joi, 2 noiembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 24 și 25 octombrie 2023

 MARȚI, 24 OCTOMBRIE 2023 - Anotimpul răsplăților

"Copiii Mei, începeți o nouă călătorie. Această călătorie va fi diferită pentru fiecare persoană rămasă pe pământ. În această perioadă, vor avea loc unele socoteli.

Cei care au căutat doar să facă răul vor avea parte de multe evenimente negative. Cei care au căutat să facă binele și să îi ajute pe alții vor începe să experimenteze evenimente foarte pozitive care vor părea să apară de nicăieri. Dar ele nu vin de nicăieri, pentru că Eu le-am rânduit.

Copiii Mei care Mă slujesc au intrat într-un timp al răsplăților. În acest sezon, copiii Mei, veți primi mari răsplăți pe care le-ați câștigat și pe care Eu le-am păstrat pentru a vă ajuta să treceți prin această perioadă.

Mulți dintre voi ați întrebat: când, Tată? Sau de ce, Tată? Neînțelegând de ce nu v-am răspuns la rugăciunea voastră sau nu v-am dat ceea ce Mi-ați cerut. Acum veți primi aceste răspunsuri".

https://www.facebook.com/photo?fbid=636432858653077&set=a.403808015248897

 MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2023 - Care dintre noi va fi Domnul vostru?

Ieri, citeam cum Iov s-a închinat imediat când i s-a spus că și-a pierdut toată averea și copiii și mă gândeam cât de înțelept a fost acest lucru - nu i-a dat timp minții sale să-L judece pe Dumnezeu pentru pierderile sale sau să-L învinovățească pentru ceea ce i se întâmplase. Și-a rupt imediat mantia, s-a ras în cap, a căzut la pământ și s-a închinat.

Și Domnul a început să-mi vorbească:

"Mulți se vor supăra pe Mine în ceea ce va urma".

De ce, Doamne? De ce se vor supăra? Tu ești Dumnezeu! Tu ai făcut totul și poți să faci tot ce vrei cu ei. Tu nu ne datorezi nimic!

"Îndatorare". O, copiii Mei, tânjesc să vă scutesc de ororile care vor veni, dar voi nu v-ați pregătit, așa că nu pot. Dacă v-aș chema acasă acum, ați avea multe de răspuns. Nu v-ați împotrivit păcatului, ci ați cedat în fața lui. L-ați acceptat în casa voastră și l-ați primit ca și cum ar fi fost fratele vostru. Credeți că nu-Mi pasă, dar vă înșelați. Văd și Îmi pasă. Doresc ca voi să vedeți și să vă pese.

Întrucât nu v-ați examinat propria inimă și nu ați îndepărtat dorința de a păcătui, trebuie să o fac Eu pentru voi. Vă simțiți îndreptățiți să păcătuiți și să vă bucurați de păcat, dar consecințele unei astfel de situații sunt foarte mari.

Păcatul vostru vă va lua în captivitate și vă va abuza. Pe măsură ce veți continua să păcătuiți, vă voi lăsa pradă acelui păcat pentru ca să alegeți care dintre noi va fi Domnul vostru."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=636947801934916&set=a.403808015248897

Un comentariu: