luni, 16 ianuarie 2017

David Lopez: Cele 3 zile de întuneric din Apocalipsă! Întunericul cel înfricoşat!


În cele ce urmează vom reda cuvintele Maicii Domnului în rânduri distanţate, iar cuvintele lui David Lopez în rânduri dese. După cele trei zile de întuneric, cel mai frumos lucru dintre toate va fi felul de a trăi al oamenilor. Ei nu vor mai lucra pentru a supravieţui, ci pentru caritate, fiecare ajutând semenul său pentru a se instrui spre tot lucrul bine plăcut lui Dumnezeu!

Maica Domnului:”Să nu vă înspăimântaţi de cele trei zile de întuneric ce vor veni pe pământ.Cel care trăieşte în legătură cu Dumnezeu prin rugăciune intensă,cuget curat, împărtăşirea cu Sfintele Taine şi citirea Sfintei Scripturi cu luare aminte pentru viaţă ,cei care au o viaţă curată, deci, vor fi înştiinţaţi printr-o voce interioară cu o săptamână sau trei zile înainte ca întunericul să vină. 

Copii mei să continue să se îndepărteze de păcat, să se roage mai des şi mai intens, precum le-am cerut. Să folosească des apa sfinţită şi să poarte în casele lor şi asupra lor obiecte religioase sfinţite şi să-şi formeze o obişnuiţă specială de a se ruga cu genunchii plecaţi înaintea icoanei lui Isus Hristos, în faţa căreia o candelă sau o lumânare aprinsă să ardă continuu. 

Copii mei să se socotească fericiţi atraşi cu strictul necesar vieţii şi să se străduiască a fi cât mai puţin dependenţi de lucrurile materiale. 

Preoţii să aibă grijă să-şi intensifice viaţa lor de rugăciune, dar să se îngrijească să dezvolte şi viaţa religioasă a credincioşilor din parohiile care le conduc. 

Copii mei să evite pe cei care îndeamnă la răzvrătire sau rebeliune, pentru că cei ce acţionează astfel sunt oamenii lui!! Eu sunt suparată pe naţiunile religioase din lumea occidentală care au renunţat la voturile lor de consacrare. Ele vor fi incapabile să reziste într-o viaţă de sfinţenie şi supunere faţă de Isus Hristos, Fiul meu. 

Copii mei, nu vă temeţi de nimic şi de nimeni ,fiţi pătrunşi de iubire pentru Dumnezeu, stăruind în rugăciune în lecturi sfinte şi împărtăşindu-vă cu Sfintele Taine. Eu voi fi cu voi în momentele de nelinişte şi necaz; să mă chemaţi să vă fiu un adăpost sigur de ocrotire pentru a învige orice slăbiciune personală şi să nu vă pierdeţi speranţa pentru că Dumnezeu va ţine cont de strădania şi dorinţa voastră a învinge slăbiciunile !

David Lopez:”Cu expresia "copii mei", Maica Domnului se adresează tuturor credincioşilor şi nu numai copiilor şi tinerilor. Convingerea pe care am primit-o în timp ce Sfânta Fecioară îmi vorbea, a fost că în cursul celor trei zile de întuneric, toţi demonii din iad vor fi sloboziţi pe pământ. Aceste zile de întuneric vor fi atât de negre, încât nimeni nu va putea să îşi vadă nici propriile mâini!! Cei care nu vor fi ocrotiţi de harul Domnului, nu vor putea rezista în aceste zile de întunerică, ci vor muri de spaimă la vederea demonilor oribili, sau vor muri în şoc de nebunie!

Maica Domnului:”Încuiaţi uşile şi ferestrele şi nu daţi ascultare la nimeni care vă va chema de afară! Nu vă lăsaţi atraşi de glasurile pe care le veţi auzi! Acestea nu sunt ale celor dragi ,rude, prieteni sau cunoscuţi, ci sunt glasurile demonilor care, imitându-i pe aceia, încearcă să vă facă să deschideţi şi să ieşiti afară şi odată iesiţi, nu vă veţi mai putea întoarce înapoi, ci veţi muri aşa cum vor muri toţi cei care aflându-se afară, vor încerca să se salveze fără Dumnezeu. Unii vor muri înecaţi, încercând să traverseze râul, alţii se vor prăbuşi în gol, încercând să coboare, alţii se vor omorî între ei din cauza spaimei. Dumnezeu a ales deja pe cei care vor muri de moarte violentă ca martiri, la începutul celor trei zile de întuneric! Ei nu trebuie să se teamă pentru că Dumnezeu le va da curaj şi după martirul lor, vor fi transportaţi de către îngeri în ceruri cu trup şi suflet laolaltă!”

David Lopez:Sfânta Fecioară mi-a dat să înţeleg că va trebui să ne rugăm lui Dumnezeu ca aceste zile de întuneric să nu se întâmple iarna şi să nu existe femei pe punctul de a naşte, pentru că ele nu vor putea avea asistenţă medicală şi în această vreme va fi foarte frig, pe lângă întunericul înspăimântător! Nu va mai exista nici o sursă de căldură, pentru că nu va mai exista curent electric sau altă sursă de energie care va rămâne inertă prin voinţa lui Dumnezeu! Maica Domnului mi-a acordat două favoruri pe care nu le pot spune nimănui!”

Maica Domnului: ”Spune oamenilor să nu caute semne în plus şi să nu piardă timpul dorind să afle data exactă când va avea loc acest eveniment! Fiţi foarte prudenţi faţă de cei ce încearcă să anunţe o asemenea dată! Zilele de întuneric vor dura 72 de ore exact! Singura formă de măsurare a timpului pentru a şti când se termină întunericul va fi mijlocirea pendulei pe bază de arc încordat. După cele trei zile, va urma o vreme de viaţă nouă şi minunată în lume, toate vor fi ca primăvara! Vegetaţia va fi verde, luminoasă, cerul curat, apa limpede ca şi cristalul pretutindenea. Cel mai frumos lucru dintre toate va fi felul de a trăi al oamenilor. Ei nu vor mai lucra pentru a supravieţui, ci pentru acte de caritate, fiecare ajutându-l pe semenul său să se instruiască la tot lucrul bine plăcut lui Dumnezeu!

 Pentru a ajunge să traiască aceste timpuri, oamenii trebuie să se convertească imediat la o credinţă puternică în Dumnezeu! Trebuie să trăiţi în curăţie şi în stare de har! Este deosebit de important să formaţi comunităţi orientate religios, în care fiecare să poată obţine ajutorul fraţilor săi! Zilele de întuneric vor fi foarte dificile pentru cei singuri şi pentru părinţii care au copii, pentru că le vor auzi glasurile copiilor lor în afara caselor lor!”

David Lopez: Astfel, impresia pe care am avut-o de la Maica Domnului este că şi creştinii trebuie să formeze grupuri orientate religios, luând în consideraţie persoanele în vârstă şi cele care sunt singure, acceptându-le şi acordându-le multă atenţie, în aşa fel încât să nu se simtă părăsite şi lepădate de societate! 

Părinţii, mai ales taţii, vor trebui să îndrume pe fiii şi fiicele lor până la maturizare, râvna pentru rugăciune ca o obligaţie de conştiinţă, să ştie şi să poată să se roage, pentru că pe durata zilelor negre, rugăciunile copiilor lor vor face miracole! Părinţii, deci, să arate şi să înveţe acum pe copii lor, cum să se roage pentru că rugăciunile lor vor fi mijloace de salvare a multor suflete în ultimele ore ale zilelor de întuneric!!!

Maica Domnului către preoţi: ”Preoţii sunt datori să anunţe pe enoriaşii din parohiile lor despre zilele de întuneric şi să-i îndemne să se întoarcă la fervoarea credinţei; să nu le fie frică şi nici jenă să vorbească de Dumnezeu şi despre ceea ce a fost revelat, pentru că mulţi au devenit sfinţi aplicând în viaţa lor ceea ce s-a revelat! Nu mai putem pierde timpul în neascultare! Preoţii sunt obligaţi să-i înveţe pe oameni cum să se roage “în Duh şi Adevăr”! Iată de ce ei trebuie să înveţe pe oameni să renunţe la goana după bunurile materiale, după avuţie şi să se mulţumească cu strictul necesar! Munca, banii, puterea, nu le vor servi cu nimic la mântuire! Preoţii trebuie să axeze predicile pe modul de pregătire pentru moarte pentru orice creştin care doreşte să se mântuiască! Este foarte important ca preoţii să explice mai limpede adevărurile despre Împărăţia Cerurilor şi despre iad, precum şi despre consecinţele păcatului de moarte! Domnul nostru Isus Hristos preferă o convertire din iubire, dar dacă nu se poate astfel, El va accepta convertirea prin spaimă! El îi va primi aşa cum vor fi în ultima clipă: convertiţi prin iubire sau prin spaimă! Singurul lucru important este de a ne dărui pe noi înşine Lui, de a ne pune sub stăpânirea Sa cu totală dăruire şi iubire faţă de El, iar preoţii au datoria de a-i îndruma pe enoriaşii lor şi a face tot ce le stă în putinţă pentru câştigarea sufletelor pentru mântuire! Pentru a face acest mesaj oficial, te autorizez să pui în scris aceste cuvinte şi să le publici! Adaug ca înainte de marea încercare a întunericului va fi un semn: în timpul unei zile fără nori, pe cerul albastru toţi vor vedea o cruce roşie goală în centru! Culoarea roşie are două semnificaţii: sângele lui Isus care ne-a răscumpărat şi sângele martirilor aleşi de Dumnezeu ca sacrificiu pe durata zilelor de întuneric”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu