marți, 17 ianuarie 2017

Mesaj primit de Maria Julianna în 28 iunie 2015

28 iunie 2015; În timpul adoraţiei Isus spune... 
 Dragii Mei copii! Timpul este scurt! Curând voi judeca popoarele, toate. Cu toţii trebuie să decideţi de partea cui sunteţi: sau cu Mine, sau împotriva Mea. Nu vă fie frică! Rămâneţi-Mi credincioşi până la moarte! Nu vă fie teamă de cei care pot ucide trupul, dar nu pot face nimic altceva. Dacă din iubire pentru Mine vă daţi viaţa, Eu am să formez din voi sfinţi martiri. Sufletul vostru va trăi cu Mine, Mântuitorul vostru, pentru veşnicie în slavă şi fericire. Vederea Sfintei Mele Feţe vă va umple de o asemenea dulce bucurie şi fericire, un sentiment pe care nu-l puteţi cunoaşte pe pământ, deoarece trupul vostru ar muri datorită acestei fericiri şi bucurii. Micuţii Mei! Nici în cele mai îndrăzneţe vise nu vă puteţi imagina ce vă aşteaptă în Împărăţia Mea. Fiţi statornici până la moarte şi atunci veţi câştiga fericirea veşnică! 
     Dragii Mei copii! Atunci când M-am pogorât din Ceruri, din braţele Tatălui Meu în sânul Mamei Mele, Eu am sfinţit-o. Ea a fost cea mai fericită pe acest pământ, pentru că M-a primit ca pe un dar al Duhului Sfânt, despre care i-a vorbit Sfântul Arhanghel Gabriel. Şi voi, care Mă primiţi în inimile voastre curate, dacă sunteţi deschişi harului Meu, veţi fi cei mai fericiţi oameni de pe pământ. Nu mai năzuiţi la nimic altceva decât la ceea ce a năzuit şi Sfânta Mea Mamă: a recunoaşte şi a face voia lui Dumnezeu. Şi voi, atunci când recunoşteţi şi înfăptuiţi planul destinat vouă  de Dumnezeu dintru veşnicie, vă umpleţi de bucuria şi pacea Mea şi ştiţi că sunteţi la locul vostru. Nu mai căutaţi, nu mai sunteţi neliniştiţi, pentru că aţi ajuns în acel loc, în acea sarcină, pe care v-a hărăzit-o Dumnezeu dintru veşnicie. De aceea, dragi mei micuţi, cereţi asupra voastră harul vederii clare, pentru ca întotdeauna să recunoasteţi şi să faceţi Voia lui Dumnezeu. Asta este cel mai important în întreaga voastră viaţă. Aceasta este mântuirea voastră. 
     Copiii Mei! Viaţa este scurtăPuteţi fi aici doar atâta timp cât Dumnezeu vă rânduieşte o sarcină. Dacă aţi îndeplinit-o, trebuie să treceţi în casa veşnică. De aceea, dragii Mei copii, niciodată să nu cereţi pentru voi moartea, ci slăviţi-L pe Dumnezeu prin faptul că acceptaţi cu supunere vremea şi felul morţii voastre, cu suferinţele ei, potrivit voinţei Dumnezeieşti. Încredeţi-vă în Mine pe deplin! Nici lutul nu poate spune olarului ce fel de vas să formeze din el, unul plin de ornamente şi frumos sau doar un vas simplu. Şi voi, mulţumiţi-vă cu harurile pe care le primiţi şi să nu vreţi altceva! Cu toţii veţi da socoteală pentru talanţii primiţi. De aceea, micuţii Mei, străduiţi-vă să sporiţi talanţii voştri, pentru ca atunci când va trebui să daţi socoteală, Împăratul să vă conducă şi pe voi în bucuria Sa şi să vă încredinţeze comorile veşnice, pentru că v-a găsit vrednici pentru asta. Voi să nu vă preocupaţi unii de alţii, ci doar la Mine să fiţi atenţi. Fiecare decizie să fie precedată de gândul: " Eu în locul vostru cum M-aş fi comportat?" Atunci puteţi fi liniştiţi în privinţa mântuirii voastre. Am spus ucenicilor Mei: " Hrana Mea este aceea de a face Voia Tatălui Meu. Dacă, împreuna cu Mine, şi voi spuneţi asta, dobândiţi Împărăţia Tatălui Meu, pe care a pregătit-o dintru veşnicie celor care Îl iubesc. Pentru asta, vă binecuvântez cu iubirea nemărginită a Inimii Mele, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh."

Rugăciune prin Duhul Sfânt:" Oh binecuvântat, o Sfinţenie de negrăit! Mă prosternez în faţa Măririi Tale Dumnezeieşti cu cea mai mare umilinţă şi cinstire. Mulţumesc că pot deveni una cu Tine, Cel pe care lumea nu poate să-L încapă, dar care vrei să umpli inima mea nevrednică cu Dumnezeirea Ta, ca să înalţi la Tine fragila mea natură umană, ca să mă îndumnezeiesc în Tine, ca să mă cufund în Tine. O, Inimă Dumnezeiască ce arde iubire, ca şi un strop de apă în oceanul imens! O, Dumnezeule, pe care omul nu poate să-L priceapă, ne-ai iubit în asemenea măsură încât ai rămas printre noi ca să ne hrăneşti sufletul cu Tine, ca să ne întăreşti, ca să fim una cu Tine şi astfel satana să nu ne poată dăuna. Ai rămas pentru că ştii că fără Tine suntem nimic şi suntem neputincioşi, dar împreună cu Tine putem totul.
O, Isuse! Cât de mare este iubirea Ta pentru noi! Ochi nu a văzut, ureche nu a auzit, inima omului nu poate pricepe ceea ce ai pregătit celor care Te iubesc! Te ador din toată inima, din tot sufletul, din tot cugetul şi din toată puterea mea! Eşti mai important pentru mine, decât aerul. Tu eşti viaţa sufletului meu. Domnul meu şi Dumnezeul meu! Doar în Tine trăiesc şi nădăjduiesc, sufletul şi inima  mea însetează doar pentru Tine! O, Isuse, când voi ajunge să văd Faţa Ta? Nu pot spune cât de mult năzuiesc către Tine! Doar lacrimile îmi curg, inima îmi arde, Tu eşti fiecare gând al meu! Isuse, te rog ia-mă la Tine, atunci şi aşa cum Tu vrei. Viaţa mea este aceea de a îndeplini Sfântul Tău plan destinat mie dintru veşnicie. O, Dumnezeule adorat, fie Voia Ta! Beau cu plăcere cupa suferinţei, pentru a putea împărtăşi cu Tine suferinţa Ta, adoratul meu Mântuitor, Mirele meu Dumnezeiesc! Îţi mulţumesc că nu mă laşi singur. Tu eşti mereu cu mine, rămâi cu noi în fiecare zi pânî la sfârşitul lumii. O, adoratul meu Logodnic dumnezeiesc! Năzuiesc nespus să văd Sfânta Ta Faţă Dumnezeiască! Te rog, condu-mă pe mine, copilul tău nevrednic, în Împărăţia Ta!

                   Transmit lui X: Dragul Meu Fiu, copilaş drag al Inimii Mele! Îmi găsesc plăcerea în tine, deoarece vrei întotdeauna să corespunzi aşteptărilor Mele. Cauţi doar să Îmi faci plăcere. Aceasta este calea sfinţeniei. Dacă întreaga ta viaţă continui aşa, vei avea locul tău în Rai alături de sfinţii Mei. Eu te-am ales. Mergi pe această cale până la capăt!  Dacă-ţi aţinteşti ochii doar către Mine, nu te uiţi nici la stânga, nici la dreapta, atunci vei lua putere de la Mine ca să îndeplineşti voia Mea, să împlineşti planul Meu destinat ţie dintru veşnicie.
Aici pe pământ, mă gaseşti pe cruce. Dacă vrei să mă urmezi, vino împreună cu Mine pe calea crucii, renunţând la tine însuţi şi purtând crucea. Acum, trăiţi vremuri deosebit de grele. Dar ai primit o rază de lumină ca să rămâi statornic în sfinţenia vieţii. Ţi-am dat toate acestea, pentru că eşti deschis în acceptarea harurilor Mele.
Curând vor începe evenimentele. Procuraţi-vă alimente neperisabile, pentru că va izbucni al III-lea război mondial. Dar să nu-ţi fie frică! Eu mă voi îngriji de tine. Dacă crucea îţi va fi grea, ridică-ţi privirile către Mine, la Trupul Meu însângerat şi străpuns de cuie! Ia putere de la Mine pentru că te iubesc foarte mult! Şi tu întoarce-Mi iubirea şi atunci vei putea purta cu iubire şi cu răbdare acea mică aşchie de cruce pe care o împărtăşesc cu tine. Niciodată să nu uiţi: Eu sunt cu tine şi te iubesc. Mai mult decât pe toţi oamenii la un loc. Te binecuvântez cu binecuvântarea Mea întăritoare în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh."
Întărire din Sfânta Scriptură: Lc. 1, 45 " Fericită aceea care a crezut cele spuse ei de Domnul."

                  Transmit lui Y: Scumpa Mea fiică, mireasa Inimii Mele! Pe tine te-am ales pentru Mine. Rămâi pe această cale şi în continuare! Nu-ţi fie teamă! Eu întotdeauana Mă voi îngriji de Tine. Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi toate celelalte le veţi primi pe deasupra. Nu te îngrijora, tu doar roagă-te cu credinţă! Cel care cere, primeşte; cel care bate, i se va deschide uşa. Ascult întotdeauna rugăciunile tale pline de credinţă şi-ţi dau ceea ce cred că este bun. Bucură-te că poţi fi cu Mine într-o dulce unire, cu Dumnezeiescul tău Mântuitor. Curând bate ceasul în care te voi chema la Mine, în casa ta veşnică. Pregăteşte-te pentru asta! Trăieşte permanent pregatită! Te binecuvântez cu binecuvântarea Mea întaritoare, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh." 
Întărire din Sfânta Scriptură: Luca,10,42.11 9-13. " Maria a ales partea cea mai bună, care nu se va lua de la ea niciodată. ...cel ce cere...i se va da, cel ce caută, găseşte, celui ce bate i se va deschide...."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu