duminică, 12 noiembrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 1, 2, 3 și 4 noiembrie 2023

MARȚI, 1 NOIEMBRIE 2023 - Să nu vă tulburați inimile

"Purificarea Mea a început asupra unora dintre cei care vor fi lăsați în urmă în ceea ce va urma. Le dau ocazia să Mă slujească, deși cei mai mulți nu vor alege încă să o facă. Nu lăsați inimile voastre să fie tulburate pentru cei pe care îi iubiți, copii, căci ceea ce fac Eu este necesar. Dacă nu-i fac să strige la Mine, nu vor fi salvați.

Orice rezultat este mai bun pentru ei decât o veșnicie fără Mine."

https://www.facebook.com/photo?fbid=640529804910049&set=a.403808015248897

JOI, 2 NOIEMBRIE 2023 - Se va da mai mult 

"Sunteți pregătiți, copiii Mei? Sunteți pregătiți pentru ceea ce vă aduce acest nou anotimp? Acum este momentul.

Pentru copiii Mei care au fost sârguincioși să îndeplinească ceea ce le-am dat să facă și s-au arătat credincioși, li se va da mai mult. Mai multe binecuvântări, mai multe haruri, mai multe oportunități de a Mă sluji.

Pentru copiii Mei care au ignorat sarcinile care le revin și și-au urmărit propriile interese, o mare parte din ceea ce aveți vă va fi luat. Așa cum voi ați ignorat lucrarea Împărăției Mele, așa vă voi ignora și Eu, pentru ca voi să învățați valoarea ei. Îi binecuvântez pe cei ascultători, copii. Binecuvântările Mele nu sunt pentru cei care nu sunt preocupați de lucrarea Împărăției Mele, ci pentru cei care se ocupă de treburile Mele pe pământ: salvarea sufletelor".

https://www.facebook.com/photo?fbid=641034784859551&set=a.403808015248897

VINERI, 3 NOIEMBRIE 2023 - Cei care Mă slujesc

"Pentru copiii Mei sârguincioși (cei care se ocupă de lucrarea Mea și care fac voința Mea, nu propria lor voință), răsplata mare se află chiar în fața lor. Sârguința voastră Îmi este pe plac. Sunt multe, multe suflete încă neatinse de glorioasa Mea Evanghelie, dar atât de mulți dintre copiii Mei se distrează sau își petrec timpul îngrijorându-se de vremurile în care trăiesc. Eu doresc ca voi să vă ocupați de munca pentru Împărăția Mea, copii, nu să vă preocupați de lucruri mărunte. Nu preocupați să alergați să vă distrați în lume.

Pe mulți dintre voi v-am chemat pentru un moment ca acesta, dar nu ați răspuns chemării Mele și acest lucru va fi în detrimentul vostru în timpul care va începe în curând, când va domni haosul.

Toți copiii Mei sârguincioși vor fi bine protejați și adăpostiți în timp ce vor fi martorii ultimelor suflete care vor fi salvate în acest timp, dar pentru cei care nu sunt sârguincioși, cei care preferă somnul, odihna, plăcerile și păcatul în locul sârguinței, existența voastră va fi una sărăcăcioasă, în cel mai bun caz, și veți îndura multe condiții dure.

V-ați ales această cale pentru voi înșivă, îngrijindu-vă mai puțin de voința Mea decât de propria voastră odihnă și plăcere. În acest timp voi trasa o linie clară între copiii Mei care sunt binecuvântați datorită sârguinței și cei care au preferat confortul. Toată lumea îi va vedea pe cei care se slujesc pe ei înșiși și pe cei care Mă slujesc pe Mine."

https://www.facebook.com/photo?fbid=641508181478878&set=a.403808015248897

SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE 2023

Repostat: De ce vă complaceți? - 5 ianuarie 2017

 "Lucrurile nu au mers exact așa cum ați plănuit. Ceea ce vedeți nu corespunde cu ceea ce v-ați imaginat. Dar Eu am plănuit pentru voi o viață glorioasă, care depășește orice v-ați putea imagina vreodată, dacă Mă veți asculta în toate.

Mulți dintre copiii Mei cred că ascultarea de Mine le va lăsa viețile plictisitoare și neîmplinite, dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Calea Mea oferă vieții voastre frumusețe, scop și bucurie. Calea Mea este proiectul original pentru viața voastră, iar sufletul vostru tânjește în mod natural după ceea ce numai Eu vă pot oferi.

Nu veți găsi niciodată satisfacție prin mijloace pământești, pentru că ați fost creați pentru a Mă adora și nimeni altcineva nu vă poate îndestula vreodată dorința. Nimeni altcineva nu vă poate conduce vreodată spre viața în care numai Eu știu care este destinul vostru.

De ce vă mulțumiți cu atât de puțin când Eu v-am oferit atât de mult? De ce căutați mângâiere, refugiu și companie în imitații ieftine, când voi v-ați născut pentru a-L iubi pe Rege?"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=641998651429831&set=a.403808015248897

Un comentariu: