luni, 6 noiembrie 2023

Shelley Anna, 3.10.2023

Un mesaj de la Domnul 

Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos, începe:

Iubiții Mei, rămâneți în Inima Mea Sfântă care este un refugiu sigur unde întunericul nu poate pătrunde.

Împărăția Întunericului s-a împlinit cu o încoronare contrafăcută, care oglindește încoronarea Maicii Domnului, Regina Cerului și a Pământului. Cum e sus, așa e jos, Regatul Întunericului personificat. Chiar și acum acest întuneric umbrește națiunile lumii, pregătind calea pentru urâciunea pustiirii.

Iubiții Mei, priviți în sus, răscumpărarea voastră se apropie! Așa vorbește Domnul.

Isus continuă și spune:

Stăpânirea lui Satana se întinde în lung și în lat prin biserici unde se învață doctrine întunecate. Îndoctrinarea acestei lumi i-a conformat pe mulți.

POCĂIȚI-VĂ! Și renunțați la această îndoctrinare a răului. La sfîrșitul lumii, veți fi confruntați cu lumina adevărului. Așa vorbește Domnul .

CONFIRMĂRI DIN SCRIPTURĂ

Nu vă conformaţi lumii acesteia, ci schimbaţi-vă prin înnoirea minţii, ca să discerneţi care este voinţa lui Dumnezeu, ce este bun, ce este plăcut, ce este desăvârşit! Romani 12:2

1 De altfel, Duhul spune clar că în timpurile de pe urmă unii îşi vor renega credinţa, luându-se după duhuri înşelătoare şi învăţături diabolice, 2 [seduşi] de ipocrizia discursurilor false ale celor însemnaţi cu fierul roşu în cugetul lor. 1 Timotei 4:1-2


Un mesaj de la Domnul 

 Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Nimeni nu știe ziua sau ora, spune Domnul. Respingeți învățăturile celor care proclamă date ca nu cumva să vă cuprindă frica, deschizând o ușă pentru ca Satana să intre. Refugiul vostru sigur este în Inima Mea Sfântă, unde răul NU POATE PENETRA!

Pregătiți-vă inimile prin rugăciune și pocăință, căutând Milostivirea Mea care acoperă o multitudine de păcate, întoarceți-vă la Izvorul Meu de Milostivire și fiți curățați de orice nelegiuire.

Continuați să străluciți cu Adevărul și Iubirea Mea pentru această lume care este umbrită sub vălul de întuneric al lui Satana.

Nu vă temeți, iubiții Mei, ci bucurați-vă în promisiunile Mele.

Priviți în sus, răscumpărarea voastră se apropie. Așa vorbește Domnul.

CONFIRMĂRI DIN SCRIPTURĂ

33 Aceasta este alianţa pe care o voi încheia cu casa lui Israél după zilele acelea – cuvântul Domnului: voi pune legea mea înlăuntrul lor şi în inima lor o voi scrie; eu voi fi Dumnezeul lor, iar ei vor fi poporul meu. 34 Nimeni nu-l va mai învăţa pe aproapele său şi nimeni, pe fratele său, zicând: „Cunoaşte-l pe Domnul!”, pentru că toţi mă vor cunoaşte, de la cel mai mic până la cel mai mare – cuvântul Domnului. Căci eu le voi ierta nelegiuirile şi de păcatele lor nu-mi voi mai aduce aminte. Ieremia 31:33-34

12 Învăţându-ne să respingem nelegiuirea şi poftele lumeşti, ca să trăim în veacul de acum cu înţelepciune, cu dreptate şi cu evlavie, 13 aşteptând speranţa fericită şi arătarea gloriei marelui Dumnezeu şi a Mântuitorului nostru, Isus Cristos. 14 El s-a dat pe sine însuşi pentru noi ca să ne răscumpere de orice nelegiuire şi să cureţe pentru sine un popor numai al său, plin de zel pentru fapte bune. 15 Acestea să le spui, să îndemni şi să dojeneşti cu toată autoritatea! Nimeni să nu te dispreţuiască! Tit 2:12-15

19 ‹Pentru că inima ta s-a înduioşat, pentru că te-ai umilit înaintea Domnului când ai ascultat cuvintele mele împotriva acestui loc şi împotriva locuitorilor săi, că vor deveni distrugere şi blestem, ţi-ai sfâşiat hainele şi ai plâns înaintea mea, iar eu te-am auzit – cuvântul Domnului – (2Reg. 22:19)

3 Mi-am îndreptat faţa către Domnul Dumnezeu ca să-l caut în rugăciune şi cereri cu post, sac şi cenuşă.  (Daniel 9:3).

36 Despre ziua şi ceasul acela nu ştie nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci doar Tatăl. Matei 24:36

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven

Un comentariu: