincios. ( Sf. Kuksa al Odesei )
Clericii vor fi orbi, muţi şi surzi.
Tuturor le este frică să nu-şi piardă locul dacă vor spune ceva. Nu le este frică de Dumnezeu, ci le este frică să nu-şi piardă locul.
Binecuvânta să se meargă la Biserică până când :
- vor modifica Crezul
- vor înceta să cânte Tatăl nostru
- vor modifica ştampila pe prescuri ( adică în locul crucii cu Iis Hr Ni Ka vor pune steaua cu cinci colţuri)
- vor îndeparta Sf. Chivot de pe Sf. Masă.

Când vor ajunge femeile să slujească ca şi preoţi, nu va mai avea rost să mergi la Biserică.
Când masonii vor fi peste tot la conducere, sfârşitul este aproape.
Oamenii vor face o maşină care se va numi “Fiara” ( în vremea lui nu existau calculatoare peste tot ). Această maşină va cunoaşte absolut totul despre om şi va răspunde şi la orice solicitare. Toţi oamenii vor fi introduşi în această maşină şi va fi rău. Aceasta va fi ca un televizor. În timpul persecuţiilor, mulţi se vor lepăda de frica chinurilor. În faţa acestei Fiare, vor fi duşi crestinii şi ea va zice : “ Nu credeţi acestui om pentru că el n-a renunţat, ci se roagă în sinea lui la Dumnezeu.” Ei vor voi să-L smulgă cu totul pe Dumnezeu din sufletul omului.
În privinţa buletinelor, va fi o dezbinare în popor pentru că oamenii nu vor mai şti pe cine să creadă. Aceasta va fi o mare nenorocire. Clericii se vor dezbina în această problemă, iar poporul nu va şti pe cine să creadă.
În urma primirii buletinelor, cei care le-au primit vor accepta şi schimbarea credinţei. Se vor schimba slujbele, iar clericii vor sluji pentru soţii şi pentru copii.
“Clericii îl vor primi, îl vor accepta pe Antihrist.”
“Clericii vor da binecuvântare pentru buletine, dar voi să nu le primiţi.“
Toate eforturile demonului sunt îndreptate către păstori, să-i facă să meargă greşit, iar poporul să se ia după ei.
Păstorii vor fi trădători. La început era un Iuda, iar ceilalţi, credincioşi Mântuitorului. La sfârşit, va fi invers, foarte puţini credincioşi şi majoritatea trădători. Vor fi puţini păstori.
Steaua cu cinci colţuri era steaua lui Lenin. Înainte de sfârşit, o vor înlocui cu cea cu şase colţuri, care va fi steaua lui Antihrist. Când îl vor îngropa pe Lenin, atunci va veni Antihrist. Cât timp nu s-a maturizat Antihrist, Lenin va fi pe pământ (acum este încă în mausoleul din Piaţa Roşie a Moscovei ). În Biserică, la un moment dat, vor fi în locul icoanelor, portretele lui Antihrist. Atunci nu va mai fi voie de mers la Biserică. Atunci te vor bate cu bastonul ca să mergi la Biserică.
Femeile vor sluji la Sf. Altar, dar nu în toate bisericile şi nu pentru mult timp, atunci când se va schimba Crezul. Vor arăta oameni goi şi vor umbla oameni goi.
Vrăjmaşul şi-a bătut joc de femei prin modă, dar şi de bărbaţi, pe mulţi dintre ei conducându-i femeile. Preotul vine acasă şi face ce-i spune soţia. Atunci, cine conduce, cine este preotul ???
“Desfrâul va fi la maxim, iar cel mai groaznic va fi atunci cand îi vor învăţa şi pe copii. Acesta este un păcat greu. “ ( în Anglia este dată încă din 2000 o lege pentru educaţia sexuală ( prostituţie ) în grădiniţe, sunt de 15 ani cărţi cu desene obscene pentru copii de grădiniţă ). Evreii sionişti care au în mână dosarele de la Experimentul Piteşti, ştiu cum să supună-distrugă un om: prin desfrâu îi strică mintea, iar prin violenţă îi strică inima. De aceea mass-media este plină cu acestea.( n. n ).
În timpul foametei ( dupa razboi ), vom mânca iarbă şi pământ şi ne vom sătura. În Nord, unde este zăpadă mereu, va creşte viţa de vie pentru întărirea credincioşilor . Trebuie doar să ne rugăm şi Dumnezeu ne va ajuta.
Va fi dificil de trăit, vor fi multe omoruri. Vor ucide pentru o cană de supă. Nu doar cu pâine trăieşte omul, ci cu cuvântul lui Dumnezeu.
Până când nu se completeaza locurile îngerilor căzuţi cu mucenici, nu vine sfârşitul lumii.
Antihrist va apărea la televizor. Să ferească Dumnezeu să-l vezi pe Antihrist . Pentru că va fi foarte frumos, într-atât de frumos, încât şi omul credincios va gândi pentru o clipă, ce bărbat frumos este. Şi deja va fi târziu. În momentul când îl vor arăta pe televizor, acesta îl va simţi pe fiecare, şi omul care s-a gândit “ce frumos este“, Antihrist va simţi deja că îi aparţine lui, din moment ce i-a plăcut. Părintele spunea că acest lucru este foarte periculos, foarte periculos. Şi de multe ori repeta : “să nu ajungi să-l vezi pe Antihrist.”
O clipă, o secundă, ţi-a plăcut şi nu mai poţi să scapi de el.
Va fi cel de-al optulea sinod ecumenic, necurat. Au fost şapte Sinoade Ecumenice Sfinte, al optulea va fi necurat. Şi atunci când se vor aduna şi vor trebui să cânte Simbolul de credinţă, la o oarecare propoziţie, acesta( Antihrist ) va spune că nu, eu sunt dumnezeul vostru, şi va porunci unei păsări care zboară în apropiere: “ Stai la picioarele mele “. Şi această pasăre va pătrunde prin perete, fără să-l dărâme, şi va cădea moartă la picioarele sale. Şi atunci mulţi i se vor închina. Dar nu toţi. La Sinod vor fi foarte mulţi preoţi ortodocşi şi foarte mulţi i se vor închina văzând “minunea”…. În jurul său, la sinod va fi deja un curcubeu. După cum la Schimbarea la Faţă, Domnul petrecea în lumină, la fel şi acum, în jurul acestuia va fi o lumină asemeni curcubeului în toate culorile.
Acesta îşi va arăta “puterea“ şi atunci mulţi i se vor închina. Iar acel preot care nu I se va închina, va fi ucis imediat.
Va fi înainte de întronizarea lui antichrist, un război nuclear pe alocuri, în urma căruia vor rămâne puţini oameni pe pământ. Din 100 vor rămâne 7. Din 100 de oraşe ,vor rămâne 7, celelalte vor pieri. Dacă se va întâlni om cu om , va fi mare bucurie. Fiind puţini oameni după război, se vor întâlni şi vor hotărî că este de ajuns un singur împărat, nu mai mulţi. Înainte de acesta, trebuie să fie un împărat ortodox, dar pentru scurt timp.
Atunci când vor pune pecetea, vor deschide toate închisorile. În prezent, toate sunt închise, oamenii sunt mulţi, dar atunci îi va elibera pe toţi şi-i va angaja pe toţi gardienii ca să aplice pecetea. Pentru că de unul singur nu reuşeste. Mulţi vor fi de acord, iar atunci trebuie să fugim din oraşe şi din sate în pădure. Mai întâi vor pune celor ce doresc, căteva zile, iar apoi déjà vor aplica cu forţa. Îţi vor lega mâinile şi-ţi vor pune pecetea. Oamenii vor fugi în pădure şi va trebui rugăciune foarte fierbinte pentru că vor veni elicopterele prin toată pădurea şi vor căuta. Dumnezeu îi va ocroti minunat pe toţi cei care nu vor vrea pecetea şi-L vor ruga fierbinte. Oamenii care nu vor vrea pecetea vor fi reperaţi din avioane-elicoptere, iar când acestea vor ateriza în poiană, gardienii vor vedea tufişuri în locul oamenilor. Îi vor comunica lui Antihrist că oamenii au disparut şi în locul lor sunt tufişuri. Acesta le va spune că sunt oamerni şi să le pună pecetea la vârf. Atunci când vor vrea sa facă aceasta, Dumnezeu va transforma tufişurile în copaci înalţi, iar gardienii nu vor putea ajunge la vârf. Vor fi acoperăminte puternice de scăpare de la Hristos pentru cei ce se vor ruga şi cu dinadinsul nu vor accepta pecetea. După primirea peceţii nu mai este iertare. Vor intra prin apartamente, prin case, şi va avea foarte multe persoane care îl vor ajuta. Pecetea va puroia ( după cum spune şi Sf. Nil izvorâtorul de mir ) şi va emana duhoare.
Sfinţii Ilie şi Enoh trebuie să vină pentru întărire.
Părintele nu binecuvânta să te eschivezi de la serviciul militar. Trebuie să ne apărăm patria, locul în care ne-am născut. Indiferent de ce guvern avem, patria este sfântă şi nu putem să o trădăm. Indiferent de ce viaţă vom avea, trebuie să rezistăm pentru patria noastră. Ţarul Nicolae ar fi putut pleca din ţară când a fost înlăturat de la conducere, dar n-a facut asta ( n.n. cum a făcut trădătorul de Mihai I la 23 aug. 1944, decorat fiind de Stalin şi mai recent de … tov. Putin !!! ).
În Ortodoxie, puţini vor fi şefi buni pentru că apasă greu păcatul uciderii ţarului.
Păcatul uciderii trădătorilor de patrie nu cade asupra celui ce ordonă şi nici asupra celor ce execută, pentru că este un păcat greu.
Să nu deznădăjduim pentru că dacă am fi din lumea asta, lumea ne-ar iubi, iar dacă Dumnezeu vrea să te mântuiască, lumea nu te va iubi. În mănăstire, să se facă ascultare până la păcat. ( n.n. te pune să accepţi acte electronice – nu asculţi, te îndeamnă să munceşti într-o zi de sărbătoare – nu asculţi, te îndeamnă să urmăreşti pe cineva şi să dai rapoarte – nu asculta, te îndeamnă să votezi vreunul pentru Parlamentul Europei – nu asculta, şi exemplele pot fi zilnice într-o mănăstire ).
Toate acestea Părintele Nicolae le-a spus încă din anii ‘ 70.
O monahie ucenică a Părintelui spunea despre efectele asupra sufletului celor ce acceptă acte electronice : “Văd o oarecare răutate, parcă înfloreşte o oarecare nelinişte, oarecare boli au loc în aceştia, indiferenţa se măreşte, omul devine de un calm diabolic, cu sânge rece, parcă ar fi o crimă a minţii, au o răutate faţă de cei care nu au acceptat, dar trebuie să ne rugăm pentru ei şi să comunicăm cu ei.”



4 comentarii: