sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Shelley Anna, mesaje primite în octombrie 2023

 Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail dat iubitei Shelley Anna

În timp ce penele îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă acopăr cu aripile mele! Acesta este timpul de mare primejdie care a început în Orientul Mijlociu, pe măsură ce războiul din Israel cu dușmanii săi începe să culmineze și să se răspândească în lume, trezind celulele adormite din diferite locuri, în pregătirea pentru necazul care va începe când restrictorul va fi scos din cale.

Calea a fost pregătită pentru agenda lui Antihrist !

Iubiți locuitori ai inimii lui Hristos, rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor, Cerul se bucură pentru fiecare suflet convertit. Isus Hristos Domnul și Mântuitorul nostru vă așteaptă cu brațele deschise.

Nu lăsați să treacă pe lângă voi aceste momente de milostivire pentru că ora a devenit foarte târzie!

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă voi apăra cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

 CONFIRMARE DIN SCRIPTURĂ

2 Tesaloniceni 2:6-9

6 Iar acum ştiţi ce-l împiedică să nu se arate decât la timpul lui, 7 căci misterul nelegiuirii lucrează deja, numai că ceea ce-l împiedica până acum va fi dat la o parte. 8 Atunci va fi descoperit Nelegiuitul pe care Domnul Isus îl va nimici cu răsuflarea gurii sale şi-l va distruge cu manifestarea venirii sale. 9 Venirea lui va fi lucrarea Satanei, însoţită de tot felul de fapte puternice, semne şi minuni înşelătoare.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-2

Amintiți-vă că zilele au fost scurtate. Concentrați-vă asupra Fiului meu.

Un mesaj de la Mama noastră binecuvântată

Doamna noastră împodobită în albastru spune:

Eu, Doamna Sfârșitului Timpurilor vă acopăr cu mantia mea!

În timp ce agenții răului sunt treziți, agenda anticristului se manifestă pe măsură ce începe împlinirea profeției.

Amintiți-vă, zilele s-au scurtat, Mirele, Fiul Meu, vine repede!

Pregătiți-vă inimile în timp ce vegheați la lumina lumânărilor voastre binecuvântate, veghind mereu cu ochii larg deschiși și cu rugăciunea pe buze. Gândurile voastre să fie mereu la Fiul Meu care v-a pregătit un loc în casa Tatălui Dumnezeu!

Rugați-vă, copiii mei, rugați-vă Rozariul meu de lumină care alungă întunericul și asuprirea răului. Amintiți-vă mereu de promisiunile mele și rugăciunile voastre să fie neîncetate. Așa vorbește Mama voastră iubitoare.

Confirmare din Scriptură

Biblia Douay-Rheims, Matei 24:22

22 Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate.

Eliberarea voastră este sigură de bombele războiului nuclear.

Cu penele aripilor care mă acoperă ca protecție, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiții Domnului și Mântuitorului nostru, priviți în sus!  Semnele de sus din cer și de jos de pe pământ se intensifică foarte mult, pe măsură ce culminează și indică revenirea Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Hristos.

Evanghelia Lui va fi propovăduită și atunci va veni sfârșitul.

Popor al lui Dumnezeu, nu vă lăsați gândurile dominate de răutatea acestei lumi.

Mintea voastră să fie reînnoită în Sfânta Scriptură.

Alianțele tiraniei s-au ridicat și în curând vor impune comunismul pe pământurile voastre, deschizând calea fiului pierzării. Nu beți din paharul abominației pe care îl oferă Babilonul care se prăbușește.

Iubiți locuitori ai Inimii lui Hristos, rugați-vă pentru sufletele vulnerabile ca ele să nu cedeze tiraniei, acestei noi ordini mondiale și minciunilor, ale fiului pierzării.

Nu vă temeți, dragii mei, eliberarea voastră este sigură de bombele războiului nuclear. Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă apăr cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu în fața voastră.

Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

CONFIRMARE DIN SCRIPTURĂ

20 Multe rele [se abat] peste cel drept, dar Domnul îl eliberează din toate. Psalmi 34:20

https://beloved-shelley-anna.webador.com/a-message-from-saint-michael-the-archangel

Un comentariu: