joi, 9 noiembrie 2017

Mesaj dat lui John Leary in 9 octombrie 2017

Jesus and childIsus a spus: 
“Poporul Meu, v-am dat un mesaj dinainte, ca atunci când vă voi avertiza pe toți să plecați într-un loc sigur; aceasta va veni ca o locuţiune interioară pentru toată lumea şi veţi auzi glasul Meu.  Vă voi avertiza când viața voastră va fi în pericol. Odată ce ați auzit avertizarea Mea în interiorul vostru, vreau să Mă chemați pe Mine și voi trimite îngerul vostru păzitor care, folosind o mică flacără, o să vă conducă până la cel mai apropiat refugiu. Trebuie să plecați cu vehiculul dvs. în douăzeci de minute. Dacă ezitați cât de puțin, veți vedea că bărbații în negru vor merge din casă în casă cu scopul de a încerca să forțeze implementarea semnului fiarei sau a unui microcip asupra tuturor. Nu acceptați acest cip deoarece vă va controla liberul arbitru (propria voinţă –n.tr.). Dacă sunteți capturați și refuzați să acceptați acest cip, ei vă vor duce în lagărele morții  pentru a fi martirizați. Când îi veți vedea pe acești bărbați în negru că au sosit, plecați repede pe ușa din spate, ca acești oameni din viziune, și chemați  îngerul vostru păzitor ca să vă ducă la cel mai apropiat refugiu. Îngerii voștri vor pune un scut invizibil în jurul vostru pentru a vă proteja de orice rău. Această viziune a oamenilor care fug pe stradă, sunt oamenii care pleacă prea târziu spre refugiile Mele. Vă dau din nou acest mesaj, pentru că vă apropiați de timpul marilor încercări. Vreau să fiți pregătiți pentru Avertisment, spovedindu-vă des, și să aveți rucsacii pregătiți de plecare către refugiile voastre.
 Exersați fuga la refugiile voastre, astfel încât să fiți pregătiți pentru un stil de viață de refugiu. Acesta este și motivul pentru care am spus că veți fi norocoși să aveți timp de a face o practică pe timp de
iarnă la refugiul vostru când veți folosi arzătoarele de lemn și de kerosen. Rugați-vă pentru protecția voastră, pentru că Eu, cu îngerii Mei, vă voi proteja la refugiile Mele de cei răi ".

Un comentariu: