joi, 30 noiembrie 2023

COPII, ORA ESTE MINUS 5!!! Iată, LUMINILE NORDULUI VIN CU MARIA, SFÂNTA FECIOARĂ! - Carbonia

Repostăm mesajul din 24.10.2018, ora 16:56 sfârșitul 17:04, durata 9m

Cu toată dragostea Mea vin la voi, copiii Mei. Vin să vă dau din Mine, din Duhul Meu Sfânt, vin să vă iau în brațe și să vă strâng la Pieptul Meu unde veți găsi în curând odihnă.

Îi aştept pe cei din urmă, cei care încă rătăcesc departe de glasul Meu, nu-Mi ascultă Cuvântul şi umblă în întuneric.

Copiii Mei, astăzi vestesc sfârșitul acestei vieți de păcat, vin să vă deschid ceruri noi și pământ nou, vin cu toată armata Mea cerească să pun capăt aceastei vieți de foame și durere.

Pământul Siciliei va fi devastat de furia vulcanului Etna!

Vă spun vouă, oameni fără credință, ascultați glasul Meu și adăpostiți-vă îndată în Mine, implorați mila Mea, îmbrăcați-vă cu Lumina Mea, Eu sunt Cel care vă privește de sus și vă așteaptă întoarcerea, vă așteaptă să vă convertiți și să Îmi cereți iertare.

Orele zboară repede, totul este la sfârșitul unui timp, în curând veți avea o lume nouă de trăit și veți fi în abundența Totului Meu!

Dragostea desăvârșită coboară asupra voastră, oamenilor! Făpturile Mele, veți vedea cu ochii Cerului și veți cunoaște Lucrurile lui Dumnezeu.

Vreau să vă dau viață veșnică în fericire, vreau ca aleșii Mei să se bucure de binele Meu nesfârșit. Îmi voi bucura copiii cu toată dragostea Mea, îi voi guverna și niciodată nu vor mai flămânzi și înseta de Mine.

Iată, luminile nordului vin împreună cu Maria, Preasfânta Fecioară. Ea vine să vă aducă harurile Cerului, vine să-i ajute pe copii în această luptă finală împotriva lui Satana; iubiți-o pe Maria, primiți-o și dăruiți-vă ei.

Timpul se scurge, doar câteva momente scurte și apoi totul va fi încununat în Mine; poporul Meu va fi în dragostea Mea și Universul se va bucura de Mine. Eu fac toate lucrurile noi!

Iubire pentru toți cei care Mă urmați. Binecuvântare și har vouă pe Pământ, vouă care credeți cu tărie în Cel Ce Este, în Cel care v-a dat viață.

Copii, ora este minus 5! Strigătul Tatălui trebuie să fie auzit de toate inimile. Mulți vor trăi teroarea din cauza stării lor de moarte, în timp ce alții vor savura bucuriile lui Dumnezeu.

Vă binecuvântez, vă iubesc și vă consacru Mie, copii ai Luminii.

Iubire și sfințenie, căminul vostru este în Dumnezeu, Dumnezeu este cu voi! Uniți într-o singură inimă, un singur suflet, vom fi un singur Lucru în Tatăl. Inimile voastre vor vibra, ... veți fi în înălțimile Mele! Dumnezeu este acolo! El chiar este! În curând va fi cu voi. Amin

https://colledelbuonpastore.eu/2023/11/21/figlioli-il-tempo-e-a-meno-5-ecco-laurora-boreale-e-in-arrivo-con-maria-vergine-santissima/

Un comentariu: