sâmbătă, 25 noiembrie 2023

VAI! VAI! VAI! – Carbonia, 15.11.2023

 Fiica Mea iubită, scrie urgent poporului Meu: iată, au venit zilele de durere pentru această omenire pervertită, lipsită de Mine pentru că s-a abandonat satanei; lumea încheie un pact cu dușmanul infernal, plânsul și scrâșnitul dinților vor persista.

Copiii Mei și nu mai sunteți "ai Mei" prin alegerea voastră liberă, să știți că distrugerea este deja asupra voastră! Convertirea voastră, căința voastră este urgentă, întoarcerea voastră la Cel care este Tatăl vostru: Singurul și adevăratul Dumnezeu!

Salvați-vă, copiii Mei, timpul intră în tumultul său final, stăpânul întunericului sărbătorește cu complicii săi cucerirea multor suflete.

Sosirea bruscă a unei comete va marca sfârșitul unui timp vechi și începutul celui nou. Mortificați-vă, copiii Mei, cereți-Mi iertare pentru păcatele voastre oribile, prosternați-vă în fața singurului vostru Bine: Adevăratul Dumnezeu, Creatorul!!!

Un nor de foc va coborî din cer și va mătura cea mai mare parte a Pământului!

Veți țipa ca niște obsedați, pentru că vă veți da seama de greșeala pe care ați comis-o îndepărtându-vă de Mine: numai Eu sunt Mântuitorul!!!

Căiți-vă acum, copiii Mei! Cereți iertare și implorați Milostivirea Mea.

Vântul dinspre Est suflă cu putere; furtuna va lovi Europa, care se va găsi dezorientată în fața dușmanului.

Bolta cerească se va năpusti asupra pământului, un foc incandescent va cădea pe pământ, câmpurile și orașele vor arde.

Vai! Vai! Vai de cei care nu M-au respectat și iubit! Vai de cei care M-au trădat! Vai de acei păstori care propovăduiesc o evanghelie falsă! Vai de cei care își bat joc de Mama Mea și de profeții Mei! Vai de cei care îl blasfemiază pe Duhul Sfânt!

Sărmani oameni: luptați pentru binele comun. Iubiți-vă unii pe alții așa cum v-am iubit Eu. Nu preferați lucrurile pământești, ci "Lucrurile lui Dumnezeu"!

Adorați un SINGUR DUMNEZEU, pe TATĂL vostru care este în Ceruri!

Copiii mei: nu vă puteți imagina dezastrul spre care vă îndreptați; de aceea vă cer să vă convertiți acum, înainte ca diavolul să aibă victoria asupra voastră!

Zgomotul unui vulcan care deja erupe va dezlănțui un potop de foc.

Întoarceți-vă la Mine, o, oamenilor, nu pierdeți timpul, totul este aproape... Inimile voastre se vor frânge de durere la ceea ce vor vedea ochii voștri și vor suferi trupurile voastre.

Convertiți-vă! Convertiți-vă! Convertiți-vă!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/11/17/guai-guai-guai/

Un comentariu: