vineri, 6 ianuarie 2017

Cum să ne rugăm Rozariul Pruncilor Nenăscuți

                             
Începem ridicând rozariul spre Cer, spunând:
Regina Cerului, cu acest Rozariu, legăm de Inima Ta Neprihănită pe toţi păcătoşii şi toate naţiunile!
Apoi facem Semnul Sfintei Cruci:
În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh! Amin.
 Pe urmă spunem următoarele rugăciuni:
1) Rugăciune pentru Convertirea Inimilor
Tată Ceresc, în aceste vremuri de criză mondială, fă ca toate sufletele să-și găsească pacea și siguranța în Voința Ta Divină! Dăruiește fiecărui suflet harul de a înțelege că Voința Ta este să trăim Iubirea Sfântă* în fiecare moment prezent!
Tată Bun și Îndurător, luminează fiecare conștiință, pentru ca fiecare om să-și dea seama în ce fel păcătuiește față de Voința Ta. Acordă lumii harul de a se converti și timpul necesar pentru aceasta! Amin.
                    * Iubirea Sfântă este iubirea de Dumnezeu și de aproapele. A trăi Iubirea Sfântă înseamnă a implini cele 2 mari porunci ale iubirii: să-L iubești pe Dumnezeu mai presus de orice și pe aproapele ca pe tine însuți.

2) Rugăciune la Rozariul Pruncilor Nenăscuți
Isuse, Pruncușorule Divin, rugându-ne acest Rozariu, Te implorăm să alungi din inima omenirii dorința de a comite păcatul avortului. Înlătură vălul de minciună pe care Satana l-a așezat peste inimile oamenilor, făcându-i să creadă că desfrâul înseamnă libertate! Fă-i să înțeleagă că cel ce păcătuiește nu este liber, ci este sclavul păcatului! Reînnoiește în inima lumii respectul pentru viață, din momentul concepției! Amin.
Apoi : Crezul/ Simbolul Apostolilor, Tatăl nostru, 3 Bucură-Te, Marie
și Toată slava Tatălui și Fiului și Sfântului Duh…
La fiecare Mister recităm, meditând Misterul:
1 Tatăl nostru pe cruciulița roșie,
10 Bucură-te Marie pe bobițele în formă de lacrimă.
După fiecare decadă spunem:
- Toată Slava Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, precum era la început, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. (Sf Fecioară cere această formă)
 Rugăciunea de la Fatima: O, Isuse al Meu, iartă-ne păcatele, ferește-ne de focul iadului și du în Cer toate sufletele, mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de mila Ta!
- Rugăciunea pentru Pruncii Nenăscuți: ISUSE, APĂRĂ ȘI SALVEAZĂ PRUNCII NENĂSCUȚI!
Putem adăuga: O, Marie, zămislită fără de păcat, roagă-te pentru noi, care alergăm la tine!
Marie, Refugiul Iubirii Sfinte, roagă-te pentru noi!
La sfârşitul Rozariului: Bucură-Te Regină, alte rugăciuni dacă dorim şi rugăciunile pentru intenţiile Sf. Părinte Papa.
Rozariul se încheie cu Semnul Sfintei Cruci.

                                  MEDITAŢII PRO-VIAŢĂ  PE MISTERELE ROZARIULUI
                                                Misterele de Bucurie (luni şi sâmbătă)

1.Buna Vestire  Maria este tulburată de salutul îngerului, dar se bucură să facă voia lui Dumnezeu. Să ne rugăm ca cei care sunt deranjaţi (alarmaţi, neliniştiţi) de sarcina lor să primească harul de a se încredinţa Voinţei lui Dumnezeu.
2.Vizitarea Elisabetei  Ioan Botezătorul a tresărit de bucurie în sânul mamei sale. Ne rugăm ca oamenii să îşi dea seama că avortul nu se referă la copiii care „ar putea” veni în lume, ci se referă la copiii care sunt deja în lume, trăiesc şi se dezvoltă în pântece şi sunt programaţi pentru a fi ucişi.
3.Naşterea Domnului  Însuşi Dumnezeu a fost născut ca un copil. Măreţia unei persoane nu depinde de mărime, deoarece Regele nou-născut este foarte mic. Să ne rugăm pentru a se pune capăt prejudiciilor aduse micilor copii ameninţaţi de avort.
4.Prezentarea la templu  Copilul este prezentat în Templu, deoarece Copilul îi aparţine lui Dumnezeu. Copiii nu sunt proprietatea părinţilor lor, nici a guvernului, ci aparţin lui Dumnezeu Însuşi, la fel ca şi noi.
5.Găsirea lui Isus în Templu
  Copilul Isus era plin de înţelepciune, pentru că El este Dumnezeu. Să ne rugăm pentru ca toţi oamenii să poată vedea înţelepciunea din învăţăturile Sale cu privire la demnitatea vieţii, şi să poată înţelege că această învăţătură nu este o opinie, ci adevărul.
RUGĂCIUNEA SALUTULUI (recitată de 3 ori după un rozariu, corespunde echivalentului a 9 rozarii)
Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. O, Marie, eu te salut de treizeci şi trei de mii de ori (33.000), după cum Te-a salutat Sfântul Arhanghel Gabriel. E bucurie pentru Inima Ta şi, de asemenea, pentru inima mea, că Arhanghelul Ţi-a adus salutul lui Cristos.

                                                       Misterele de Lumină (joi)
1.Cristos este botezat în Iordan  Când Isus este botezat, se aude glasul Tatălui: „Acesta este Fiul meu preaiubit”. Toţi suntem chemaţi să devenim fii şi fiice adoptivi ai lui Dumnezeu, prin Botez. Să ne rugăm pentru ca pruncii din sânul mamelor să fie apăraţi, astfel încât aceştia să se nască şi să fie primiţi în comunitatea creştină prin Botez.
2.Cristos se face cunoscut la nunta din Cana  Isus şi-a descoperit slava Sa prin minunea de la Cana. Mirele şi mireasa au fost binecuvântaţi nu doar cu vin, ci şi cu credinţa în Cristos. Să ne rugăm pentru căsătorii puternice, înrădăcinate în Domnul, şi deschise la darul noii vieţi.
3.Cristos proclamă Împărăţia Cerurilor şi cheamă pe toţi la convertire  „Convertiţi-vă şi credeţi în Evanghelie”. Să ne rugăm ca aceste prime cuvinte ale lui Isus din activitatea Sa publică să poată fi auzite de toţi cei care au săvârşit avortul sau au participat la avort. Fie ca ei să înţeleagă că Domnul îi cheamă la convertire, şi fie ca ei să experimenteze căinţa dătătoare de viaţă.
4.Schimbarea la Faţă a lui Isus pe muntele Tabor  Cristos este transformat pe munte, iar ucenicii văd slava Lui. Să ne rugăm ca ochii tuturor oamenilor să fie transformaţi, ca fiecare să vadă viaţa omului ca o reflectare a slavei lui Dumnezeu Însuşi.
5.Isus ne dă Euharistia  „Acesta este Trupul Meu, dat pentru tine (voi)”. Euharistia ne învaţă cum să trăim şi cum să iubim. Să ne rugăm pentru părinţii care îşi sacrifică copiii de dragul lor înşişi. Fie ca ei să
înveţe să-şi pună egoismul şi comoditatea lor deoparte de dragul copiilor care urmează ca să se nască.
RUGĂCIUNEA SALUTULUI (recitată de 3 ori după un rozariu, corespunde echivalentului a 9 rozarii)
Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. O, Marie, eu te salut de treizeci şi trei de mii de ori (33.000), după cum Te-a salutat Sfântul Arhanghel Gabriel. E bucurie pentru Inima Ta şi, de asemenea, pentru inima mea, că Arhanghelul Ţi-a adus salutul lui Cristos.

                                                Misterele de Durere (marţi şi vineri)
1.Agonia lui Isus în Grădina Ghetsemani  Să ne rugăm pentru mamele şi taţii care se află în agonie, fiindcă sunt tentaţi să avorteze un copil. Fie ca lor să li se dea veşti bune că există alternative, iar ei să se folosească de ajutorul oferit şi nu ucidă copilul.
2.Biciuirea lui Isus  Aşa cum trupul lui Cristos a fost sfâşiat de instrumentele celor ce L-au biciuit, tot aşa şi trupurile copiilor în pântece sunt sfâşiate de instrumentele celor care săvârşesc avortul. Să ne rugăm ca cei care săvârşesc avortul să se căiască de aceste acte de infanticid.
3.Încununarea lui Isus cu spini  Isus a suferit durerea de spini în capul său, şi a făcut aceasta în tăcere. Să ne rugăm pentru mamele şi taţii copiilor avortaţi. Mulţi dintre ei suferă cu durere profundă şi regretă alegerea pe care au făcut-o şi nu o mai pot schimba.
4.Condamnarea lui Isus la moarte şi drumul până pe Calvar Isus nu a fost condamnat de către puterea oamenilor răi; El a fost condamnat din cauza tăcerii oamenilor buni. Tăcerea îl ajută întotdeauna pe asupritor, dar niciodată pe victimă. Să ne rugăm ca noi să nu fim niciodată tăcuţi în problema avortului, ci mai degrabă să vorbim în mod clar, deschis, despre avort pentru a salva copiii de la moarte.
5.Răstignirea şi moartea lui Isus pe Cruce
 Aşa cum ne gândim la moartea lui Cristos, să ne amintim că multe femei au murit din cauza aşa-numitelor avorturi „sigure, legale”. Să cerem iertare şi milă pentru ele. Fie ca amintirea lor să salveze alte femei de la a săvârşi această greşeală tragică.
RUGĂCIUNEA SALUTULUI (recitată de 3 ori după un rozariu, corespunde echivalentului a 9 rozarii)
Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. O, Marie, eu te salut de treizeci şi trei de mii de ori (33.000), după cum Te-a salutat Sfântul Arhanghel Gabriel. E bucurie pentru Inima Ta şi, de asemenea, pentru inima mea, că Arhanghelul Ţi-a adus salutul lui Cristos.

                                          Misterele de Slavă (miercuri şi duminică)
1.Învierea lui Isus   Cristos a înviat! Prin învierea Sa, El a distrus puterea morţii şi, prin urmare, puterea avortului. Rezultatul luptei pentru viaţă a fost deja hotărât: Viaţa este victorioasă! Să ne rugăm ca toate asociaţiile şi persoanele care luptă „pentru viaţă” să răspândească această victorie în fiecare segment al societăţii noastre.
2.Înălţarea lui Isus la Ceruri  Prin înălţarea la tronul Tatălui, Cristos duce natura noastră umană, primită în sânul mamei, în înaltul cerului. El ne arată că fiinţele umane sunt făcute pentru a fi înălţate la ceruri, nu aruncate la gunoi. Să ne rugăm pentru ca lumea să înveţe acest adevăr şi să poată respinge avortul.
3.Coborârea Duhului Sfânt
  Duhul Sfânt este avocatul: El pledează cauza noastră, pentru că noi nu ne putem salva singuri. Să ne rugăm pentru ca El să ne facă avocaţii copiilor nenăscuţi, care nu pot nici să vorbească, nici să scrie, nici să voteze, nici să protesteze, nici măcar să se roage.
4.Ridicarea Sfintei Fecioare Maria la Cer 
 Sfânta Fecioară Maria a fost ridicată cu trupul şi cu sufletul în Cer pentru că ea este Mama lui Dumnezeu. Mama şi copilul sunt uniţi. Ridicarea Maicii Domnului la Cer ne aminteşte aceasta: ei sunt împreună. Ne rugăm ca societatea noastră să vadă că nu poate iubi femeile în timp ce îi ucide pe copiii lor, şi că nu poate salva copiii fără a le ajuta pe mamele lor. Să ne rugăm ca oamenii să fie atinşi de întrebarea pro-viaţă: „De ce să nu-i putem iubi pe amândoi (mamă şi copil)?”
5.Încoronarea Sfintei Fecioare Maria ca Regină a Universului
Maria este Regina Universului. Biserica ne învaţă că ea este cea mai măreaţă fiinţă creată, locul ei este imediat după însuşi Dumnezeu. Biserica apără demnitatea femeii. Să ne rugăm ca oamenii să înţeleagă faptul că a apăra dreptul la viaţă din momentul concepţiei înseamnă a apăra demnitatea femeii; iar a apăra drepturile şi demnitatea femeii, presupune a apăra dreptul la viaţă.
RUGĂCIUNEA SALUTULUI (recitată de 3 ori după un rozariu, corespunde echivalentului a 9 rozarii)
Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. O, Marie, eu te salut de treizeci şi trei de mii de ori (33.000), după cum Te-a salutat Sfântul Arhanghel Gabriel. E bucurie pentru Inima Ta şi, de asemenea, pentru inima mea, că Arhanghelul Ţi-a adus salutul lui Cristos.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA DĂ LUMII ROZARIUL PRUNCILOR NENĂSCUŢI PENTRU A ÎNVINGE AVORTUL
Bobiţele pentru Bucură-te, Marie sunt în formă de lacrimi, bleu pal, având în interior prunci nenăscuţi;
Bobiţele pentru Tatăl Nostru sunt picături de sânge în formă de Cruce;  Crucifixul este din aur strălucitor.
Vă spun în mod solemn: recunoaşteţi că avortul este o formă a răului şi un duşman al securităţii lumii! Nu veţi avea pace adevărată până când nu veţi învinge avortul!
(Isus, 5 octombrie 2001)
Răspândiţi devoţiunea Rozariului Pruncilor Nenăscuţi aşa cum duşmanul ar răspândi germenii războiului! Faceţi ca această devoţiune să pătrundă în oraşe şi sate, la toate popoarele şi în inima lumii. Când vă rugaţi acest Rozariu special, voi luptaţi împotriva războiului din pântecele mamelor şi împotriva războiului din lume.(Isus, 5 martie 2003)     

                                                                       Despre apariţii
Începând din 1985, Isus şi Maica Binecuvântată i-au apărut lui Maureen Sweeney-Kyle aproape zilnic şi i-au încredinţat spre împlinire o serie de misiuni.
1986-1990: PREASFÂNTA FECIOARĂ- PROTECTOAREA CREDINŢEI
1990-1993: PROIECTUL MILOSTIVIRII (CRUCIADELE NAŢIONALE ALE ROZARIULUI ÎMPOTRIVA AVORTULUI)
1993 până în prezent: revelaţiile combinate numite MARIA, REFUGIUL SFINTEI IUBIRI şi LĂCAŞURILE INIMILOR UNITE. În 1993, Preasfânta Fecioară a cerut ca această misiune să fie cunoscută sub numele de MINISTERELE SFINTEI IUBIRI.
                                                                Despre vizionară
Maureen este soţie şi bunică; o femeie foarte sfioasă, timidă şi plăpândă. A crescut şi locuieşte şi în prezent în apropierea oraşului Cleveland, Ohio, împreună cu soţul ei.
În 1993, Preasfânta Fecioară a iniţiat Ministerele Iubirii Sfinte şi mai apoi a cerut achiziţionarea unui teren pentru un sanctuar în districtul Loraine, Ohio. Acest lucru a fost realizat în 1995 şi este cunoscut la ora actuală sub numele de Izvorul şi Sanctuarul Maranatha, sediul Ministerelor Iubirii Sfinte - un Apostolat Ecumenic Laic, menit să facă cunoscute lumii întregi Lăcaşurile Inimilor Unite.

                                            Despre îndrumătorii spirituali
În ultimii 20 de ani, Maureen a avut patru îndrumători spirituali, specialişti în Teologia Mariană.
Cu ocazia unei întâlniri pline de bucurie, vizionara Maureen Sweeney-Kyle a fost în vizită la Papa Ioan Paul al 2-lea, în august 1999. Soţul ei, Don (dreapta jos), defunctul Arhiepiscop Gabriel Ganaka (stânga sus) şi Pr. Frank Kenney, îndrumătorul ei spiritual, au însoţit-o în această audienţă.

       CUM A APĂRUT ACEST ROZARIU UNIC ŞI CARE SUNT PROMISIUNILE CARE ÎL ÎNSOŢESC?
În data de 7 octombrie 1997 - Sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria, Regina Sfântului Rozariu - Preasfânta Fecioară i-a apărut vizionarei Maureen Sweeney-Kyle cu acest rozariu şi i-a spus: „Răspândeşte Imaginea pe care ţi-am arătat-o astăzi!”
7 octombrie 1997: Sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria, Regina Sfântului Rozariu
Maica Sfântă vine înveşmântată în alb. În faţa Ei, suspendat în aer, se află un rozariu neobişnuit. Bobiţele pentru Tatăl Nostru sunt mici picături de sânge în formă de cruce. Bobiţele pentru Bucură-te, Marie, sunt lacrimi de un bleu pal, conţinând prunci nenăscuţi. Crucifixul este din aur strălucitor. Preasfânta Fecioară spune: „Eu vin spre lauda lui Isus, Fiul Meu. Vin ca profetesă a acestor timpuri. Rozariul pe care îl vezi este arma pe care Cerul v-o înfăţişează pentru a învinge flagelul avortului. Cerul plânge pentru preţul acestui mare păcat. Această atrocitate ce s-a comis şi se comite împotriva Darului Vieţii făcut omenirii de către Dumnezeu, a schimbat istoria şi va schimba viitorul tuturor naţiunilor.
Astăzi, o mare responsabilitate revine laicilor care Îmi sunt consacraţi, căci, din păcate, nu mă pot bizui pe conducerea Bisericii ca să se unească în efortul de a-l înfrânge pe duşman prin acest Rozariu. Înseşi apariţiile Mele au provocat disensiuni, ca urmare a eforturilor Satanei de a-Mi zădărnici planurile. Aşadar, astăzi, în această zi de sărbătoare, îi chem pe toţi copiii Mei să se unească în Inima Mea. Nu lăsaţi orgoliul să vă dezbine în legătură cu apariţiile Mele. Fiţi una cu Flacăra Inimii Mele! Fiţi uniţi în iubire şi în recitarea Rozariului Meu, care este o armă. Răul avortului poate fi învins prin strădaniile voastre şi prin Harul Meu!”
„Răspândeşte Imaginea pe care ţi-am arătat-o astăzi!”
Promisiunile Cerului: După trei ani şi jumătate, când acest rozariu lucrat manual a fost, în cele din urmă, terminat şi gata pentru a fi distribuit, Preasfânta Fecioară şi Isus i-au dat lui Maureen următoarele făgăduinţe legate de acest rozariu unic.
2 iulie 2001, după-amiază   Preasfânta Fecioară apare ca Maica Îndurerată. Ea spune: „Lăudat să fie Isus! Văd că foloseşti noul Rozariu al Pruncilor Nenăscuţi. Adevăr îţi spun, fiica Mea, că fiecare Bucură-Te, Marie, spus din inimă, cu iubire, va salva una dintre aceste vieţi nevinovate de la moartea prin avort. Când folosiţi acest rozariu, gândiţi-vă la Inima Mea Îndurerată şi Neprihănită care vede, fără încetare, păcatul avortului comiţându-se în fiecare clipă. Vă dau acest sacramentaliu special, cu care să vindecaţi Inima Mea Maternă”,
Maureen întreabă: „Maică Binecuvântată, Te referi la oricare rugăciune Bucură-Te, Marie, sau numai la cea spusă pe Rozariul Pruncilor Nenăscuţi?”
Maica Binecuvântată: „Acesta este un har deosebit acordat acestui rozariu unic. El trebuie folosit întotdeauna pentru a vă ruga împotriva avortului. Te rog să spui aceasta tuturor.
2 iulie 2001, seara   
 Maica Binecuvântată se află aici ca Maria, Refugiul Iubirii Sfinte. Ea ţine în mână Rozariul Pruncilor Nenăscuţi şi spune: „Lăudat să fie Isus! Folosiţi cu încredere acest rozariu şi credeţi în făgăduinţele pe care vi le-am făcut, legate de el. Nu fiţi timizi în răspândirea acestui mesaj!”
3 august 2001
 „Sunt Isus al vostru cel Întrupat. Aveţi încredere în Mine. Te rog spune lumii că fiecare Tatăl Nostru (bobiţele arătate de Isus lui Maureen erau lacrimi de sânge în formă de cruce) recitat pe Rozariul Pruncilor Nenăscuţi, alină Inima Mea mâhnită. Mai mult, opreşte Braţul Dreptăţii să lovească.
Cea mai mare promisiune pe care v-o fac în legătură cu acest rozariu este următoarea: fiecare rozariu întreg, spus din inimă, pe aceste bobiţe, uşurează pedeapsa care vine pentru păcatul avortului”.
Mai târziu în aceeaşi zi:  I-am spus lui Isus că aveam o întrebare legată de promisiunea făcută cu privire la Rozariul Pruncilor Nenăscuţi. În cele din urmă, El s-a întors, în plină strălucire, a zâmbit şi a spus: „Sunt Isus al vostru, Cel Întrupat. Îţi ştiu întrebarea. Nu e nevoie s-o rosteşti. Când spun - pedeapsa care va veni pentru păcatul avortului, Mă refer la pedeapsa pe care o merită fiecare suflet părtaş la acest păcat. De asemenea, Mă refer la pedeapsa încă şi mai mare care va lovi omenirea întreagă pentru că a îmbrăţişat acest păcat. Rugaţi-vă din toată inima, ştiind că Rozariul vostru Mă alină”.
29 mai 2002
„Sunt Isus al vostru, Cel Întrupat. Am venit să vă vorbesc public despre Rozariul Pruncilor Nenăscuţi. Acesta este un mare dar făcut de Cer prin această Misiune a Iubirii Sfinte. Însăşi Mama Mea a conceput acest rozariu şi acum el este propus cu aprobarea Ei. Multe şi mari făgăduinţe însoţesc acest rozariu unic imaginat de Ea.
Există în lume unii care intenţionează să falsifice acest rozariu special. Cer acum credincioşilor: nu vă lăsaţi păcăliţi! Rozariul dat aici, la această Misiune a Iubirii Sfinte, este cel care aduce făgăduinţele din Cer. Spune-o tuturor!”
28 februarie 2005  „Sunt Isus al vostru, Cel Întrupat. Iată ce înseamnă ceea ce ţi-a spus Mama Mea seara trecută referitor la Rozariul Pruncilor Nenăscuţi: dacă într-un grup care s-a adunat să se roage din inimă pentru pruncii ce urmează să se nască, există o singură persoană care are rozariul Pruncilor Nenăscuţi, Eu voi onora fiecare Bucură-Te, Marie - recitată de fiecare persoană din grup - tot la fel ca şi când fiecare în parte avea propriul său rozariu. În acest fel, Eu înlătur constrângerile legate de timpul necesar pentru confecţionarea unui număr suficient de astfel de rozarii”.
Maureen spune: „Îţi mulţumesc, Isuse!

                                                              Victoria Cerului
2 februarie 2002„Lăudat să fie Isus! Fiica mea, vin să-ţi spun cu smerenie că Isus transmite lumii acest Rozariu al Pruncilor Nenăscuţi prin Inima Mea Maternă. Niciodată în istoria umanităţii nu a fost maternitatea mai batjocorită şi mai denigrată ca acum. Niciodată până acum, viaţa pruncilor nenăscuţi nu a fost într-un asemenea pericol. Prin recitarea plină de credinţă a Rozariului pe acest şirag pe care ţi l-am prezentat, planurile Satanei vor fi zădărnicite, iar calitatea naturală de mamă va fi înălţată din nou la locul ei de cinste. Isus a ales acest secol prin Voinţa Tatălui Său, pentru ca omenirea să redescopere realitatea vieţii intrauterine, ceea ce va constitui o trambulină către victoria Sa” (Maica Binecuvântată).
18 martie 2002  
Preasfânta Fecioară vine ca Refugiul Iubirii Sfinte, însoţită de mulţi îngeri. Aceştia I se închină. Ea spune: „Lăudat să fie Isus! Am venit să îţi arăt aceasta.” Ea îmi arată Rozariul Pruncilor Nenăscuţi, înfăşurat pe o frumoasă coroană de aur. „Este coroana victoriei Mele. Priveşte şi înţelege că acest Rozariu al Pruncilor Nenăscuţi este o parte integrantă a victoriei Mele, atât în inimi, cât şi în lume.
Isus doreşte ca tu să aduci acest lucru la cunoştinţa tuturor”.

                                                                MESAJE DESPRE AVORT
14 octombrie 2001: A II-a Duminică de rugăciune împotriva avortului
Isus este aici şi ne arată Inima Sa. El spune: „Sunt Isus al vostru, Cel Întrupat. Eu sunt Binele Suprem, care trebuie să domnească în fiecare inimă. O dată în plus, vin să-ţi spun că dacă ţara ta incriminează avortul legalizat, Eu o voi binecuvânta din belşug cu marea Mea bunăvoinţă. Dacă însă acest păcat va continua cu consimţământ naţional, multe i se vor lua. Fraţilor şi surorilor, recunoaşteţi răul şi rugaţi-vă împotriva lui. Îţi dau Binecuvântarea Divinei Mele Iubiri”.

                        La 3 zile după atacul terorist din New York de la 11 septembrie
15 septembrie 2001: Rozariul de la miezul nopţii la Sanctuarul Maicii Îndurerate / Lacul Lacrimilor (Sărbătorile: Înălţarea Sfintei Cruci şi Sfânta Fecioară Maria Îndurerată)
Maica Binecuvântată se înfăţişează ca Sfânta Fecioară Îndurerată. Ea spune: „Lăudat să fie Isus! Dragi copii, în acest ceas de durere, să ştiţi că Mama voastră Cerească stă la picioarele Crucii, împreună cu voi. Deplâng odată cu voi această absurdă pierdere de vieţi omeneşti. Aşezaţi durerea voastră adânc în rănile Fiului Meu Isus!  Mesajul Meu către voi ca naţiune este acesta: singur Dumnezeu este Cel care dă şi ia viaţa. Ori de câte ori omul îşi permite să îşi asume rolul lui Dumnezeu, lumea se schimbă pentru totdeauna. Din această tragedie naţională se desprinde un adevăr incontestabil. În doar câteva minute, falsul sentiment de siguranţă de care se bucura acest popor a fost spulberat. Au fost distruse vieţi omeneşti. Oameni nevinovaţi au murit de moarte violentă. La fel, siguranţa copilaşului nevinovat din pântecele mamei sale este spulberată în decurs de câteva minute. Viaţa este nimicită de planurile criminale ale altor oameni. Aceasta poartă denumirea de «avort», dar diferă prea puţin de dezastrul naţional pentru care plânge acum poporul tău. Şi totuşi, cine deplânge împreună cu Mine, la picioarele Crucii, pierderea iraţională a acestor vieţi nevinovate? Vă invit (vă solicit) să faceţi aceasta la scară naţională! Nu deplângeţi o tragedie naţională în timp ce pe cealaltă o ignoraţi!”
„Întocmai după cum avioanele au devenit instrumente ale morţii, izbind clădirile acelea cu o forţă distructivă, instrumentele celor care produc avortul invadează intimitatea pântecelui matern, aducând moartea. În ambele cazuri, atât teroriştii, cât şi participanţii la avort se simt justificaţi în acţiunea lor de o gândire pervertită. Dar Fiul Meu, Dreptul Judecător, nu gândeşte în felul acesta. El gândeşte cu o Inimă dreaptă. În Nemărginita Sa Milostivire, El este gata să ierte inima care se căieşte – chiar şi inima vinovată de acte ticăloase ca acestea. Isus al Meu nu iartă pe cei care nu se căiesc.
Dragii Mei copii, am venit la voi ca să vă puteţi împăca cu Dumnezeu. Calea spre împăcare este Iubirea Sfântă. Calea judecăţii omeneşti este aroganţă, ură şi răzbunare. Judecata lui Dumnezeu cade asupra oamenilor şi popoarelor care nu trăiesc în iubire. Aşadar, am venit să îi chem pe toţi oamenii şi toate popoarele sub pecetea Iubirii Sfinte. Dacă trăiţi în Sfântă Iubire - adică, dacă inima voastră este iubitoare - veţi răspândi iubire în jurul vostru. Dacă în inima voastră purtaţi răul, acesta, de asemenea, se va răspândi în jurul vostru. Răul naşte rău. Iubirea naşte iubire.
Dragii Mei copilaşi, în această seară, mai mult ca oricând, doresc să vă abandonaţi Inimii Mele Neprihănite, care este Iubire Sfântă. Când veţi începe să trăiţi aceste mesaje şi le veţi păstra în inimile voastre, veţi veni sub pecetea Iubirii Sfinte. Acesta este un semn special al predestinării voastre, al mântuirii voastre si un semn pentru Satana că voi sunteţi ai Mei. Nu trebuie să călătoriţi peste mări şi ţări ca să primiţi această pecete specială, căci pecetea va fi a voastră când veţi începe să trăiţi aceste mesaje. În această seară, dragii Mei copii, vă învălui în compasiunea Mea. Rugăciunile Mele sunt cu voi (mă unesc cu voi în rugăciune) şi duc rugile voastre la Cer. Nu vă temeţi - vă port în braţele Mele şi în seara aceasta vă dau Binecuvântarea Iubirii Sfinte”.
                  De ce s-a întâmplat tragedia din 11 septembrie? Îngăduinţa lui Dumnezeu
20 octombrie 2001
Vine Sf. Toma de Aquino. El spune: „Astăzi vin spre lauda lui Isus, Domn şi Mântuitor. Vin să vă explic ce înseamnă Voinţa lui Dumnezeu de a Îngădui. Imaginaţi-vă Voinţa lui Dumnezeu ca pe o umbrelă mare care protejează pământul. Voinţa lui Dumnezeu apără de orice rău (Voinţa Hotărâtoare a lui Dumnezeu). Dar Dumnezeu nu intervine în liberul arbitru al omului. Dacă omul alege să se opună Voinţei Domnului şi păcătuieşte, este ca şi când ar face o gaură în umbrelă. Atunci protecţia oferită de Voinţa lui Dumnezeu nu mai este atât de atotcuprinzătoare cum a plănuit El să fie. Această gaură îl lasă pe Satana să pătrundă şi să-şi pună în aplicare planurile. Aşadar, vedeţi că Voinţa lui Dumnezeu de a îngădui nu este ceea ce a plănuit El pentru omenire, ci ceea ce omul alege, iar Dumnezeu îngăduie.
Pentru Tatăl Veşnic este o mare durere să vadă la ce se expune omul prin păcat. Maica noastră Cerească plânge. Vai, cum plânge Ea văzând distrugerea provocată de păcat! Să spui aceasta tuturor!”
7 iulie 2001
„Sunt Isus al vostru, Cel Întrupat. Am venit astăzi ca să-i ajut pe toţi oamenii să înţeleagă că legile care guvernează împotriva Legii Iubirii sunt fructele conştiinţelor pervertite. Eu privesc în fiecare inimă şi judec după ce este în ea. Orgoliul este cel care deturnează sufletul de la calea cea bună. Orgoliul este acela care lucrează contra adevărului. De pe Tronul Meu Ceresc urmăresc cu mâhnire păcatele comise împotriva pruncilor nevinovaţi. Sufletele smerite nu pot cădea în asemenea greşeală, ci numai cei cu inima plină de mândrie.
Mama Mea v-a recomandat Rozariul Pruncilor Nenăscuţi pentru a pune capăt acestei mari erori şi acestui greu păcat. Nu mă satur niciodată să-l ascult. Este ca un balsam pentru Inima Mea rănită”.
6 octombrie 2001
Isus este aici, arătându-ne Inima sa. El spune: „Sunt Isus al vostru, Cel Întrupat. Fraţilor şi surorilor, fiecare rugăciune pe care o spuneţi împotriva avortului, îl învinge pe Satana în viaţa cuiva, într-un fel sau altul. ÎMPOTRIVIŢI-VĂ ACESTEI CRIME ODIOASE, UCIDEREA PRUNCILOR ÎNCĂ NENĂSCUŢI! Fiecare rugăciune pe care o spuneţi alină Inima Mea, care suferă pentru acest păcat. În această seară vă dau Binecuvântarea Mea, Binecuvântarea Iubirii Divine”.
12 octombrie 2001
„Sunt Isus al vostru, Cel Întrupat. Mesagera Mea, te rog să înţelegi aceasta: cu cât mai mult încearcă omul să ajungă ca Dumnezeu, cu atât mai mare va fi înjosirea sa. Cu cât mai mult îşi asumă omenirea rolul Celui care dă şi ia viaţa, cu atât mai mult vor creşte în inimi egoismul şi ura. Încă o dată reamintesc lumii că ceea ce se află în miezul (centrul) inimii omului îi monopolizează gândurile, cuvintele şi acţiunile, fiindcă inima este cea care guvernează liberul arbitru. De aceea Maica Mea şi cu Mine îndemnăm şi îndrumăm omenirea să lase Iubirea Sfântă să domnească în inimi.
Prinţul minciunilor încearcă să vă deturneze pe fiecare de pe această cale. Dacă vă daţi seama de aceasta, nu vă va fi greu să recunoaşteţi ispitele sale. Nu-i permiteţi nici cea mai mică şansă de reuşită. Ia aminte la cuvintele Mele de astăzi şi fă-le cunoscute tuturor”.
5 octombrie 2001: Mesaj lunar către toate popoarele
Isus şi Preasfânta Fecioară sunt aici şi ne arată inimile lor. Maica binecuvântată spune: „Lăudat să fie Isus! (Isus şi Maica binecuvântată sunt înconjuraţi de Rozariul Pruncilor Nenăscuţi. În dreptul fiecărei bobiţe pentru Tatăl nostru stau nişte îngeri mari.)
Isus: „Sunt Isus al vostru, Cel Întrupat. Am venit să vă cer să nu mai ucideţi viaţa pe care Eu cu dragoste o aşez în pântecele matern. Fiecare viaţă ucisă schimbă lumea pentru totdeauna.
Fraţilor şi surorilor, vin astăzi la voi înveşmântat în adevăr şi sinceritate. Nu vă ascund nimic. Eu nu am nici un alt scop în afară de siguranţa, mântuirea şi bunăstarea fiecărui suflet în parte, din momentul concepţiei şi până la moartea naturală. Implor astăzi ţara voastră să ia în seamă chemarea Mea de a pune capăt avortului legalizat. Nu aşteptaţi ca soluţia Mea să fie ultima voastră alternativă. Vreau ca întreaga omenire să se unească sub pecetea Iubirii Sfinte şi a Iubirii Divine - cele două porunci mari, care înglobează toate poruncile. Da! Tânjesc să aşez sărutarea Mea de iubire divină pe inima lumii. Atunci păcatul avortului ar înceta, războiul s-ar termina, iar grumazul lumii s-ar elibera din strânsoarea terorii.
Fraţilor şi surorilor, atunci când nu-l puneţi pe Dumnezeu mai presus de toate şi când nu-l iubiţi pe aproapele ca pe voi înşivă, vă părăseşte dreapta judecată. Conştiinţa voastră este atunci compromisă şi nu mai puteţi discerne binele de rău. Aceasta este starea de confuzie în care se află guvernele când elaborează legile nedrepte. Gândirea strâmbă este cea care îi determină pe oameni să comită acte teroriste. Astfel, sufletele îşi deschid inima Satanei. Într-o asemenea stare de derută, lumea nu poate prospera. Încetul cu încetul, Satana îşi pune anarhia - mai întâi, în inimi, apoi în lume.
Însă, Eu am venit să vă spun ceea ce Adversarul nu vrea să auziţi; anume, că fiecare Sfântă Liturghie la care participaţi, fiecare Sfântă Împărtăşanie pe care o primiţi, fiecare Oră Sfântă pe care o faceţi, fiecare rugăciune sau rozariu pe care le spuneţi, îl slăbeşte pe Duşman pentru totdeauna în vreun suflet, undeva în lume. Aceasta este calea spre victorie, puţin câte puţin, suflet cu suflet, perseverând cu răbdare în iubire sfântă.
Războiul în care sunteţi angajaţi nu se poartă, pentru averi şi nici măcar pentru vieţi omeneşti. Se poartă pentru suflete. Este binele împotriva răului. De aceea, vin Eu astăzi aici, căutând să pun pecetea Mea pe inimile voastre. Pecetea Mea este Sfânta şi Dumnezeiasca Iubire. Este un semnal către Satana că îmi aparţineţi spiritual şi că el nu vă poate stăpâni, însă Eu îmi pot pune pecetea pe inimile voastre numai dacă respectaţi cele două mari porunci ale Iubirii. Grăbiţi-vă să trăiţi mesajul şi începeţi-vă călătoria prin Lăcaşurile Inimilor Noastre Unite pentru ca, atunci când mă voi întoarce victorios, cu toţii să fiţi în al Cincilea Lăcaş al Inimii Mele - Împărăţia Voinţei Divine.
Adevăr vă spun: poziţia poporului vostru în problema avortului legalizat este factorul determinant al securităţii voastre naţionale. Ani în şir Cerul a observat şi a urmărit cum siguranţa copilaşului în pântecele mamei a fost nimicită şi viaţa lui zdrobită. Vă spun solemn: recunoaşteţi că avortul este una din manifestările răului şi un duşman al siguranţei lumii. Nu veţi cunoaşte pacea adevărată până când avortul nu va fi învins. Nu consideraţi cuvintele Mele de astăzi o ameninţare, ci un har. Vă binecuvântăm cu Binecuvântarea Inimilor Noastre Unite”
13 august 2006
„Sunt Isus al vostru, Cel întrupat. Astăzi am venit să ajut pe fiecare în parte să-şi dea seama de impactul profund pe care îl are orice avort asupra lumii. Atunci când darul vieţii este agresat în pântece, lumea se apropie de marginea prăpastiei, iar prăpastia însăşi dintre Cer şi pământ se adânceşte. Toate darurile - spirituale, mentale şi fizice conferite acelei vieţi nevinovate în momentul concepţiei, sunt distruse odată cu viaţa. Toate efectele pozitive pe care noua viaţă le-ar fi putut avea în lume sunt luate împreună cu viaţa însăşi. În locul lor, răul dobândeşte tot mai multă putere.
Să nu vă mire, aşadar, virulenţa războaielor, foametei şi bolilor astăzi în lume. Inimilor pervertite şi strâmbe li s-a îngăduit să ajungă la putere din cauza avortului.
Prin Rozariul Pruncilor Nenăscuţi vi s-a dat arma cu care să înfruntaţi acest păcat teribil, care este o năpastă peste inima omenirii. Nu renunţaţi la el. Folosiţi-l ca pe o arma nucleară împotriva puterii satanice a avortului legalizat! Nu-l lăsaţi pe Satana să vă descurajeze! Dovediţi-vă curajoşi în această bătălie.
10 septembrie 2006. A II-a Duminică de rugăciune împotriva Avortului
Isus se află aici şi ne arată Inima Sa. El spune: „Sunt Isus al vostru, Cel întrupat. Fraţilor şi surorilor, mâine, ţara voastră va comemora pierderile de vieţi omeneşti din timpul tragediei de la 11 septembrie, care a avut loc acum cinci ani. Desigur, este o mare pierdere, dar cine jeleşte pierderea vieţilor sacrificate pe altarul avorturilor, clipă de clipă, zi după zi? Cine deplânge pierderea inocenţei la o vârstă fragedă, un lucru ce devine obişnuit în întreaga lume?
Atâta timp cât viaţa nu este respectată de la concepţie până la moartea naturală, veţi continua să trăiţi cu violenţa, terorismul şi războaiele la uşă. De aceea, dacă vreţi ca violenţele şi terorismul să înceteze, trebuie să vă rugaţi ca viaţa să fie respectată în integralitatea ei. Vă dau binecuvântarea Mea, Binecuvântarea Iubirii Divine”.

                                                             MESAJE DESPRE RUGĂCIUNE
20 august 2010: Încă o „Bucură-te, Marie”
Isus: „Fraţilor şi surorilor, de câte ori puteţi, întoarceţi-vă cu iubire inimile spre rugăciune în clipa prezentă. Acest lucru vă va conduce mai aproape de Iubirea Divină. Atâtea suflete din Purgatoriu şi-ar dori să mai poată spună încă o Bucură-Te, Marie în faţa Tabernacolului - şi dacă ar putea face aceasta ar fi imediat eliberate şi ar intra în Paradis!
24 aprilie 1999
„Am venit astăzi la voi ca Isus al vostru, Cel întrupat. Azi doresc să vă învăţ despre rugăciune. Rugăciunea este un refugiu sau o armă, un mijloc de unificare a creaturii cu Creatorul său. Cu cât sufletul îşi supune mai mult voinţa sa Voinţei lui Dumnezeu, cu atât mai profundă este comuniunea sa prin rugăciune, cu Dumnezeu”.
Aşadar, încredinţează-i planurile, alegerile, dorinţele tale. Tot binele tău vine numai de la Dumnezeu. Prin acest act de abandonare angajezi toate virtuţile - credinţă, speranţă, iubire, umilinţă, simplitate, blândeţe, încredere.
Rugăciunea este comunicarea cu Dumnezeu, fie în inimă, fie prin cuvinte sau prin orice altă acţiune care este supusă Voinţei Divine.
Maica Mea se roagă cu tine atunci când reciţi Rozariul. Inima Ei este calea prin care rugăciunile voastre urcă la Cer, iar harul coboară asupra voastră. Inima Ei este, prin urmare, o legătură cu Dumnezeu şi cu harul lui Dumnezeu, tot aşa cum ai conecta un bec la curent electric.
Domnul primeşte sacrificiul rugăciunii şi o foloseşte ca pe o sabie împotriva răului. El preschimbă rugăciunea în har, care înfrânge răul din inimi. Vezi, deci, că Satana este cel care încearcă să te oprească de la rugăciune. Satana este acela care îţi atacă inima şi încearcă să te împiedice să-ţi supui voinţa, aşa încât să te poţi ruga.
Oricum ai proceda într-o împrejurare, totul depinde de Dumnezeu. Crede aceasta. Sufletul care se încrede în el însuşi este pierdut.
Gândeşte-te că rugăciunea este ca lumina soarelui. Raza ei coboară din Cer. Ea hrăneşte crinii şi toate florile. Le înveşmântează regeşte în lumină. Astfel înveşmântate, ele înfloresc şi aduc slavă lui Dumnezeu. Sufletul care se abandonează mult rugăciunii, devine, de asemenea, frumos în ochii Domnului şi Îl slăveşte.
Ţi-am spus, confidenta Mea, că rugăciunea este abandonare şi sacrificiu. Dar sufletul trebuie, de asemenea, să accepte felul în care Dumnezeu răspunde rugăciunilor. Mica floare primeşte ceea ce îi trebuie pentru a se hrăni şi a creşte. Sufletul, prin rugăciune, primeşte ceea ce îi trebuie pentru mântuire. Cu umilinţă, trebuie să accepte Voia Domnului. Dacă Tatăl ştie ce îi este necesar micii flori, nu ştie El de asemenea nevoile tale? Acceptă cu smerenie şi recunoştinţă ceea ce El îţi trimite, precum mica floare care dansează în lumina soarelui.
Mă bucură orice rugăciune. Cel mai mult Mă bucură rugăciunea sinceră, din inimă. Acest fel de rugăciune schimbă oameni şi evenimente. Eu, Isus al vostru, iubesc cel mai mult rugăciunea Sfintei Liturghii; apoi, iubesc Rozariul.
Urmează-Mă în rugăciune, Eu te voi conduce”.
18 septembrie 1999
„Am venit să-ţi vorbesc despre rugăciune şi, în special, despre rugăciunea Rozariului. Eu sunt Isus al vostru, Cel întrupat. Atât de mulţi se roagă fără a avea iubire în inimi! Acest lucru slăbeşte rugăciunea, ştirbindu-i meritele. Dimpotrivă, tu întăreşte-ţi rugăciunile, amintindu-ţi dragostea pe care o ai în inimă pentru Mine şi Maica Mea. Astfel îmi permiţi să revărs asupra ta şi în viaţa ta cele mai alese haruri.
Rugăciunea are un efect cumulativ. Eu cunosc dinainte câte rugăciuni vor fi oferite pentru fiecare cerere. De aceea, nu poţi şti niciodată ce poate să aducă un Bucură-Te, Marie în plus. Un Bucură-Te, Marie, spus cu o inimă plină de iubire, are puterea de a opri războaie, de a armoniza natura cu planurile lui Dumnezeu, de a converti un necredincios, de a salva o vocaţie, de a elibera un suflet din Purgatoriu şi de a schimba pentru totdeauna viitorul. Imaginează-ţi, aşadar, ce putere are un Rozariu complet spus cu iubire!
Satana ştie că rozariul este arma care va duce la înfrângerea sa. Din această cauză, el este atât de disperat să descurajeze recitarea Rozariului. Ori de câte ori te rogi Bucură-Te, Marie, din inimă – în vreun suflet, undeva în lume, diavolul îşi pierde din puteri pe vecie.
Niciodată, aşadar, să nu te laşi descurajat în recitarea Rozariului. Atunci când inima ta cunoaşte cea mai adâncă tulburare, aminteşte-ţi că duşmanul se teme de rugăciunile tale.
Inima Mamei Mele este alinată de strădaniile tale în rugăciune. Ea este cea mai îndatoritoare faţă de cei care au perseverat în rugăciune, în pofida obstacolelor. Spune aceasta tuturor”.
28 septembrie 1998
Preasfânta Fecioară vine înveşmântată în gri-albăstrui şi alb. Ţine în mână un vas mare. Ea spune: „Laudă, mărire şi slavă lui Isus! Fiica mea, poate că este puţin simplist, însă vreau să compar rugăciunea cu prepararea unei prăjituri - lucru pe care am observat că-1 faci adesea.
Vasul este Iubirea Sfântă, întrucât fără el nu poţi combina ingredientele ca să alcătuiască produsul finit (prăjitura). Cuvintele rugăciunii formează aluatul, care conţine multe ingrediente (o seamă de cuvinte care formează întregul). Aluatul se aşează într-o tavă. Tava reprezintă intenţiile rugăciunii, cum ar fi: o cerere, mulţumire, laudă etc. Prăjitura se coace într-un cuptor, care reprezintă acţiunea Duhului Sfânt în inimă, pe măsură ce te rogi. Produsul finit, prăjitura, este rugăciunea pe care îngerii o duc pentru tine în Cer. Pe măsură ce rugăciunea se desfăşoară, universul este influenţat în numeroase feluri. Satana îşi trimite cohortele sale să atace persoana care se roagă. (El vrea ca prăjitura să descrească, adică rugăciunea să fie mai puţin eficientă.) Îngerii cei buni se luptă cu spiritele rele, încercând să ajute rugăciunea să se înalţe la Cer. Între timp, în Cer, se pregăteşte glazura - cu alte cuvinte, harurile pentru fiecare rugăciune care este oferită. În bucătărie, se pune glazură chiar şi pe un fursec. De aceea, vezi tu, chiar şi rugăciunea cea mai mică, o iaculatorie, merită har.
Eu sunt întotdeauna cu tine când te rogi. Îţi măsor respiraţia, îţi urmăresc buzele formând fiecare cuvânt şi te pun în prezenţa lui Dumnezeu. Aşa se întâmplă cu fiecare suflet. În caz că uiţi un ingredient, îl adaug Eu. Îmi face plăcere să îmbogăţesc rugăciunile tale cu iubirea Mea. Aşadar, vezi că nu poţi da greş în strădaniile tale, pentru că Eu te binecuvântez. Eu coc prăjitura împreună cu tine.” Surâde şi pleacă.
5 aprilie 2002: Mesaj lunar către toate popoarele
Isus şi Maica Binecuvântată sunt aici şi ne arată Preasfintele Lor Inimi. Maica Binecuvântată spune: „Lăudat să fie Isus!” Isus şi Preasfânta Fecioară îl salută pe părintele Kenney (îndrumătorul spiritual al lui Maureen), făcând un semn din cap spre el, iar din Inima Maicii Binecuvântate, o lumină s-a revărsat asupra părintelui Kenney.
Isus: „Eu sunt Isus al vostru, Cel întrupat. Fraţilor şi surorilor, nu mai zăboviţi în această stare de necredinţă, căci acesta este compromisul pe care Satana vi-1 prezintă ca să vă împiedice să trăiţi Mesajul Iubirii Sfinte şi Divine. De asemenea, nu trebuie să permiteţi inimilor voastre să cedeze ispitei descurajării şi fricii. Puneţi-vă nădejdea în Mine, încredeţi-vă în Milostivirea Mea. Aşteptaţi cu speranţă plină de bucurie Victoria ce va să vină a Inimilor Noastre Unite.
Am venit să aduc pace în inimile care se vor încrede în Milostivirea Mea. Îndurarea Mea se întinde din veac în veac şi din zare în zare, peste inima care se căieşte. Îndurarea Mea se coboară asupra întregii omeniri, nu pentru meritele ei, ci după nevoia fiecărui om în parte.
Încă o dată vă amintesc faptul că cei ce Mă iubesc se încred în Mine. A te încrede în Mine înseamnă a crede în Milostivirea Mea. Inimile celor care nu se căiesc am venit Eu să le schimb. Aceştia sunt cei ce nu îşi cercetează inima. Ei nu încearcă să-şi câştige mântuirea prin iubire. Din această cauză, lumea este dezbinată de tot felul de păcate. Fructul acestor păcate este războiul. Pentru că se pune atât de puţin preţ pe viaţa omului, păcatele din ziua de azi le întrec cu mult pe cele ale Sodomei şi Gomorei.
De aceea, Mesajul şi Misiunea Sfintei şi Divinei Iubiri din acest loc depăşesc de departe orice alte încercări de a modela inimile în iubire. De aceea, mesajele îl demască pe Satana, capcanele şi tacticile lui. Să nu vă mire când auziţi de hărţuielile la care recurge acolo unde este demascat, sau de tot felul de păcate care ies acum la iveală. Păcatele nu mai pot rămâne la adăpostul întunericului pentru mult timp. Concomitent cu demascarea celor suspuşi, chiar şi în sânul Bisericii, este necesară tămăduirea rănilor purulente. Multe sunt conştiinţele ale căror compromisuri vor fi acum dezvăluite. Precum această misiune este salvarea sufletelor, tot aşa trebuie să fie şi în Biserica Mea. Reputaţia şi banii nu pot fi pe primul loc. Totul trebuie să Mi se supună.
Vă spun: cea mai mare ameninţare pentru omenire astăzi nu sunt terorismul, anumiţi conducători infami sau nedemni, nici măcar armele nucleare. Cea mai mare ameninţare o constituie răul ascuns în inimi, hotărât să facă orice pentru a-şi atinge scopurile. Vă spun: anumite inimi se pregătesc pentru o alianţă a răului ce va ieşi curând la lumină. Nu este vorba despre un război pentru teritorii sau graniţe, ci despre un război între bine şi rău.
Misiunea aceasta - deşi ecumenică - va continua să acţioneze ca o legătură puternică cu ortodoxia şi tradiţia. Ea va deveni tot mai puternică şi va fi căutată ca un refugiu spiritual în năpastă. Hotarele acestei Misiuni se vor extinde, atât în inimi, cât şi în lume. Limba duşmanului va fi legată, îl vom vedea căzând în propria capcană. Îl vom vedea ca pe un leu fără colţi sau gheare - neputincios în faţa binelui pe care Misiunea Mea îl va împlini.
Rozariul Pruncilor Nenăscuţi va deveni arma cea mai de frunte, atât în Cer, cât şi pe pământ, în lupta împotriva avortului – deci, pregătiţi-vă! La arme, copii ai lui Dumnezeu! Pregătiţi-vă! Dificultăţile care au afectat Misiunea până acum vor fi rezolvate. Proiectele actuale vor continua şi vor începe altele noi. Pe cei ce apără şi ajută Misiunea, Eu îi voi ajuta şi apăra. Cei ce devin adversarii voştri sunt şi adversarii Mei. Astăzi vă binecuvântăm cu Binecuvântarea Inimilor Noastre Unite”.
7 octombrie 2002
Vine Sf. Toma de Aquino. El se înclină în faţa Tabernacolului şi spune: „Lăudat să fie Isus! Maica Sfântă m-a trimis să-ţi vorbesc despre Rozariu. Unii, chiar conducători ai Bisericii, nu îl iau prea în serios, după cum ştii. Dar puterea Rozariului nu s-a schimbat de-a lungul secolelor. Dacă l-ar recita mai mulţi oameni, avortul ar fi recunoscut drept ceea ce este. Acceptarea avortului de către conducătorii oricărei ţări pune în pericol acea ţară; fiindcă acest păcat singur aduce după sine războaie, calamităţi naturale, haos politic şi colaps economic.
Devotamentul către Sfântul Rozariu pune sufletul sub protecţia Maicii Binecuvântate - protecţie pe care ar trebui s-o caute oricine în aceste vremuri, cu siguranţă. Purtând Rozariul asupra ta îi semnalezi Satanei că îi aparţii Mariei.
Meditarea misterelor Rozariului apropie sufletul de Isus şi îl îndepărtează de păcat. Rozariul este o armă decisivă împotriva împărăţiei Satanei în această lume.
Odată ce sufletul începe recitarea zilnică a Rozariului, Maica Binecuvântată îl însoţeşte, urmărind sfinţirea şi angajarea lui mai profundă în rugăciune. Spune aceasta tuturor”.

                                                            MESAJE DE LA TATĂL VEŞNIC
4 octombrie 2000
„Eu sunt Domnul dimineţii şi Paznicul nopţii. Eu aşez soarele, luna şi stelele la locurile lor. Eu revărs ploaia din Cer ca să hrănească pământul. Eu îţi răcoresc fruntea când te scoli. Nenumărate sunt minunile creaţiei Mele. Eu sunt Tatăl Veşnic, Patriarhul tuturor generaţiilor. Eu Sunt Cel ce Sunt! Astfel să îţi aminteşti de Mine şi să te bizui pe Mine, mereu încrezător în Providenţa Mea Divină, care se revarsă asupra întregii omeniri ca roua asupra firelor gingaşe de iarbă. După cum lumea a fost creată de o Mână perfectă, învaţă deci să cauţi perfecţiunea Mea în fiecare clipă prezentă. Tapiseria pe care o ţes pentru fiecare suflet în parte este fără precedent, ocaziile de har sunt din belşug şi fără cusur. Eu te atrag în cele mai tainice Lăcaşuri ale Inimii Eterne a Fiului Meu”.
6 octombrie 2000
„Eu sunt Tatăl Veşnic, Creatorul Universului. Eu sunt Cel Ce porunceşte anotimpurilor. Eu sunt Cel Ce chem viaţa din pământ, primăvara. Eu sunt Cel Ce creează viaţa nouă şi plină de sevă. Eu sunt Cel Ce reînnoieşte pământul şi aduce ploile blajine să-l cureţe. Eu sunt în vânturile puternice care gonesc norii din faţa soarelui şi înlătură frunzele uscate de pe mlădiţele cele noi şi fragile. Eu sunt în aerul verii, încălzindu-l cu Suflarea Mea iubitoare, aşa încât întreaga natură să poarte rod la timpul cuvenit.
Eu sunt Tatăl Veşnic, Acela Care în nopţile răcoroase de toamnă pictez pe fiecare frunză din fiecare copac al Meu un desen perfect, încât atunci când te trezeşti, să te poţi minuna de lucrul Mâinilor Mele. Eu sunt Domn peste întreaga recoltă, peste grânele câmpului, peste fructe şi legume. Eu sunt Cel Ce le dau viaţă din preaplinul mărinimiei Mele.
Iarna, din nou, îngădui pământului odihna. Eu răcesc aerul şi umplu bolta cu fulgi de zăpadă, fiecare cu o formă unică, imaginată de Mine. Pământul e învăluit de linişte şi pentru o clipă puteţi simţi bătaia Inimii Mele Milostive, în timp ce copiii Mei aşteaptă naşterea Fiului Meu Cel Unul-Născut. Asupra cărui anotimp revărs Eu cele mai mari binecuvântări? Asupra tuturor, tot astfel cum planul Meu pentru fiecare suflet este individual şi perfect în Voinţa Mea Divină. Eu toate le orânduiesc cu atotputernicie”.
7 iunie 2011
Văd o Flacără mare, despre care am aflat că este Inima Tatălui. El spune: „Te binecuvântez în odihna somnului. Te susţin de cum te trezeşti, îţi luminez calea cu Flacăra Eternei Mele Iubiri. Mă îngrijesc de nevoile tale, te îmbărbătez la vremea luptei. Sărbătoresc împreună cu tine fiecare victorie, măreaţă sau măruntă. Fac toate acestea pentru fiecare suflet. Totuşi, mulţi cad în disperare. Mulţi blestemă Voinţa Mea Divină. Aceştia sunt cei ce n-au ales să Mă cunoască. Sunt cei ce-şi pun nădejdea în efortul omenesc şi-1 părăsesc pe Dumnezeu; Eu totuşi Mă aplec spre ei. Le ofer încă grija Mea providenţială şi îndurarea Mea. Nu sunt Eu cel care îl respinge pe păcătos, ci păcătosul Mă respinge pe Mine. Asta pentru că ei nu înţeleg cât de mult îi iubesc.
Sunt Tatăl Ceresc, acum şi-n veşnicie. Inima Mea este o Inimă Paternă. Câtă mângâiere ofer Eu celor ce cred aceasta!”
                                              MESAJ AL TATĂLUI DESPRE AVORT
 5 februarie, 2011
Maureen: Văd o mare Flacără pe care o recunosc: este Inima Tatălui. El spune: „Eu sunt Dumnezeu, Creatorul Universului. Vedeţi în mijlocul vostru splendoarea Providenţei Mele” (mă aflu la adoraţie).
„Am venit să resping pretenţia că minunile Mele pot fi explicate raţional. În acest mod, a intrat în inimi păcatul avortului şi s-a răspândit în lume. Eu creez fiinţa umană încă din momentul concepţiei - trup şi suflet. Dar oamenii au abordat adevărul Creaţiei Mele în mod raţionalist, făcându-1 subiect de controversă. Astfel au stabilit că decizia mamei este factorul determinant pentru viaţa sau moartea noii Mele Creaturi.
Dacă nu aş fi dorit formarea unei noi vieţi în pântecele matern, ea nu ar fi fost acolo. Atât de mult rău vă înconjoară în lumea de azi - în mass-media, în modă, în muzică, în arte şi în religii false - încât aţi pierdut dreapta judecată şi faceţi alegeri dezastruoase, folosindu-vă de liberul arbitru.Omenirea trebuie să facă din Voia Mea Divină centrul inimii şi sufletului său, dacă vrea să umble pe calea dreptăţii. Voia Mea este întotdeauna şi, înainte de orice, Iubirea Sfântă”.
Permisiunea a fost acordată pentru duplicarea şi distribuţia de meditaţii de către Preoţi pentru Viaţă.




 Pe 28 august 1998, Maica Sfântă i-a apărut vizionarei Patricia Talbot din Cuenca, Ecuador (America de Sud), ca PĂZITOAREA CREDINŢEI. În 1991, Episcopii de Ibarra şi Guayaquil din Ecuador, au aprobat mişcarea care conţine denumirea „Păzitoarea Credinţei” şi astfel, implicit, titlul misiunii.
 Pentru a fi sacramentaliu, rozariul trebuie binecuvântat de un preot catolic.
Ziua de joi între orele 23 şi 24; Ora Sfântă este o devoţiune care îşi are originea în rugăciunea Domnului din Ghetsemani şi a fost cerută de Isus sfintei Margareta Maria Alacoque. Se oferă Tatălui ceresc în unire cu rugăciunea Mântuitorului din ceasul agoniei sale în Gradina Măslinilor pentru a implora îndurare pentru păcătoşi şi pentru a-l consola pentru părăsirea de către apostoli. Este recomandată a se face, în mod deosebit, în seara Joii Sfinte în faţa Tabernacolului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu