duminică, 29 ianuarie 2017

Experiența mistică a Mariei Luz legată de Avertisment

 În cele ce urmează vom relata experiența vizionarei María de Luz din Bonilla, (născută în Costa Rica, iar actualmente locuiește în Argentina) care timp de peste 20 de ani primește mesaje de la Mântuitorul Nostru Isus Cristos și de la Sfânta Fecioară Maria, profetizând și avertizând omenirea despre evenimentele dramatice, dintre care multe au avut loc deja. Ea se bazează pe un grup de preoți care o urmează, rămânând în anonimat după voința lui Isus, până când El va dispune să-și facă cunoscută identitatea, cu toate că, având în vedere rapiditatea evenimentelor, multe dintre mesaje sunt deja revelate omenirii din dorința lui Cristos.
Iată relatarea pe care ne-a trimis-o Maria Luz despre experiența sa personală, despre ceea ce se va întâmpla în timpul AVERTISMENTULUI UNIVERSAL.
Într-un mod cu totul deosebit, Domnul m-a făcut să înțeleg că va apărea o cometă care se va apropia de pământ; toată omenirea va asista la acest eveniment, iar acest lucru îi va determina pe mulți oameni să vină la sfânta spovadă din spaimă și nu din căință, (nu din părere de rău de păcate).
Un semn va apărea pe cer, "O CRUCE" timp de câteva zile, persoanele credincioase vor simți nevoia să-și mărturisească propriile păcate, să se căiască; alții vor spune că acest lucru (fenomen) este o lucrare omenească și se vor ridica împotriva Bisericii Catolice, afirmând că acesta este un truc (o strategie) pentru a speria omenirea.
În timpul acestei confuzii și a unui cutremur, va apărea AVERTISMENTUL din care Dumnezeul Nostru mi-a permis să trăiesc o parte în timpul Postului Mare din 2008, în miercurea cenușii, și pe care îl voi descrie mai jos:
Am simțit în mine o anxietate (neliniște), ca pentru un eveniment care s-ar apropia, dar pe care nu știam cum să-l definesc ... a fost asemenea unui moment de disperare, ceva dureros pe care nu eram în stare să-l descriu, mă gândeam că ceva este pe cale să se întâmple, era ceva care făcea sa-mi bată inima foarte repede.
Au trecut așa aproximativ 20 de minute, după aceea neliniștea a crescut, până când am început să am impresia că sufletul m-ar părăsi, pentru că treptat am simțit o singurătate înfiorătoare care a umplut nu numai ființa mea spirituală, dar și corpul meu pământesc. Până când a persistat sentimentul de singurătate înfiorătoare, anxietatea m-a constrâns să umblu înainte și înapoi și, pentru că singurătatea era din ce în ce mai puternică, eram pe deplin conștient că ființa mea rămânea fără Dumnezeu, sufletul meu era nemângâiat (părăsit), chinuit, mergeam căutând alinarea dar n-o găseam, singurătatea, golul deveneau din ce în ce mai mare, până în momentul în care am simțit că înnebunesc, sufletul meu rămăsese fără Dumnezeu! Și ca într-un film, în fața mea, au început să se deruleze toate păcatele, poate cele mai mari păcate comise vreodată de oameni: am auzit sau, mai degrabă trăiam (experimentam), pentru că era ca și cum senzațiile ar fi fost ale mele, le trăiam, am simțit ceea ce trecea prin mintea, prin inima, in interiorul (în sufletul) persoanelor care se sinucid, am trăit acele momente înainte de sinucidere care îi fac să sufere pe aceia care își iau viața, am simțit ceea ce trăiește, un copil atunci când urmează să fie avortat, am trăit abuzurile ființelor umane care sunt insultate, am experimentat dependența de droguri, prostituția, tot felul de păcate au început să apară unul după altul în sufletul meu, starea de disperare era îngrozitoare, simțeam în mine că nu pot să ies din casă, pentru că Dumnezeu m-ar fi abandonat. Trăiam "ABSENTA TOTALĂ A LUI DUMNEZEU", un gol înfricoșător pe care nimic nu poate să-l umple, "aici (pe pământ) oamenii păcătuiesc și se căiesc, dar nu se simte povara răutății, a ofensei care cauzează păcatul, pentru că aici Dumnezeu este prezent".
În timp ce umblam disperată experimentând acel abandon al lui Dumnezeu, atât de înspăimântător, mi-am adus aminte că soțul meu încă îl avea pe Dumnezeu în el, așa că m-am dus să-l caut în camera lui și i-am spus: te rog pune mâinile pe capul meu, am nevoie ca tu să mi-L transmiți pe Dumnezeu, pentru că m-a părăsit! Soțul meu, speriat, nu știa ce să facă, așa că m-a întrebat: Ce ți se întâmplă? Iar eu i-am răspuns disperată: Dumnezeu nu mai este cu mine, m-a părăsit, te rog, transmite-L; era evident că rugămințile mele veneau din adâncul ființei mele și el m-a întrebat: cum trebuie să mă rog? Și eu i-am spus  ce trebuie să facă, numai să mi-L transmită pe Dumnezeu ... toată această experiență a fost într-adevăr tristă, amară.
El se ruga, dar golul din suflet persista, cred că am fost ispitită de diavol să ies din casă, ca să iau mașina pentru a merge să-l caut pe unul dintre preoți, dar în interiorul meu știam că ieșirea din casa mea ar fi putut să-mi fie fatală, așa că m-am întins pe jos cu brațele deschise în formă de cruce, cerând lui Dumnezeu să se întoarcă la mine. Chiar, în acel moment, Sufletul meu mi-a vorbit! Știam că este sufletul meu, mi-a spus câteva cuvinte pe care eu le-am repetat așa cum îmi erau spuse, și am simțit că Duhul Sfânt se revărsa în mine, m-am simțit copleșită de o pace pe care nu-o experimentasem niciodată înainte, o pace care m-a umplut, care a fost insuflată în mine, am simțit pieptul meu preaplin până când ceva fizic, (material) m-a liniștit, ceva pe care încă îl mai simt și astăzi și care cuprinde inima mea.
Acesta va fi AVERTISMENTUL, în timpul avertismentului oamenii care trăiesc în păcat vor deveni (se vor comporta) precum cei nebuni iar diavolul, urmărindu-i, îi va ispiti să se sinucidă ca să le câștige sufletele ca pradă înainte de a sosi timpul Divinei Îndurări. "Pentru cei care nu trăiesc în harul lui Dumnezeu, în harul sfințitor, pentru cei care trăiesc în păcat, AVERTISMENTUL va fi cel mai groaznic, cel mai înfricoșător moment, insuportabil, în timpul căruia vor fi în mare pericol să cadă în măna diavolului", legiunile sale diabolice vor asalta sufletele ca să le reproşeze păcatele în care ele trăiesc și le vor descuraja spunându-le că nu vor obține iertarea lui Dumnezeu.
Pentru cei umili, va fi momentul căinței, al harului, pentru că dându-și seama de greșeala, de păcatul lor, ei vor cere iertare și se vor converti, în timp ce aceia care trăiesc deja în harul sfințitor, se vor simți pătrunși de prezența Duhului Sfânt.
Știm că cei necredincioși vor atribui AVERTISMENTULUI o explicație științifică, pentru ca omenirea să continue să trăiască în eroare, păcatul se va înmulți și vor fi  persecuții.
Din ziua aceea, viața mea nu a mai fost la fel; cu AVERTISMENTUL Dumnezeu ne va face conștienți de păcat, nu voi uita niciodată ziua aceea, am plâns în momentele când nu-L simțeam pe Dumnezeu, nu reușeam nici măcar să gândesc, pentru că absența lui Dumnezeu întrecea orice lucru, am simțit numai golul din suflet și simțeam în trupul meu păcatele care veneau una după alta, făcând să crească neliniștea, teama și singurătatea.
În momentul în care scriu și când vă vorbesc despre cele trăite plâng, plâng pentru că numai amintirea lor mă face să sufăr atât de mult, încât îi cer mereu lui Isus al Nostru să nu mă facă să mai experimentez vreodată ceva asemănător, pentru că sunt convinsă că nu voi putea să suport din nou.
Aceasta a fost experiența mea personală cu privire la AVERTISMENT, relatarea acestei experiențe de viață, a acestei suferințe împreună cu Isus. El mi-a făcut cunoscut că "ACEASTA ESTE CEEA CE SUFLETELE VOR EXPERIMENTA ÎN MOMENTUL AVERTISMENTULUI, DAR ESTE DOAR O NIMICA TOATĂ ÎN COMPARAȚIE CU CEEA CE A SUFERIT ISUS ÎN GRĂDINA GHETSIMANI PENTRU PĂCATELE NOASTRE”.
S-a repetat o experiență asemănătoare când Maria de Luz a primit mesajul de la Mama Noastră, p
Sfânta Fecioară, în care este anunțată apropierea AVERTISMENTULUI.
Iată, relatarea ei: ”Experiența AVERTISMENTULUI trăită de mine prin intermediul mesajului primit de la Preasfânta Fecioară Maria, a fost asemănătoare cu cea dinainte, dar atunci intensitatea a fost de așa natură încât fiecare păcat mi s-a prezentat cu gradul său de ofensă adus lui Dumnezeu, cu suferința care îi era provocată lui Dumnezeu și cu greutatea reprezentată de întreaga omenire; a fost o abandonare TOTALĂ din partea lui Dumnezeu, nu numai la nivel personal, în acel moment am simțit durerea întregului univers în timp ce-l privește pe Dumnezeu respins de Creația Sa din cauza voinței umane.
În acel moment Isus m-a făcut să simt în mod expres ceea ce toată lumea va experimenta în timpul AVERTISMENTULUI ABANDONAREA, (PĂRĂSIREA) DIN PARTEA LUI DUMNEZEU, NU DIN DORINȚA LUI DUMNEZEU, CI PENTRU CĂ ÎN ACEL MOMENT VA FI DUMNEZEU CEL CARE, RESPECTÂND DORINȚA OMULUI DE A SE FOLOSI DE LIBERUL SĂU ARBITRU, ÎI VA FACE ÎNCĂ O DATĂ [OMULUI] PE PLAC.
Cele două experiențe sunt foarte asemănătoare, dar știu că aceea din Postul Mare provenea de la Sfânta Treime și intensitatea durerii era mult mai puternică, chiar dacă în esență era aceeași, în timp ce experiența ultimului mesaj a venit din durerea Maici Noastre Preasfinte, despre care știu că este o durere asemănătoare cu cea a lui Dumnezeu, deoarece Maica Preasfântă este unită cu Sfânta Treime, așadar, a ne îndepărta de Dumnezeu înseamnă a ne îndepărta de Maica Preasfântă. Ambele experiențe au fost foarte puternice, deși prima a fost mult mai puternică, dar aș vrea ca niciuna din cele două să nu se mai repete!
Poate că datorită acestor experiențe îndurate, eu lupt pentru a încerca să fiu atentă să nu cad în păcat și mă spovedesc atunci când pot, dar îmi provoacă durere să-L ofensez pe Mântuitorul Nostru, pentru că nu doresc să-L întâlnesc știind că L-am ofensat.
CU PRIVIRE LA CEEA CE ISUS MI-A REVELAT, ÎN AVERISMENT, CĂ ESTE UN EVENIMENT CU TOTUL SPIRITUAL, LA NIVELUL CONSTIINȚEI, VA FI, DE ASEMENEA, O PARTE CARE VA AVEA DE-A FACE CU NIVELUL COSMIC, DEOARECE TOT UNIVERSUL DOREȘTE SĂ SE PURIFICE, FIINDCĂ A FOST CONTAMINAT DE PĂCATUL OMULUI. CREAȚIA, CARE ESTE ÎNTR-O ARMONIE COMPLETĂ CU PREASFĂNTA TREIME, DOREȘTE SĂ SE ELIBEREZE DE CONTAMINAREA CU CARE OMUL A ÎMPOVĂRAT-O.
Deci, știu bine că, întrucât Dumnezeul Nostru ne acordă întotdeauna trei posibilități, a treia oară când voi încerca această experiență va fi în timpul AVERTISMENTULUI și mă rog Cerului ca să fiu pregătită pentru acest har.
După cele două experiențe cu privire la AVERTISMENT, deja, așa cum am spus, prima o depășește pe cea pe care am împărtășit-o cu mesajul Maici Cerești, viziunea și experiența au avut loc de fiecare dată ca și cum ar fi fost prima oară, și cine știe din ce motiv, pe cea din 2008, am simțit-o la nivel cosmic, în timp ce cea actuală a fost mai pronunțată la nivel uman.

Când mă uit la Isus și El îmi vorbește, de fiecare dată pentru mine este ca pentru prima oară și trăiesc cu aceeași intensitate cu care mă adresez Sfintei Fecioare, fiecare revelație este ca și cum ar fi prima, este o totală îndrăgostire Divină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu